inş canım .kötü bit deneyim oldu gerçekten birde ilk erkek arkadaşım olduğu için belkide bu kadar üüzüldüm bilmiyorum konuşmayacağım bir daha zaten onla
İlk erkek arkadaş helede ilk aşksa umutmak çok zordur inan hiç kimse ilk aşkını unutamamıştır ama zamanla aşk acısı yok oluyor yerini güzel hatıralara bırakıyor ve herkes hayatına devam ediyor
üzülme canım orhan baba ne demiş...
beni böyle sev seveceksen...
olduğum gibiii göreceksen..
ne tuhaf değilmi eskiden insanlar bakire bayanlarla evlenip yuva kurmak isterlerken şimdi sırf bu sebepten terk ediyorlar...devir çoook değişmiş..........yazıkk
Seni sevmemiş tecrübesiz olduğun için anlayamamışsın..ama bi sonrakinde anlarsın bu şekilde tecrübe sahibi olacaksın erkeklerin nasıl varlıklar olduğunu anlamaya başlayacaksın...amacı kullanmak olan birsürü erkek var ortalarda dikkatli olun sevgili hemcinslerim..
ya arkadaşım hastamısın nesin ya git lütfen akşam akşam asabımı bozma bir sene sonra anlamadı tabi iletişimizi koprmadık bir senedir demek istedim ya bir şey paylaşalım dedik saçma sapan insanlrla muhhatab oldum sinirimi bozdunuz kimseyi kendin gibi yalancı sanma tabi asabiyet yaparım bilmediğin şeyler hakkınd akonuşma illa söyletiyorsunuz adamı zorla kötü konuşturuyorsunuz .
kadınları küçültücü ,kültür düzeyi düşük,inciltici ,hadsiz msjlara yorum yapmıyorum artık kötü söz sahibine aittir,burda herkes istedği konuyu açabilir ayrıca herkesin buna hakkı var eleştirnin bile hakkını verin lütfen ben niye eleştiriliyorsam yalnız onuda anlamadım da neyse herkesin kendi doğrusu isteyen yaşar istemeyen yaşamaz öyle verme falan terbiyesiz laflara luzum yok yazık yani üzülüyorum düştüğüğünüz duruma herkes işte kalitesini bu şekilde belli ediyor.