Bakış açılarınızı merak ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi gibi kadınlar her yaşadıklarını hak ediyorlar. Göz göre göre böyle adamla sevgili olan kadın her tür aldatılmayı da kabulleniyor. Nasıl bir yokluksa böyle bir abazayla sevgili olmayı düşünebiliyor gerçekten. Normal kadınlar sizin yaptığınızı yapar mutluluğu yakalar. Böyle yokluk kafasındakiler de en iyi ihtimalle yedikleri onca boynuzu her erkek aldatır, her erkek böyledir diye hafifletir. En kötü ihtimalle bir de üstüne hastalık kapar.

Cok yalnizsaniz ve sıkılıyorsaniz zaman geçirebilirsiniz. Otesi olmaz. Hayal kurmayin, umutlanmayin üzülürsünüz.

Evli kadinla iliski yasamayi normal buluyor.

Siz gorun diye whatsappi acik birakiyor.

Sizinle sevgili olmasa bile o yonde adimlar atarken baskasiyla askimli konusuyor.

Bu adamdan hayir gelmez. Gözlemleseniz de bisey cikmaz.

Bi şey için adam ülke değiştirmiş ama özünde iyi biri bide ne vardı hayvansal dürtü o dürtüden bence booolllca mevcut ana daha ülke değiştirmedim açlık başka birşey tabi bencr birbirinize çok yakışıyorsunuz sen anca böylesine layıksın o kara kalbinle

Bir şey için değil aslında gayet bekar rahat özgür bir beyin bir kadınla takılması kime ne yani bekar ve yalnız biri sonuçta.. beni görür görmez benle dah hiçbir şey yokken ortada cart diye iletişimi onla kesmesi de saçma olabilirdi emin olamadi olunca da zaten kesti attı. Net yani. Senin gibi ileri görüşlü bir görmüş geçirmiş bir teyzenin bu durumu daha iyi analiz etmesi ve yadirgamamasi gerekiyordu oysa.. ve emin ol senden kara kalpli olamamm. . Seni sevmek zorunda değilim hiç tanımadığım halde sevmiyorsam bir sorun vardır bu sorunu çok iyi biliyorsun aslında sen ben en dipteyken depresyonu dipte yaşar haldeyken burada benim üzerime gelmiştin o kadar kötü kalpli birisin ki gram empati yapmamissin ancak burada saldırıyorsun akıl satıyorsun. Ama haklısın teyzeler böyledir akıl satar . Tamam teyze sensin.

Hiç tanımadığın halde sevmiyorsun evet çünkü sen zaten kimseyi sevmiyorsun etrafında ki herkesden nefret ediyorsun bi sen mükemmelsin herkes uyuz gıcık beni sevmemene hiç şaşırmıyorum bu yüzden bi tane şey budalası bulmuşsun yapışmışsın ama normal kimse bu mutsuzluğunla sana yaklaşmıyordu kaçırma bunu

Maşallah ne kadar genişsiniz. Olayı o kadar normalleştirerek anlattınız ki bir ara ilişkiyi üç kişi devam ettirdik diyeceksiniz sandım

Bu konuyu hatırlıyorum neden tekrar açtınız aynı şekilde. Ne duymayı bekliyorsunuz

Sana evli biriyle birlikte olmaya ukraynaya gittim deseydi ne düşünürdün? Ben benden önce diye düşünmezdim açıkçası. Adamın bakış açısı hakkaında fikir verir çünkü
Tabi ki biliyordu. Sadece umrunda değildi. Ahlaki değerlerden yoksun olduğunu düşünüyorum.
Konuyla alakasız ama hangi uygulama?

Sevgiliniz bence yere bakan yürek yakan türden insanlardan , bana güvenilmez geldi ama çok emin değilim .
10 saat beraber geciyosa normal bı arkadaşına bile hisler besleyebilir insan yalnizsa bence objektif bı durum değil. Birisi yazmış uzak kalıp öyle bakmak lazım bı de
Evli biriyle beraber olan adamın evlilik kurumuna saygısı yok demektir. Olsa empati yapardı. Kalkıp te oralara gitmek falan ne cesaret. Ben bu adamın ahlaki değer kavramından şüphe eder soğurdum
Bir şey uğruna ne kilometreler gidiliyor vay be...
Evli biriyle ilişki yaşıyor vee taa nerelere gidiyor sonrada bana güven beklerim ederim cinsellik için sizede değişik gelmedi mi hemde evli biriyle bence mesafeni koyman daha iyi olur gibi geldi .
Bak sen, şu asosyal ve mazlum çocuğa. Ukraynalara flörtleşmeye de gidermiş. Sinsiiii katneeem aayy. Hiç güven olmaz bu tiplere.
sex ugruna ukraynaya gitmek! cok saglam bir açlık
Adam mı kalmadı daha gençsin bu adamın yolu yol değil bu seni üzer bence kesinlikle evlenilecek biri değil böyle hata yapma

Normalde hep mantıklı biri oldum hep her zaman.. yine mantıklıyim aslında sevgili olmadım etmedim. Ama aynı amsayi paylaşıp aramızda 70 cm le oturup uzun saatler geçirince ve o da benle ilgilenince bu hoşuma gitti biliyorum. Benim anksiyete ve depresyon problemlerim var birkaç yıldır ilaç tedavisi alıyorum artı terapi de aldım.. şuan telkin terapisi uyguluyorum diğer yöntemlere inancım kalmadığı için. En korktuğum duygu acı çekmek mesela . Ve yalnız kalmak herşeyi buna bağlıyorum. Aslında yalnız değilim kendimi çok güzel ifade eden biriyim bir ortamda vesaire. Kendine guvenlk görünürm. Ama kafamın ici değişik sürekli yalniz hissediyorm. Sevgi açlığı ilgi ihtiyacı duyuyorum. Güvendiğim biri olsun ona sarılayım ihtiyacı o kadar çok ki içimde. Bu beni inanılmaz üzüyor. Naisl anlatacagimi bilmiyorm herkesin sevgilisi mi var diyeceksiniz tabi öyle eskiden bende normal bakıyordum bu duruma. Şimdi neden böyle bilmiyorm düşünüp düşünüp hüngür hüngür aglayasim geliyor . Bu itin yaptıkları ortada. Peşini sürmekle iyi yapmışım öğrendim ki şubatta kadın geldiğinde son kez görüşüp yatmış kadınla sonra engellemiş bana yönelmiş. Bu kadar karakter yoksunu yalancının teki. Bir kaç gündür işyerinde yüzüne bakmıyorum sadece işle ilgili konuşuyorum ama geriliyorum. İçimde huzursuzluk duygusu oluşuyor iş yaparken zorlanıyorum.. üzülmek bile istemiyorm onun yüzünden ama engel olamıyorum. Pişkin pişkin gülüp ediyor yanımda hayatına bakıyor. Allah bilgisi gibi yapsın boylelerini. Ne bok oldugnu biliyordum da kendimi kandırmaya çalışıyordum işte. Ben bu duygusal boşluğu nasıl dolduracagimi cidden bulamiyorum. Ne anne baba kardeş yeterli oluyor.. ne film dizi .. hiçbir şey. Canım.hicbir şey yapmak istemiyor kısır döngü devamlı .

Cok sevindim gerçekleri görmüş olmanıza. Bence soyle düşünün bir anlık yalnızlığınıza iyi gelse de uzun vadede sizi üzerdi. Daha çok yalnızlık duygusunu hissedicektiniz. Elbet karsiniza biri çıkar. O zamana kadar yalnız kalmamaya gayret edin.

Kendinizi bunalmış yalnız hissediyorsunuz ama karsinizdakinin ne kadar aşağılık olduğunu siz de anlamissiniz ya çok sevindim adınıza . Bir kadinin saf duygularla böyle şey düşkünü bir adama bağlanmasını istemezdim . Çünkü duygusal baginiz guclenseydi bu yaptıklarını gözünüz görmezdi forseniz de zor kabullenirdiniz siz . Üzülmeyin hiçbir şey için herkes bir sejilde imtihan oluyor kimi aileyle kimi eşle kimi evlstla kimi yalnızlıkla. İlla ki biri çıkar karşınıza ama lütfen iyi ölçüp tartın bağlanmadan önce . Hayatınızda mutluluklar dilerim

Onun yaptiklarini onemseme. Birak puskin piskin gulsun. Yalniz da degilsin ki. Kardesin varmis, arkadasin varmis. Hem yalnizlik da guzeldir. Bu adama fazla anlam yuklemissin. Onun yalnizligi senin problemin degil ki, bu onun sorunu. Hem zaten yalniz da degilmis. Oradan dem vurmus sadece. Yapilacak tek sey onemsememek. Bu birine verilecek en buyuk ceza. Ote yandan kendi yalnizliginizi bu kisiyle cozemezsin, bu en buyuk hata olur.

Görüp duyduklarınız bence ondan uzaklaşmanız için yeterli sebepler. Ne kadar hoşlanırsanız hoşlanın bu kadar rahat olan ayrıca yalan da söyleyen biriyle birlikte mutlu bir ömür geçiremezsiniz diye düşünüyorum. Tabii karar sizin. Halkınızda hayırlısı olsun.

Doğrusunu yapmışsın işleri ilerletmemişsin. Dünyadaki tek erkek de o değil. Söyleceğim başka bişey yok teşekkürler

Gerçekleri görmüştüm ama hep birşey buldum uzaklaşmak.istemedim ilgisinden. Yalnızlık benim.icin bu işyerine başlamadan da dertti. En yakın arkadaşım da nisanlaninca hepten artmıştı çok zor benim için. Ailemde güzel bağlar olmaması hep bir hir gür olması sevgi isteği oluşturuyor onu bu şekilde de bulamayınca ne bileyim cidden çok yalnız hissediyorum kendimi bazen.. depresyonun dibinde iken kendimden başka kimsenin bana yardımcı olmayacağını acı şekilde gördüm kardesiniz bile sıkılır yani anlamaz o duyguları tam yasamadan. O pisliği zamanla kalbim unutacaktir umuyorum gözümün onundeyken nasıl olur bilmesem de. Aşık filan değilim ama alışmıştım be biraz olsun iyi gelmişti paylaşımlar Allah'ından bulsun.

Siz o kadar psikolojik destek almışsınız ama bunun temelini anlamamışsınız. Bence bu yüzden aldığınız destekte başarılı olamamışsınız. Psikolojide birini düzelteblmek ve kurtarabilmek için ilk önce onun bunu istemesi ve gerçeği kabullenmesi azım. Siz kurtulmak istemiyorsunuz ki. Bu konuda da bu adamla ilgili önceki konunuzda da bir sürü bayan arkadaş size yardımcı olmaya çalıştı. Siz hepsine bir atar yaptınız, Allahın uçkur düşkününü mağdur bir romeo , beraber olduğu kadınıda adamın yanlızlığından istifade eden kötü kadın gibi göstermeye çalıştınız, kusura bakmayın ama o arkasından atıp tuttuğunuz ikinci kadın bile sizden daha mantıklı, tamam yaptığı ahlaksızlık olabilir ama en azından gerçekçi ve ne istediğini biliyor. Hayatta bence en büyük psikolojik sıkıntı insanın kendine yalan söylemesi ve dürüst olmamasıdır. Burada siz bunu yapıyorsunuz. Kafanızda kurduğunız yalan hayale ki buraya konu açtığınıza göre sizde gerçek olmadığını biliyorsunuz, hem kendinizi hem bizi inandırmaya çalıştınız. Mantıklı argümanlarla size yanlışlarınızı söyleyenlere kulak vermediniz ve kusura bakmayın ama o adama karşı bile isteye kendinizi saf yerine koydurdunuz. İnsan duygusal davranıp, hayatına yanlış kişileri alabilir, aldatılabilir, bunlar her insanın yapabileceği hatalardır. Ama tanıştığı günden itibaren size mütamadiyen yalan söyleyip, her yakaladığınızda da birbirinden saçma ve uçuk bahanelerle sizi ikna ediyorsa kusura bakmayın ama burada hata kesinlikle adamda değil onun sizle oynamasına izin verdiğiniz için sizdedir. Kaldı ki adam ki duygusal laf edip, peşinde dolaşmaya devam ederse sen gene affedersin. Çünkü birçok aldatılan kadının yaptığı hatayı yapıyorsun, kendini diğer kadından üstün görüyorsun. Onunla yatak ilişkisiydi ama bana aşık ve seviyor kafasını değiştirmezsen hayatta daha çok aldatılılırsın. Çünkü sen hayatına girdikten sonra ilişkiniz olsun olmasın, bir adam sana meylini ve niyetini belli edip sonra da daha senle birşeyler netleşmeden başkasıyla birşeyler yaşamaya devam ediyorsa, hele hele sana bu konuda ayan beyan yalan söylüyorsa o adamdan ve sözde aşkından, sevgisinden bir halt olmaz.

Birincisi sizi inandirma çabam olmadı sizi inandirip napicam? Ben kendimi kandırmaya çalışıyordum çünkü bu kadar yalnızlık sonrası biriyle biseyler paylaşmak iyi gelmişti kaldı ki sabahtan akşama dibimde olan insandı ve tanıyorum 4 ay yeni bitti pat küt karar veremedim duygularım bulaşmıştı birkez işe. İkincisi psikolojik destek alırken yardımı tabiki istiyorsun ama bu sihirli değnek değil malesef uğraşıyorsun baya senelerce terapi alanlar var mazoşist mi hepsi istemediği için mi iyi olmuyor bunu söylüyorsaniz ciddi anlamda bir sürü insana yanlış damga vurmuş olursunuz. Hayat şartlarımi bilmiyorsunuz aynı ayakkabıları giyip yürümeden bilemezsin lafı var ya tam şuan için denmiş. Cidden güzel kafamın rahat olduğu bir aile ev isterdim.. güvendiğim arkamda bir maddi destek manevi destek. Kimse durduk yere dışarıda sevgi arayışına girmiyor ki önceden burnumdan kil aldirmazdim. Üçüncüsü kadından kendimi üstün görmeye gelince.. yaşadığımız yer Türkiye az çok burdaki gerizekali erkeklerin kafa yapısını biliyorum en azından bu gerizekalininki belli . Cinsel olarak üstünüm demedim. Ama karakter olarak kat kat üstünüm. Kocasi varken birini bulup kendinden 10 yaş küçük bir erkekle gönlünü hoş eden iki çocuk annesi bir kadını kusura bakma ama tabiki kendimden alçakta görürüm ahlaksız ve karaktersiz net. Öyle bir bahsetmissin ki kadına madalya da takalım yani istiyosan ? İkisi de karaktersiz sonuçta. Benim duygusal sorunlarimdan istifade etmeye çalışan bir pislik. Ben hassas biriyim duygularım var insanım en azından merhametim var başkasına zarar vermiyorum içim rahat kendime de verdirmek istemezdim ama insanız evet hata yapıyoruz. Şimdi acısını yaşıyorum kaldı ki tek onla ilgili değil genel olarak var bende depresiflik. Bu kötü insanlar da umuyorum daha büyük acilari yaşarlar.

Uuu tam bir tiyatrocu bu şahıs, kaç oradan, seni deliler gibi sevse evlenseniz çoluk çocuğa bile karışsanız sana hayat arkadaşı değil ömür törpüsü olur. Onu aklından çıkarabilmek için başkalarına şans vermeyi dene, hayatına birini kat, gerekirse davetkar taraf sen ol . Ve üzüleceğim diye de korkma üzülmek de bu işin bir parçası tuzu biberi. Bak ilaç kullanıyorum diyorsun ve bu olaylarda da üzüldün ama ölmedin hayatına yeni deneyimlerinle devam ediyorsun. Umarım hayatına seni bu it kadar üzebilecek değerde kapasitede biri girer de duyguların doğru bir insana yönelir.

Kontrol edeceğin şey var edemeyeceğin şey var. Onunla olanları kontrol edemezsin ama yapacaklarını kontrol edebilirsin. Bırak gitsin. Arkadaşlık etti. Ama onları gördükten sonra daha da fazlası olmamalı bence.

E iyi de onca sayfa boyunca üyeler demedi mi bu adamdan cacık olmaz diye sizde bekar adam yapabilir diye savunmadiniz mi? Ne değişti? Bekar hala sevgili değilsiniz ee birlikte olmuş? 2 sayfa önceki dusuncenizle paralel değil düşünceniz bence mantıklı değil ama yine de siz belirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…