bakımsız anne

Konu bizim gelin değil
Birkac yorum yaptım adım kıskanc oldu:)
Geri zihniyetli
Oldum :)

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.bende yeni doğum yaptım 15 günlük bebeğim.inan tuvalete gitmeye zor vakit buluyorum.suan doğum iznindeyim birde ise başlayinca nasıl olacak bilmiyorum gerçekten neyse Allah yardımcımız olsun...
Ben doğumdan sonra direk alış veriş yaptım kendime spor kıyafetler aldım.cunku normalde salaş giymeyi çok seviyorum.l beden aldım.l beden şimdi tam oturuyor Üzerime zayiflayinca istediğin salaş tarz olacak...sacimi 15 gün e boyattircam çünkü bir kadını bakımlı gösteren en önemli unsur saç ve eller diye düşünüyorum.
Bütün bunları asla eşim için yapmıyorum kendim için yapıyorum.kendimo daha iyi daha özgüvenli hissetmek için:)
Hâlâ tam yapamasamda yapacağım inşallah ve kendime özen gosterecegim. Her zaman fit bakımlı anneleri çok sevmisimdir
Umarım öyle olmayı başarırım:)

Konu bizim gelin değil
Birkac yorum yaptım adım kıskanc oldu:)
Geri zihniyetli
Oldum :)
Yok yok onu anladim, sen sizin gelinden ornek vermissin sadece tarzini fazlaca degistirmis diye.
Bu arada niye bakimsiz konularina yaziyorsun kac defa gorduysem seni hepsinde benden cooook cok bakimliydin. Varsin ise giderken bakimsiz git. Zaten gittiginde duzeltiyorsun sekli semali

Bu arada son gorusmemizdeki ayakkabilarini hatirliyorum da :) ise bakimsiz giden halin oysa. Gerisini dusunemedim. İdolumsun be

Sağol canım
Sennde öylesin
Tesekkur ediyorum

Bende de aynı sorun var üstelik yardımcı da yok ..zamana bıraktım artık bende biraz büyüyünce değişecek elbet bu durum

Şöyle oluyor
İşyeri kendi işyerimiz
İşe giderken 40 km yol yapıyorum
Evden 5 dakikada cıkıp
Şirkette kendi bakımımı yapıyorum
Gelini çekiştirmedin ben anlasamadık bu konuda
Boşver kapatalım
O zaman niye bakımsizim diyip duruyorsun :) bide konu açıyorsun :) neyse tamam kapatalım :)))

bilemiyorum ki
sürekli kendi kendini övüyor
kimse doğum yaptıgıma inanmıyor falan dıyor
her gorusmemızde
bizden de onay beklıyor sanırım :)
Kız senin yenge amerikada doğum yapan degilmi? Orda görmüştür ordakiler fitness ve estetikte yarışıyor birbirleriyle

Var ya senin boyle bir konu
Hayır yok
Benn bakımsız biri değilim çünkü
Tek sorunum sabah işe giderken zor uyanmak ve işe bakımsız gitmek
Burda da yorum yaptım
Kendi aracımla gidiyorum kamufle olarak diye
Espiri yaptım
Bakımsızlıktan kastım da makyajsız gitmekti
Ama işyerinde toparlıyorum kendimi
Konulara bakmayı biliyorsundur
Benim böyşe bir konum yok....

Aaaa vhallaha da karıştırdım üyeleri
Bende diyorum ne oluyoruz hem bakimsizim konusu aciyor hem burda neler diyor :)))
Cok ozur dilerim

Kuzum yA herşey tamam da ama yüzümü yıkamıyorum bazen nedir yapma kız bari bunu yapma, dişlerini fırçalıyor musun :))
Ya manken gibi çık git demiyor kimse ama bak hiç olmadı bb krem al onu sür biraz da allık saçlarını güzelce topla oldu bitti Nur gibi parlar yüzün ama bukadar bırakma kendini sonrA alışırsın artık iyice normal gelir sana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…