Balık etli olmak ?

Siyah bikinili olan bi tık tatlı

Ama beyaz bikinili olan resmen şişman ya, balik etli böyle bisey mi
Sporu biraksa direk gobek cikar
Çok saçma olacak belki ama emzirdikten sonra göğüs ucunun büyüklügu de eski haline dönüyor mu ya benimkiler eskiden küçücüktu şimdi büyüdüler bu halde kalırsa diye korkuyorum valla
Hemen hemen eski haline donuyor
Zaten istek olduğu zaman buyur diyorlar ama
Bende atimde şişman görün tirbiyisizler eski halim yani yanlıs olmasin
Ablam muhtesemsin toplam kac kilo verdin spor olarak ne yaptin
Evet maalesef yok kendim dikecem artık bu ne ya

Çocuk ne zaman acil yap bilgi ber acilll çık forumdan git yap hadiiiiii
Hahaha malesef henüz düşünmüyorum ama yaptığımda değişirse o sevinçle dünya aleme ilan ederim zaten,asla içimde tutamam. Tutulur mu ya yılların kanayan yarası bitmiş olcak benim için

Hey maaşallah. Şu an üç kilo fazlamı vermek ve spor yapmak konusunda çok gaza geldim. Ama meme küçültme yaptırmadıkça fit görünemem galiba
Bende memelerimi yaptırmak istiiyorum gençken çok kucüktü ne guzel sütyensiz gezerdim şismanlayınca kocaman olup sarktılar şimdi zayıflayinca

Eklentiler

• images.jpeg.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 48
Sporu biraksa direk gobek cikar

Hemen hemen eski haline donuyor
Zaten istek olduğu zaman buyur diyorlar ama

Ablam muhtesemsin toplam kac kilo verdin spor olarak ne yaptin

Evet maalesef yok kendim dikecem artık bu ne ya
50 ye yakın ağırlikli olarak pilates bence kadinlar için efsane birsey birazda aletlerle çalıstım salonda 3 gün pilates 2 gün aletlerle diyelim

Bence balık etli olmak demek kkıvrımlı yuvarlak hatlara sahip olmak demek. Ele avuca gelmek ya da hafif kilolu olmak falan demek değil.
Hatlarınız böyleyse bi kaç kilo alırsanız istediğiniz gibi görünebilirsiniz belki. Ama 1.50 boy ile tıknaz diye
Tabir edilen görünüme ulaşmanız daha olası

Aa ben de severim balıketli hatunları

Çırpı bacak sevmem ben. Etine dolgun tipler favorim.

Ben babaannem gibi kilo alıyorum. Sırf göbek ve basen. Kollarim bacaklarim kalin değil. Göğüslerim 70 75 ayarında. Büyük değil.

Ellerim ayaklarım da etsiz.

Ama göbeğim 5 aylık gibi. Çünkü 5 sene spor yapıp bıraktım. Siyah kuşak katateciydim. Civi gibiyfim zamaninda. Şimdi banesim de var ama basenden çok derdim yok.

Benim de boyum yoktur bu arada.

Dişlerime tel taktırdığım zaman hızla kilo vermiştim. Bir ara 37 ye kadar düşüp 42 ye sabitlemistim. Yanaklarim göçmuştü. Beni gören somaliden gelmisim sanıyordu. Harbiden o kadar cirkindim ki. Bazen eski resimler ortaya çıkınca çirkinlikten nasıl intihar etmemiş olduğuma şaşırıyorum.

Teller çıktıktan sonra normale döndüm. Genel olarak 50 civarındayım. Göbeğimden başka zorum yok.

Bel oyuntum da yok bu arada. Çok severim oysaki ama yok.

Babaannemin kopyasıyım.

Atalarinızdan kime benzediginizi tespit etmeue çalışarak başlayın işe.

Hadi bakalim şimdiden su içseniz yarasın

Aa diş teli takılınca insanın iştahı kapanıyor mu Benim de ayrıklar baya, yaptırmak istiyordum belki bir taşla iki kuş vurulur

Yapilan yorumlar inanilmaz sekilde body shaming içeriyor. Ilk sayfada gördüklerim bile yetti. Okuyamayacağim dayanilmaz geliyor.

Imthedevil kuzucum bence vücut tipi genetik. Aldigin kilolar göbekte de toplanabilir. Sonra mutsuz olursan vermek de zor. Ama belki vücudun kilo tutmuyordur. Sanirim hiç kilo almadığın icin sen de merak ediyorsun o hallerini.

Aa diş teli takılınca insanın iştahı kapanıyor mu Benim de ayrıklar baya, yaptırmak istiyordum belki bir taşla iki kuş vurulur
İştahın kapanmıyor, acıdan yiyemiyorsun.
ben bir de geceleri çenelikle uyuyordum ve alt ve üst çeneme lastik takıyordum. Aşırı zor bir süreçti. Hala rüyalarıma giriyor.

Yok iştahım kapanmamıstı da tellerle yemek icmek çok tatsiz bir durum. Yediğinizden de anlamıyorsunuz.

Ama bence bir insanin kendine yapacağı en büyük yatirimlardan biridir dişlerini bir hizaya sokmak bi de lazer epilasyon.

Ikisini de herkese israr ederek tavsiye ediyorum

Tam olarak ihtiyacım olan şey yediğimden bir şey anlamamak. Cips ve yağlı lezzetli yiyecek düşkünlüğüm var ağır derecede. Emin değilim ama sanırım korona geçirdim nisan ayında. Birkaç gün koku kaybı oldu, belki alerjidendir de dedim. Tat azalması da oldu, hayatta kalmam için yetecek kadar yemek yedim, canım bir şey istemedi. Resmen göbeğim inmişti .

Genetik mi Kilo aldım ama ben göbekten alıyorum hiç kol bacak gelmiyor

İşte o kişiden kişiye değişir. Benim yemekle arama hiçbir şey giremez Teli taktırdığımın ertesi günü birinin doğum günü vardı evlerine gitmiştik. Arkadaşlarım 'ya sen iki hafta bir şey yiyemezsin ağrıdan, bizde de öyle olmuştu' diye üzülmüşlerdi halime. Oturup cipsleri gömmüştüm Bir tek kola içmiyordum braketleri eritiyor diye. Onun haricinde yedim her şeyi.

Ben buna niye çok güldüm

Ben de zayıf halimi değil balık etli halimi daha güzel ve çekici bulurdum hep gençken. Ama o kilolarda uzun süre kalamadım. Sabitlemesi zor oluyordu biraz kilo alayım desem tombulumsu, yok olmadı biraz vereyim desem sıskamsı oluyordum. . Sizin boynunuza göre 10 kilo almanız da biraz balık etinden çıkıp tombula kaçar sanki. 5 kilo alsanız o sizi balık yapar gibi. Vücut şekli genetiktir ama ben sporla vs ile fazla yerleri eritir, uğraşır şekillendiririm diyorsanız onu bilemem. Bence siz yavaş ve dikkatli bir şekilde kilo alın. Bir kaç kilo alınca bakın bakalım nereler tombişleşiyor, çıkıntılar sizi nasıl yapıyor. Ona göre durur veya devam edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…