Bakire olduğum için terk edildim...

burda birbirimize destek vermek için bulunuyoruz galiba bazı arkadaşlar alay etmekle uğraşıyor bende buna şaşırıyorum işte yazık valla burda bile buluyorsunuz milletin acılarıyla alay ediyorsunuz

yahu niye takayım sana bacım.. bu tip erkekler için kendinizi böyle heba etmeniz sizi kanası yarayan kadın moduna sokmuyor ki aksine değersizleştiriyor hemcinslerimin şöyle saçma insanlar için yas tutmasına anlam veremiyorum ? neyin yasıdır bu ? umarım hayatın boyunca en büyük derdin bu olur

yahu adam senle ciddi düşünse böyle bir şey yapar mı? bu yüzden ayrılırr mı?
demek amacı seninle yatmakmış ki böyle bir şey yapıyor açıkçasını söylemek gerekirse bukız bana göe değil bişey yaparsam üstüme kalır diye düşündü heralde. Ama sen üzülüyosunnn annen seni kadir gecesi doğurmuş:27:

evt üzülüyorum birlikte olsam belki bağlanırdı bana diye düşünüyorum saçma saçma şeyler aklıma geliyor seviyorum başkası onun gibi olamıyacak gibi geliyor bana

evt üzülüyorum birlikte olsam belki bağlanırdı bana diye düşünüyorum saçma saçma şeyler aklıma geliyor seviyorum başkası onun gibi olamıyacak gibi geliyor bana

Evet evet..Hı hı...Kesin bağlanırdı...:27:
Bazı kadınlarımızın bu yaratıcı(!) çözümleri beni benden alıyor...:27:

Son düzenleme:
Evet evet..Hı hı...Kesin bağlanırdı...:27:
Bazı kadınlarımızın bu yaratıcı(!) çözümleri beni benden alıyor...:27:
bazı kadınlarında gereksiz konuşmalrı beni benden allıyor ne olcak şekerim bekaret konusu açılınca nedense bazıları rahatsız oluyor bende bunu anlamıyorum

saçma yorumlarınızı kendinize saklayın meşgul etmeyin topiğimi bebekler okey öpüldünüz hadi bakalım..

e bacı bacının kötülüğünü istermü heç seninki de iş

Emaaaan gidip armut yiyim yoksa bu konu bana ayvayı yedirecek

Son düzenleme:
burda birbirimize destek vermek için bulunuyoruz galiba bazı arkadaşlar alay etmekle uğraşıyor bende buna şaşırıyorum işte yazık valla burda bile buluyorsunuz milletin acılarıyla alay ediyorsunuz

Konu sahibi arkadaşım, ex erkek arkadaşın senin bakire olmadığın varsayımında nasıl bulunmuş? Bu yara değil ki kabuk bağlasın izi kalsın ve görünsün

Konu sahibi arkadaşım, ex erkek arkadaşın senin bakire olmadığın varsayımında nasıl bulunmuş? Bu yara değil ki kabuk bağlasın izi kalsın ve görünsün
[/Q

flört ederken anlıyor erkekler tabi
ne var ki tecürebli bir erkek anlar senin hareketlerinden bile çıkarır ne olduğunu zaten

böyle saçma sapan dalga geçecekseniz hiç yazmayın arkadaşlar insanları yargılayamazsınız arkadaş böyle bir olay yaşamış ve su anda acı çekiyor insanların duygularını bilemeyiz herkez farklı yaşar olayları.benim sana tavsıyem kardesim allah sükret şükretki böyle kirlibir beyine sahip olan bir insan hayatından sana zarar vermeden çıkmış acı cekersin bugün yarın bir hafta bir ay ama geçer gider ya telefisi olamayacak hatalar yapıp çıksaydı hayatından ozaman inanki bu yasadığın acı okyanusta damla kalır sana çok mutlu huzurlu sevdiklerinle geçen bir ömür diliyorum

Üff bazı bayanlar çok cıvık yaf!
Sıktı artık. Ne olursa olsun bir sorun var ortada. Tamam iyi şakada yaptık ama abartmamak gerek.(konu fake bile olsa sıktı yani bu cıvıklık)

üstteki cinsdaşım kenarı oyalı mendilimizi alıp ağlamaya gelmemizi beklemiyorsunuz sanırım böyle bir durum için ..kaldı ki konu sahibesi ''aramadı '' diye içleniyor..kendiside biliyor karşısındaki insanın beş para etmez biri olduğunu biz deyincemi tü kaka oluyor ?

böyle saçma sapan dalga geçecekseniz hiç yazmayın arkadaşlar insanları yargılayamazsınız arkadaş böyle bir olay yaşamış ve su anda acı çekiyor insanların duygularını bilemeyiz herkez farklı yaşar olayları.benim sana tavsıyem kardesim allah sükret şükretki böyle kirlibir beyine sahip olan bir insan hayatından sana zarar vermeden çıkmış acı cekersin bugün yarın bir hafta bir ay ama geçer gider ya telefisi olamayacak hatalar yapıp çıksaydı hayatından ozaman inanki bu yasadığın acı okyanusta damla kalır sana çok mutlu huzurlu sevdiklerinle geçen bir ömür diliyorum

teşşekür ederim canım iyi dileklerin için acı bir olay geldi başıma paylaşayım dedim nedense alay ediyorlar bende anlamadım insnalar gerçekten çok acımasız burda bile .neyse sizin gibi iyi insanların olması sevindirici paylaşmınız için teşşekür ederim

Üff bazı bayanlar çok cıvık yaf!
Sıktı artık. Ne olursa olsun bir sorun var ortada. Tamam iyi şakada yaptık ama abartmamak gerek.(konu fake bile olsa sıktı yani bu cıvıklık)

canım konu fake değil gayet gerçek maalesef bende böle birşey yaşamak istemezdim ama hayat :)

Back
X