Bakire olduğum için terk edildim...

canım normal yapılı bir aileden geliyor ama bekaret önemli değil diyordu sürekli yani bu devirde herkes birşeyler yaşıyor sınırlıda olsa ama ben gerçekten birşey yaşammaıştım
başlarda inanmadı ama sonra inandı bana gördü anladı işte bazen arıyor soruyor aklı kalıyormuş yani sudan sebeplerle arıyor nasıl olduğunu merak ediyorum diyor bilmiyorum bir gün gidecek biliyorum bunu kabullenmem lazım .

Neyine üzülüyorsun ki anlamadım ayrıldığına değil yanlış kişiyle sevgili olmana üzül sen ilkmiş sonda olmaz bulursun yenisini güvenin yaw artık kendinize adamın niyeti belliyken sen hala seviyorum diyorsan ona da bişey diyemem artık

canım normal yapılı bir aileden geliyor ama bekaret önemli değil diyordu sürekli yani bu devirde herkes birşeyler yaşıyor sınırlıda olsa ama ben gerçekten birşey yaşammaıştım
başlarda inanmadı ama sonra inandı bana gördü anladı işte bazen arıyor soruyor aklı kalıyormuş yani sudan sebeplerle arıyor nasıl olduğunu merak ediyorum diyor bilmiyorum bir gün gidecek biliyorum bunu kabullenmem lazım .

bilirim bana öyle diyen oldu neymiş BAKİRE EVLENENLER KOCASINI DAHA ÇOK ALDATIYORMUŞ.. BAKİRE EVLENİYORLARMIŞ AMA... YİNE SONRADAN ALDATILIYORMUŞ ..NAMUS BACAK ARASINDA DEĞİLMİŞ ...BEYİNDEYMİŞ DÜŞÜNCE BU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEYİNDE BİTİYOR DEDİ BANADA BOŞVER ONLAR KAFAYI YEMİŞ PAYLAŞIMCI ERKEK TİPİ

ay cidden öyle mi dersin bu şey dedi bana herşeyi yapıyorlar bakireyim diyorlar falan ben bişrey yapmmaıştım gerçi öyle dedim buda şey dedi bunu bilemeyiz dedi eksi kız arkadaşım bakire değildi dedi bu çok normal her kız yaşıyor dedi bu sözler çok acıttı canımı gerçekten üzdü beni çok yordu unutmak istiyorum bir yerden çıkıyor yine

Yapıcaz tabi bişeyelr bizim yaptığımızı ortaokuldakiler yapıyor artık saçmalamısın boşver sen iyisini bulmaya bak.üzülüp ezilme

Yapıcaz tabi bişeyelr bizim yaptığımızı ortaokuldakiler yapıyor artık saçmalamısın boşver sen iyisini bulmaya bak.üzülüp ezilme
evt yapıyor ama ben hiç yapmmaıştım benim durum biraz entersan sanırım güzel bir kızım çok talibim oluyor ama hiç erkek arkadaşım olmamıştı :)oda güzel olduğumu görünce inanmadı zaten kesin olmuştur sevgilileri diye düşündü beni dış görnüşümle yargıladı .

EVET haklısın öyle düşünmüş olabilir :)boşver sen hayatına bak

KADINA AĞIT YAKIŞMAZ ,YERE DÜŞEN KADINIDA KİMSE KALDIRMAZ, BAŞI DİK GİDENDE HERKESİ PEŞİNDEN SÜRÜKLER. böyledir.

evet haklısın güçsüz görünce erkekler daha çok üstüne gelyor kadınların

bakire olduğun için değilde bakire kalmak istediğin için terketmiş olabilirmi?
yani istedide yapmadınmı

bakire olduğun için değilde bakire kalmak istediğin için terketmiş olabilirmi?
yani istedide yapmadınmı

tabi istedi en azından birşeyler yaşamak istedi ben evleninceya kadar birşey paylaşmak istemiyorum başlarda söylemiyordum oyalıyordum gider diyeama sonradan ısrarcı olmaya başladı istekleri arttı açık açık söyelmiyordu ama belli oluyordu sonra olay kopma noktasına geldi zaten .

canım başlıkta bakire yazdım ben yaa yazım yanlışı yaptım sandım siz böyle dedikçe yazım doğru lütfen doğru okuyun ona göre yorum yapın yada yapmayın lütfen benide yargılamayın

fikrimi söylüyorum bence hiç inandırıcı değil. 1 sene beraber oldugun adam 1 sene sonramı anladı bakre olmadıgınıda ayrıldı.. kendin tezat konusuyorsun fakke deeyincede saldırıya geçiyorsun. neyse banane.

ya arkadaşım hastamısın nesin ya git lütfen akşam akşam asabımı bozma bir sene sonra anlamadı tabi iletişimizi koprmadık bir senedir demek istedim ya bir şey paylaşalım dedik saçma sapan insanlrla muhhatab oldum sinirimi bozdunuz kimseyi kendin gibi yalancı sanma tabi asabiyet yaparım bilmediğin şeyler hakkınd akonuşma illa söyletiyorsunuz adamı zorla kötü konuşturuyorsunuz .

saçma sapan yorum yapan arkadaşlar çıkın gidin topiğimden yorumlarınıza cevap yazmayacağım bundan sonra .

Diğer yorumlardaki arkadaşlarında dediği gibi adamın amacı senle birlikte olmakmış sen bakire olduğun için olamıyacağını anlamış ve açıkça söylemiş ve ayrılmışsınız. Ama bu öncesinde senden hoşlanmadığı anlamına gelmez büyük ihtimalde oda senden hoşlanmıştır ama evliliğe hazır değildir veya kendini evlenilecek bir erkek olarak görmüyordur ve senlede evlenmeden cinsellik yaşamayacağını bildiği için ayrılmış.
Nazichane abla tavsiyesi vermek isterim sen çok hoşlanmışsın veya sevmişsin o kişiyle evlilik dışı bu tarz bir yakınlaşma istemiyorsan onu arama ,o seni ararsa telinide açma çünkü bu kişiden sana mutluluk değil mutsuzluk gelir
eğer oldu aradı tekrar başladınız sen o an , onun istediği gibi oldum imajını ona verirsin , bu durumda seni onun gözünde asıl o zaman değersizleştirir , kendini bişe zanneder
bence böyle değersiz bir insan için o tatlı canını sıkma kendini üzme
bu hayatta en değerli şey insanın kendisidir gerisi sonra gelir

Son düzenleme:

tebrik ediyorum cnm..çok doğru yazmışsın...zaten adamın niyeti ortada...erkek adam el değmemiş kıza önem verir bu zihniyettekilerin tek düşüncesi insanı kullanmaktan başka bişey olmaz bence.... tam dayaklık buu

evet işte tam unuttum diyorum arıyor o zaman etkileniyorum ister istemes arayınca görmek istiyorum ben hiç aramadım şimdiye kadar hep o aradı ama biliyor onu sevdiğimi zaten sormuştu söylemiştim bilmiyorum çok can sıkıcı bir konu gerçekten keşke hiç çıkmasaydım bu adamla ama zamanı geri alamıyorsunuz .

üzülme canım orhan baba ne demiş...
beni böyle sev seveceksen...
olduğum gibiii göreceksen..

ne tuhaf değilmi eskiden insanlar bakire bayanlarla evlenip yuva kurmak isterlerken şimdi sırf bu sebepten terk ediyorlar...devir çoook değişmiş..........yazıkk

Bence aksine iyikide çıkmışsın sana hayatta kötüde olsa deneyim olmuş oldu bu adamı tanıdın amacını biliyorsun sonuda yok bunuda biliyorsun işte bu noktada iradeni ve aklını kullanıp o seni aradığı zaman açmayacaksın ve bir süre sonra oda aramayı bırakacak ilk zamanlar üzüleceksin ama zaman herşeyin ilacıdır sende unatacaksın ve ileride önüne seni gerçek anlamda seven sana değer veren gerçek aşkınıçıkacak ve inş mutlu olacaksın

inş canım .kötü bit deneyim oldu gerçekten birde ilk erkek arkadaşım olduğu için belkide bu kadar üüzüldüm bilmiyorum konuşmayacağım bir daha zaten onla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…