neden üzülüyorsun ,böyle bir şey olduğunda seni allaha dualar etmen gerekirken sen üzülüyorsun,olayı mı kavrayamadın oun anlamadım
ben kendimden örnek vereyim bak;
ben 2009 senesinde 1 ay konuştuğum çocuğu 15 ay boyunca bekledim,askerden geldi,3 ay sonra bu bana anal tekl,f etti düşünebiliyor musun,seninki yine apaçık ortaya söylememiş,bu cümleler hala benim kafamdan silinmiyor biliyor musun?
ne kadar kötü bir durum bu ,sen severken ,hayaller kurarken adam başka şeylerin peşindeymiş,
hala unutmadım bu sözlerini koca 1 sene oldu ,ondan nefret ediyorsun,hatta sana böyle bir teklifte geldi diye kendinde suç arıyorsun,kendini sorguluyorsun ..acaba bende mi bir anormallik var diye,ben hep böyleydim,psikolojim berbattı..
sen dualar et,kurtulmuşsun..ailenin yüzüne nasış bakardın böylebir durumda düşünsene..
doğru söylüyorsun babamı böyle bir konuda üzemezdim yıkılırdı böylebirşey yapsam bende kendimi suçladım acaba dışarıya böyle bir izlenim mi verdim dedim gerçi anladım ama tabi bir süre geçti anlayana kadar ama işte dedğim gibi arada arıyor bende açmadan yapamıyorum merak ediyorum diyor yani tamamen gitmiyor neyse belki bir daha aramaz zaten aramaz derken aylar sonra yine aradı hemde tam konuyu yazarken oda çok ilginç
erkek arkadaşım bakire olduğum için beni terk etti bunun başıma geliceğini hiç düşünmedim başlarda ilgiliydi ama sonrasında gerçeği öğrenince ilgiszileşmeye başladı ben ne yapıcağım şimdi ilk erkek arkadaşımdı onu çok seviyorum çok üzülüyorum bu duruma ama aylardan beri beni aramıyor ......
Saçmalık..En kötüsü koynuna girmeye çalışırdı. Ama terk etmezdi.
Ben bu konunun sahte olduğunu, gerçek dışı olarak farklı amaçla oluşturulduğunu düşünüyorum.
canım konu sahte değil hangi amaçla yazılabilir ayrıca birçok kişinin başınada geliyor bir kaç arkadaşımda deneyimlerini paylaşmış zaten,sanki çok ütopik brşeymiş gibi yorumlar yapıyorsunuz beni güldürüyorsunuz doğrusu.
erkek arkadaşım bakire olduğum için beni terk etti bunun başıma geliceğini hiç düşünmedim başlarda ilgiliydi ama sonrasında gerçeği öğrenince ilgiszileşmeye başladı ben ne yapıcağım şimdi ilk erkek arkadaşımdı onu çok seviyorum çok üzülüyorum bu duruma ama aylardan beri beni aramıyor ......
Konu sahibi arkadaşım, ex erkek arkadaşın senin bakire olmadığın varsayımında nasıl bulunmuş? Bu yara değil ki kabuk bağlasın izi kalsın ve görünsün[/Q
flört ederken anlıyor erkekler tabi
ne var ki tecürebli bir erkek anlar senin hareketlerinden bile çıkarır ne olduğunu zaten
arkadaşım lütfen rica ediyorum benim topiğimden uzaklaş ayıp denen birşey var ya burda biz bayanlar bibimize destek oluyoruz sen farklı amaçlarla kullanıyorsun bu siteyi galiba
burda birbirimize destek vermek için bulunuyoruz galiba bazı arkadaşlar alay etmekle uğraşıyor bende buna şaşırıyorum işte yazık valla burda bile buluyorsunuz milletin acılarıyla alay ediyorsunuz
napan işte bacı köylünün teküyük.[/QUO
her yerde biri takıyor bana burdada sen buldun demek okey kendine iyi bak
bazı kadınlarında gereksiz konuşmalrı beni benden allıyor ne olcak şekerim bekaret konusu açılınca nedense bazıları rahatsız oluyor bende bunu anlamıyorum
saçma yorumlarınızı kendinize saklayın meşgul etmeyin topiğimi bebekler okey öpüldünüz hadi bakalım..
Arkadaşlar...gerçekten inandınız mı siz şimdi bu konuya?
.
başlığınla konun arasında bir tezatlık yok mu arkadaşım?
başlık : bakire olmadıgım için terk edildim.
konu : bakire oldugum için terk edildim.
hangisi gerçek? fake bir konu oldugunu düşünüyorum çünkü işine gelen kişilere cevap veriyorsun sadece. işine gelmeyen soruları teğet geçiyorsun ya da sadece kalitesizlikle yargılıyorsun.. velhasıl ya sen fakesin ya konun fake. ya da sen bakire falan değilsin burda ayak yapıyorsn...
Geçmişi okudum şimdi daha net anladım konuyu lütfen uzulme belkı bızım söylememiz basit ama senın ıcın zor olalbılır bu tip bir erkekten kurtulmuşsun buna sevin... Bu da gelir bu da geçer diyorumO adama da sakın güvenme cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?