Bakire olduğum için terk edildim...

doğru söylüyorsun babamı böyle bir konuda üzemezdim yıkılırdı böylebirşey yapsam bende kendimi suçladım acaba dışarıya böyle bir izlenim mi verdim dedim gerçi anladım ama tabi bir süre geçti anlayana kadar ama işte dedğim gibi arada arıyor bende açmadan yapamıyorum merak ediyorum diyor yani tamamen gitmiyor neyse belki bir daha aramaz zaten aramaz derken aylar sonra yine aradı hemde tam konuyu yazarken oda çok ilginç

aradığındada açma bırak unut gitsin adam değil bunlar,istediğim zaman arıyorum açıyorielde bir tabirini ona hissettirme,açmada telefonlarını..

Saçmalık..En kötüsü koynuna girmeye çalışırdı. Ama terk etmezdi.
Ben bu konunun sahte olduğunu, gerçek dışı olarak farklı amaçla oluşturulduğunu düşünüyorum.

Saçmalık..En kötüsü koynuna girmeye çalışırdı. Ama terk etmezdi.
Ben bu konunun sahte olduğunu, gerçek dışı olarak farklı amaçla oluşturulduğunu düşünüyorum.

canım konu sahte değil hangi amaçla yazılabilir ayrıca birçok kişinin başınada geliyor bir kaç arkadaşımda deneyimlerini paylaşmış zaten,sanki çok ütopik brşeymiş gibi yorumlar yapıyorsunuz beni güldürüyorsunuz doğrusu.

Benimde buna benzer hikayem var dedim ama sonra senin yorumlarını takip ettim.
Ve sevgilinin, bu koonuyu açtığın dönemde "aylar sonra" seni araması filan... Biraz tuhaf geldi. Açıkçası ben de konunun gerçekliğinden şüpheliyim çünkü senin yazdıkların çok havai ... Ayrıca evet. Başlıkta
"BAKİRE OLMADIĞIM İÇİN" içeriktee "BAKİRE OLDUĞUM İÇİN" hangisi doğru? Yani kocaman bir MA ekini nasıl yanlışlıkla koyabilir insan?

Son düzenleme:
üzülme şükret kurtuldum de adamın niyeti başkaymış belli ......benimde bir arkadaşımın başına geldi aynı şey herkesin amacı başka işte bırak gitsin hayır gelmez zaten

hala ne üzülüyosun ya benmde başıma aynı şey geldi nasılda aşıktım bakire olduğumu bile bile yatma teklifinde bulundu ve bende kabul etmedim ayrıldı benden... 4 yıl sonrada başkasıyla evlendi bende ne eksikti anlayamıyorumm hala..karısıda benden çirkn ayrıca boşver şükret haline ya yapıpta terk etseydi ozman ne yapcaktınn üzülmeye değmez herkez hayatını yaşıyo kahrını çeken sen olurdun kurtulmuşsun şükret.

ben anlamadim bakire oldugun icin mi terk etti seni ? hangi gercegi ogrendi siz bakiremisiniz degilmisiniz ?

Başlıkta bakıre olmadıgım ıcın demıssınız yazıda bakıre oldugum ıcın baya karışmış

Geçmişi okudum şimdi daha net anladım konuyu lütfen uzulme belkı bızım söylememiz basit ama senın ıcın zor olalbılır bu tip bir erkekten kurtulmuşsun buna sevin... Bu da gelir bu da geçer diyorum O adama da sakın güvenme cnm.

Son düzenleme:
başlığınla konun arasında bir tezatlık yok mu arkadaşım?

başlık : bakire olmadıgım için terk edildim.
konu : bakire oldugum için terk edildim.
hangisi gerçek? fake bir konu oldugunu düşünüyorum çünkü işine gelen kişilere cevap veriyorsun sadece. işine gelmeyen soruları teğet geçiyorsun ya da sadece kalitesizlikle yargılıyorsun.. velhasıl ya sen fakesin ya konun fake. ya da sen bakire falan değilsin burda ayak yapıyorsn...

komık valla güldüm konuya daha ne ıstıyorsun bıde uzuluyorsun bu adamı kaybettım dıye cok sevıyor ve bu soz karsısında daha uzuluyorsan ılkım ol de o zmn sımdı bıse dıycem ama kesın yasaklanırım steden yne onun ıcın bıse dıyemıyorum...

canım istersen doktordan rapor alayım sana allahın aşkına ya fake de fake tuturmuşsunuz ne amaçla böyle bir konuda fake yazılcak başlığı yanlış yazmışım evt sonradan farkettim ama içeriği okusaydınız anlardınız zaten bazı insanlar çok tuhaaf gerçekten ister inan ister inanma okey bir ilişkim oldu bir seneden beri birşeyler yaşıyorum onu paylaşmak istedim evet arada arıyor soruyor bende acaba belki beni sever mi diye düşünüyorum çünkü çok sevdim ilk erkek arkadaşımdı kendisi ama ilşkiden beklentilerimiz uyuşmadı diye ayrdıldık bu kadar basit bunda ne var inanmıyorsanız saçma buluyorsanız yazmayın kardeşim ya herkes cidden tuhaf.

canım başlığı nasıl bir dalgınlıkla yazdıysam artık yanlış yazmışım yüzde yüz bakire ver gerçeğim birilerine doktor raporu göndericem valla birşey paylaşmak istedim saçmalayan insnalar var güvenmiyorum canım ama seviyorum hala maalesef açıyorum aradağında heyacanlanıyorum açmadan duramıyorum telefonu biliyorum bu hata ama tam unuttum derken tekrar geliyor bir şekilde buluyor beni her gace ağlıyorum nerdeyse buda böyle garip birşey işte ama atlatıcam inşş dedğin gibi geçer gider.

yüzlerce kişiyle çıktım evet öyle diyenler kadını kullanmak isteyen tiplerdir veyahut geniş ailelerin geniş oğulları onalrın aile yapısıda buna müsaittir örnek sahnede sevişen artistler geniş bir aileye sahip üzülme bende çooooooooooooooooooooooooook rastladım giden gitti umrumda bile değil sen genç klmayı başar bu yeetr.

boşver yani kendini bilen kaliteli aileler kadının terbiyesine , ahlakına ,önem verirler diğerleri için farketmez zaten evlensende o seni hiç sahiplenmez iğrenç bir durum:)paylaşadabilirdi ilerde bazı erkekeler karısını paylaşıyor ALLAH hayırlı eş versin erkekte namus kavramı olmalı yoksa yanarsın.
tvde bak eşini kötü yola itten erkek dolu, ilk evleniyor sonra bıkıyor ilgilenmiyor bile

Son düzenleme:

dünya tersine mi dönüyor ayol çok ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…