Senin gibi bir arkadaşım da izindeyken bakıcıya para vermek istemedi de bakıcı aynen şunu dedi “neden sen senelik izne çıktığın zaman maaşın kesiliyor mu? Benimkini neden kesiyorsun?”Arkadaşlar 15 ocakta okullar tatile giriyor oğluma ben bakıcam bakıcıya vermiycem ama 3 akşam dersanem var babası gelene kadar 2 saat kadar bakıcıda durması lazım bakıcın ust komşum ücreti nasıl yapmam lazım ben diyorum ki 100 tl fazla vereyim olur mu? Eşimde ayıp olur bırak o ayda baksın sen ders çalış diyo ben evdeyken niye bakıcı baksın ki ben bakarım o oynarken derste çalışırım.
Öyle anlaşmadık artık nasıl değiştiricem kiBence saat başı ücret belirleyin ona göre verin parasını daha iyi olur ..
Senin gibi bir arkadaşım da izindeyken bakıcıya para vermek istemedi de bakıcı aynen şunu dedi “neden sen senelik izne çıktığın zaman maaşın kesiliyor mu? Benimkini neden kesiyorsun?”
Biz en baştan anlaşmıştık benim yıllık 4 buçuk ay iznim var nasıl vereyim yaniSenin gibi bir arkadaşım da izindeyken bakıcıya para vermek istemedi de bakıcı aynen şunu dedi “neden sen senelik izne çıktığın zaman maaşın kesiliyor mu? Benimkini neden kesiyorsun?”
yani tatil dönemi için değiştirilmez mi ki acaba, o kısmını düşünmedim ben doğru. Ama maaşını kesmeyin gelsin baksın siz de biraz tatil yapmış olursunuz..Öyle anlaşmadık artık nasıl değiştiricem ki
Maasını kesmiyorum o ay bakmayacak ben öğrenciyim bakmadığın ay ucret vermem demiştim en başta ayrıca biliyorsunuz boş bol tatilim oluyor bayramlar resmi günler sınav haftaları ozamanlar tam alıyor kesmem aslaaynen katılıyorum, maaşını kesmeyin gerekiyorsa arada gelsin baksın.. kırılıp başkasıyla anlaşırsa yeni ve güvenilir birini bulmakta zorlanabilirsiniz..
Kendim bakmak istiyorum zaten durumum iyi olsa duşunmem veririmyani tatil dönemi için değiştirilmez mi ki acaba, o kısmını düşünmedim ben doğru. Ama maaşını kesmeyin gelsin baksın siz de biraz tatil yapmış olursunuz..
Sen bilirsin diyo ben de adaletsiz davranmak istemiyorum durumumda yokKendisiyle konuşun bu durumu.
Bakalım o ne isteyecek?
Siz 4 buçuk ay mı tatil yapıyorsunuz?Siz alıyosunuz değil mi tatil olduğunuzda maaşınızı. Bakıcıya niye vermiyorsunuz? Ben veriyordum zamanında içim rahat etmiyordu. Biraz vicdan meselesi sanırım sormanız bile saçma geldi.
yıllık 15-20 gün için verilir ama 3-4 ay çok anlamsız.Siz alıyosunuz değil mi tatil olduğunuzda maaşınızı. Bakıcıya niye vermiyorsunuz? Ben veriyordum zamanında içim rahat etmiyordu. Biraz vicdan meselesi sanırım sormanız bile saçma geldi.
Sen bilirsin diyo ben de adaletsiz davranmak istemiyorum durumumda yok
Nekadar olmalı peki günde değil haftada 3 akşam 2 saat bakacakO zaman makul bir ücret vereceksiniz.
Günde iki saat yanlış anlamadıysam.
100 lira az bence..
Nekadar olmalı peki günde değil haftada 3 akşam 2 saat bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?