- Konu Sahibi duygusalmelek
-
bayan ben kapalı olduğumu özellikle belirttim çünkü ailem kapalı ve böyle bir durumu bilmemesi gerek. yapmadan düşünecktn diyenler yazmasın akıl verenler yazsın diye başta söyledim neden yazıyorsunuz ? o zaman şimdiki aklım yoktu şimdi bile yok belkide bilmiyorum.
Şu kadar sayfa yorum yapılmış yarısından fazlası kızmış yargılamış kınamış...
Erkekler kulübü diye bi site olsaydı, "bakir olmamak" diye konu açılsaydı nasıl yorumlar gelirdi sizce??
e tabi bi de onlar var.. zarlarını koruyanlar var ama arkaları tünel gibi açık vs.
siyasetten kaçtım
ama burdada çadırlar karışmış
uzun süredir bu konulara takıntılıyım
ama hayatın bi gerçeği varki
bunu kabul edeni bulsan bile illaki ilk kavganda yüzüne vuracak-kafana kakacak
benim bedenim benim hayatım diyorsan evlenmeyeceksin
kafana göre takılacaksın!!! öylede bi hayat geçmez sonuçta sen insansın ve sevmeye sevilmeye ihtiyacın var fıtratının gereği bu
yok öyle bi dünya güzelim
yokkkkk
hatan için eleştirmiyorum seni yaşın o kadar küçükki
ama toplumumuz kültürümüz öylesine yozlaştıki
başta diziler birde burda dolaşıp özgürlük naraları atan ablalar
ALLAH aşkına
bu senin bedenin diye öğüt veren kardeşlerim çok afedersiniz özür dileyerek soruyorum evlimizsiniz
evliyseniz bekaretinizi teslim ettiğiniz kişiylemi yoksa başka biriylemi
yada bunu kabul ettirdiğiniz bi sevdiğiniz varmı
daha çok değil kısa bi süre önce açıldı buna benzer bi konu fotoları falan göndermişti eski sevgilisi nişanlısına
beni yanlış anlamayın burda daha çok şeyden dem vururum ama arkadaşın sorduğu bu değil
sen hata etmişşin bu hatanı anlayacak ve seni gerçekten seven birini bulman ümidiyle durumuna gerçekten üzüldüm kınamıyorum seni
ama evlilik dıştan görüldüğü gibi gülpembe değil
öfkelendiğinde ağızdan çıkanlar çok yoruyor
insallah okuyan ve böyle bi hatanın eşiğinde olan kızlarımız yana döne çare ararsınız
sevdiğinle bişey yaşamızsın ne varki bunda diyenlerede kanmayın !!! aman sakınnn
sen hangı kategorıde oluyorsun peki?Yalan diyenler gelmiş,
Fetvacılar gelmiş,
Zinacılar gelmiş,
Beğenmiyorsan başka ülkeye git diyenler gelmiş,
Pişman değilciler gelmiş,
Destekçiler gelmiş,
Yoklama listesi tamam, eksik var mı?
Konu sahibi sana gelince olan olmuş, pişmanlık duyman, üzülmen bir şeyi değiştirmeyecek. Önemli olan bundan sonra hayatına girecek insanlara yalan söylememen. İnanılanın aksine sırf sevdiği için kabul eden erkekler dışında kadını mal olarak görmeyen, hatasız kusursuz el değmemiş olsun demeyen erkekler de var. Umarım karşına bunlardan biri çıkar.
Her yoruma açık konu hakaret eder biri o zaman laf edersin yapmasaydın diyenler olacak elbette doğal olarak.
Sana bir soru bu çocuk veya bakire olmadığını öğrenen biri tehdit etse ailen duymamalı sonuçta ya ne yaparsın ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
lütfen yargılamadan fikirlerinizi söyleyin bayanlar bakire olmamak bir suç mudur? şuan sevgilim yok ilerde evlilik kararı verdiğimde bunu nasıl söylemeliyim? bir de tesettürlü biri olduğum için garip karşılarlar diye korkuyorum. hatta bazen bu yüzden ben evlenmeyeceğim diyorum. bazende bakire olmadan evlenen bir tek sen misin diyorum kafam çok karışık. bunu yapmadan önce düşünecektiniz diyenler olabilir çok doğru söylüyor fakat yaptım işte kendime olan şerefimi kaybettim
sen hangı kategorıde oluyorsun peki?
Senin jafan değil aklin kapalı kardesim ne alaka bu konunun kapalilikla ailenin kapali olmasi senin bakire olmanla alakasi nedir ki simdi bu konudan şunu mu anlayalim kapaki olanlarin hepsi bakire aciklarsa değil genelleştirmeyin hata da gunahta sizlerin boyle konular açarak milleti de gunaha sokmayin bana ne sizin bakirelikiğinizden ya hu.bayan ben kapalı olduğumu özellikle belirttim çünkü ailem kapalı ve böyle bir durumu bilmemesi gerek. yapmadan düşünecktn diyenler yazmasın akıl verenler yazsın diye başta söyledim neden yazıyorsunuz ? o zaman şimdiki aklım yoktu şimdi bile yok belkide bilmiyorum.
ne yapmaya çalışıyorsun anlamadım ama hiç de yazdığın kadar masumane değil
destekçıye benzettımE altta konu sahibine yorumu da yazdım ya belli olmuyor mu?
Senin jafan değil aklin kapalı kardesim ne alaka bu konunun kapalilikla ailenin kapali olmasi senin bakire olmanla alakasi nedir ki simdi bu konudan şunu mu anlayalim kapaki olanlarin hepsi bakire aciklarsa değil genelleştirmeyin hata da gunahta sizlerin boyle konular açarak milleti de gunaha sokmayin bana ne sizin bakirelikiğinizden ya hu.
destekçıye benzettım
Ayni soruyu ben soracaktim polemikten kacindigim icin yazmadim sanirim arkadaş destek olmak için gelmiş arkadaşımız cok madur durumda...sen hangı kategorıde oluyorsun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?