Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napan işte bacı köylünün teküyük.[/QUO
her yerde biri takıyor bana burdada sen buldun demek okey kendine iyi bak
evt üzülüyorum birlikte olsam belki bağlanırdı bana diye düşünüyorum saçma saçma şeyler aklıma geliyor seviyorum başkası onun gibi olamıyacak gibi geliyor bana
bazı kadınlarında gereksiz konuşmalrı beni benden allıyor ne olcak şekerim bekaret konusu açılınca nedense bazıları rahatsız oluyor bende bunu anlamıyorumEvet evet..Hı hı...Kesin bağlanırdı...
Bazı kadınlarımızın bu yaratıcı(!) çözümleri beni benden alıyor...![]()
burda birbirimize destek vermek için bulunuyoruz galiba bazı arkadaşlar alay etmekle uğraşıyor bende buna şaşırıyorum işte yazık valla burda bile buluyorsunuz milletin acılarıyla alay ediyorsunuz
Konu sahibi arkadaşım, ex erkek arkadaşın senin bakire olmadığın varsayımında nasıl bulunmuş? Bu yara değil ki kabuk bağlasın izi kalsın ve görünsün[/Q
flört ederken anlıyor erkekler tabi
ne var ki tecürebli bir erkek anlar senin hareketlerinden bile çıkarır ne olduğunu zaten
böyle saçma sapan dalga geçecekseniz hiç yazmayın arkadaşlar insanları yargılayamazsınız arkadaş böyle bir olay yaşamış ve su anda acı çekiyor insanların duygularını bilemeyiz herkez farklı yaşar olayları.benim sana tavsıyem kardesim allah sükret şükretki böyle kirlibir beyine sahip olan bir insan hayatından sana zarar vermeden çıkmış acı cekersin bugün yarın bir hafta bir ay ama geçer gider ya telefisi olamayacak hatalar yapıp çıksaydı hayatından ozaman inanki bu yasadığın acı okyanusta damla kalır sana çok mutlu huzurlu sevdiklerinle geçen bir ömür diliyorum
Üff bazı bayanlar çok cıvık yaf!
Sıktı artık. Ne olursa olsun bir sorun var ortada. Tamam iyi şakada yaptık ama abartmamak gerek.(konu fake bile olsa sıktı yani bu cıvıklık)