yüzlerce kişiyle çıktım evet öyle diyenler kadını kullanmak isteyen tiplerdir veyahut geniş ailelerin geniş oğulları onalrın aile yapısıda buna müsaittir örnek sahnede sevişen artistler geniş bir aileye sahip üzülme bende çooooooooooooooooooooooooook rastladım giden gitti umrumda bile değil sen genç klmayı başar bu yeetr.
erkek arkadaşım bakire olduğum için beni terk etti bunun başıma geliceğini hiç düşünmedim başlarda ilgiliydi ama sonrasında gerçeği öğrenince ilgiszileşmeye başladı ben ne yapıcağım şimdi ilk erkek arkadaşımdı onu çok seviyorum çok üzülüyorum bu duruma ama aylardan beri beni aramıyor ......
canım normal yapılı bir aileden geliyor ama bekaret önemli değil diyordu sürekli yani bu devirde herkes birşeyler yaşıyor sınırlıda olsa ama ben gerçekten birşey yaşammaıştım
başlarda inanmadı ama sonra inandı bana gördü anladı işte bazen arıyor soruyor aklı kalıyormuş yani sudan sebeplerle arıyor nasıl olduğunu merak ediyorum diyor bilmiyorum bir gün gidecek biliyorum bunu kabullenmem lazım .
bilirim bana öyle diyen oldu neymiş BAKİRE EVLENENLER KOCASINI DAHA ÇOK ALDATIYORMUŞ.. BAKİRE EVLENİYORLARMIŞ AMA... YİNE SONRADAN ALDATILIYORMUŞ ..NAMUS BACAK ARASINDA DEĞİLMİŞ ...BEYİNDEYMİŞ DÜŞÜNCE BU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEYİNDE BİTİYOR DEDİ BANADA BOŞVER ONLAR KAFAYI YEMİŞ PAYLAŞIMCI ERKEK TİPİ
evt yapıyor ama ben hiç yapmmaıştım benim durum biraz entersan sanırım güzel bir kızım çok talibim oluyor ama hiç erkek arkadaşım olmamıştı :)oda güzel olduğumu görünce inanmadı zaten kesin olmuştur sevgilileri diye düşündü beni dış görnüşümle yargıladı .Yapıcaz tabi bişeyelr bizim yaptığımızı ortaokuldakiler yapıyor artık saçmalamısın boşver sen iyisini bulmaya bak.üzülüp ezilme
EVET haklısın öyle düşünmüş olabilir :)boşver sen hayatına bak
KADINA AĞIT YAKIŞMAZ ,YERE DÜŞEN KADINIDA KİMSE KALDIRMAZ, BAŞI DİK GİDENDE HERKESİ PEŞİNDEN SÜRÜKLER. böyledir.
bakire olduğun için değilde bakire kalmak istediğin için terketmiş olabilirmi?
yani istedide yapmadınmı
Benimde buna benzer hikayem var dedim ama sonra senin yorumlarını takip ettim.
Ve sevgilinin, bu koonuyu açtığın dönemde "aylar sonra" seni araması filan... Biraz tuhaf geldi. Açıkçası ben de konunun gerçekliğinden şüpheliyim çünkü senin yazdıkların çok havai ... Ayrıca evet. Başlıkta "BAKİRE OLMADIĞIM İÇİN" içeriktee "BAKİRE OLDUĞUM İÇİN" hangisi doğru? Yani kocaman bir MA ekini nasıl yanlışlıkla koyabilir insan?
canım istersen doktordan rapor alayım sana allahın aşkına ya fake de fake tuturmuşsunuz ne amaçla böyle bir konuda fake yazılcak başlığı yanlış yazmışım evt sonradan farkettim ama içeriği okusaydınız anlardınız zaten bazı insanlar çok tuhaaf gerçekten ister inan ister inanma okey bir ilişkim oldu bir seneden beri birşeyler yaşıyorum onu paylaşmak istedim evet arada arıyor soruyor bende acaba belki beni sever mi diye düşünüyorum çünkü çok sevdim ilk erkek arkadaşımdı kendisi ama ilşkiden beklentilerimiz uyuşmadı diye ayrdıldık bu kadar basit bunda ne var inanmıyorsanız saçma buluyorsanız yazmayın kardeşim ya herkes cidden tuhaf.
fikrimi söylüyorum bence hiç inandırıcı değil. 1 sene beraber oldugun adam 1 sene sonramı anladı bakre olmadıgınıda ayrıldı.. kendin tezat konusuyorsun fakke deeyincede saldırıya geçiyorsun. neyse banane.
Diğer yorumlardaki arkadaşlarında dediği gibi adamın amacı senle birlikte olmakmış sen bakire olduğun için olamıyacağını anlamış ve açıkça söylemiş ve ayrılmışsınız. Ama bu öncesinde senden hoşlanmadığı anlamına gelmez büyük ihtimalde oda senden hoşlanmıştır ama evliliğe hazır değildir veya kendiniz evlenilecek bir erkek olarak görmüyordur ve senlede evlenmeden cinsellik yaşamayacağını bildiği için ayrılmış.
Nazichane abla tavsiyesi vermek isterim sen çok hoşlanmışsın veya sevmişsin o kişiyle evlilik dışı bu tarz bir yakınlaşma istemiyorsan onu arama ,o seni ararsa telinide açma çünkü bu kişiden sana mutluluk değil mutsuzluk gelir
eğer oldu aradı tekrar başladınız sen oan , onun istediği gibi oldum imajını ona verirsin , bu durumda seni onun gözünde asıl o zaman değersileştirir , kendini bişe zanneder
bence böyle değersiz bir insan için o tatlı canını sıkma kendini üzme
bu hayatta en değerli şey insanın kendisidir gerisi sonra gelir
Diğer yorumlardaki arkadaşlarında dediği gibi adamın amacı senle birlikte olmakmış sen bakire olduğun için olamıyacağını anlamış ve açıkça söylemiş ve ayrılmışsınız. Ama bu öncesinde senden hoşlanmadığı anlamına gelmez büyük ihtimalde oda senden hoşlanmıştır ama evliliğe hazır değildir veya kendini evlenilecek bir erkek olarak görmüyordur ve senlede evlenmeden cinsellik yaşamayacağını bildiği için ayrılmış.
Nazichane abla tavsiyesi vermek isterim sen çok hoşlanmışsın veya sevmişsin o kişiyle evlilik dışı bu tarz bir yakınlaşma istemiyorsan onu arama ,o seni ararsa telinide açma çünkü bu kişiden sana mutluluk değil mutsuzluk gelir
eğer oldu aradı tekrar başladınız sen o an , onun istediği gibi oldum imajını ona verirsin , bu durumda seni onun gözünde asıl o zaman değersizleştirir , kendini bişe zanneder
bence böyle değersiz bir insan için o tatlı canını sıkma kendini üzme
bu hayatta en değerli şey insanın kendisidir gerisi sonra gelir
erkek arkadaşım bakire olduğum için beni terk etti bunun başıma geliceğini hiç düşünmedim başlarda ilgiliydi ama sonrasında gerçeği öğrenince ilgiszileşmeye başladı ben ne yapıcağım şimdi ilk erkek arkadaşımdı onu çok seviyorum çok üzülüyorum bu duruma ama aylardan beri beni aramıyor ......
evet işte tam unuttum diyorum arıyor o zaman etkileniyorum ister istemes arayınca görmek istiyorum ben hiç aramadım şimdiye kadar hep o aradı ama biliyor onu sevdiğimi zaten sormuştu söylemiştim bilmiyorum çok can sıkıcı bir konu gerçekten keşke hiç çıkmasaydım bu adamla ama zamanı geri alamıyorsunuz .
inş canım .kötü bit deneyim oldu gerçekten birde ilk erkek arkadaşım olduğu için belkide bu kadar üüzüldüm bilmiyorum konuşmayacağım bir daha zaten onlaBence aksine iyikide çıkmışsın sana hayatta kötüde olsa deneyim olmuş oldu bu adamı tanıdın amacını biliyorsun sonuda yok bunuda biliyorsun işte bu noktada iradeni ve aklını kullanıp o seni aradığı zaman açmayacaksın ve bir süre sonra oda aramayı bırakacak ilk zamanlar üzüleceksin ama zaman herşeyin ilacıdır sende unatacaksın ve ileride önüne seni gerçek anlamda seven sana değer veren gerçek aşkınıçıkacak ve inş mutlu olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?