- 9 Ocak 2018
- 5.242
- 12.996
- 248
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Sporu biraksa direk gobek cikarSiyah bikinili olan bi tık tatlı
Ama beyaz bikinili olan resmen şişman ya, balik etli böyle bisey mi
Hemen hemen eski haline donuyorÇok saçma olacak belki ama emzirdikten sonra göğüs ucunun büyüklügu de eski haline dönüyor mu yabenimkiler eskiden küçücüktu şimdi büyüdüler bu halde kalırsa diye korkuyorum valla
Ablam muhtesemsin toplam kac kilo verdin spor olarak ne yaptinBende atimde şişman görün tirbiyisizlereski halim yani yanlıs olmasin
Evet maalesef yok kendim dikecem artık bu ne yaBen de teselli amaçlı söylendiğini düşünmüyorum. Asla koşamıyorum çünkü sağa sola zıplıyorlar. Hem acıyor hem dikkat çekiyor. Sırt ve bel ağrısı kesinlikle gerçek. Son 4-5 yıldır ağrısız geçen günüm yok.
Güzel sütyen bulamamak da cabası. Büyükler için asla güzel cicili bicili yapmıyorlar. Bize hep toparlayıcı, küçültücü modeller oluyor. Yeni yeni birkaç mağaza büyük beden güzel sütyen üretmeye başladı.
Hahaha malesef henüz düşünmüyorum ama yaptığımda değişirse o sevinçle dünya aleme ilan ederim zaten,asla içimde tutamam. Tutulur mu ya yılların kanayan yarası bitmiş olcak benim içinÇocuk ne zaman acil yap bilgi ber acilll çık forumdan git yap hadiiiiii
Bende memelerimi yaptırmak istiiyorumHey maaşallah. Şu an üç kilo fazlamı vermek ve spor yapmak konusunda çok gaza geldim. Ama meme küçültme yaptırmadıkça fit görünemem galiba
Hepimizin yarasına tuz olmaya geldin benceHahaha malesef henüz düşünmüyorum ama yaptığımda değişirse o sevinçle dünya aleme ilan ederim zaten,asla içimde tutamam. Tutulur mu ya yılların kanayan yarası bitmiş olcak benim için
50 ye yakın ağırlikli olarak pilates bence kadinlar için efsane birsey birazda aletlerle çalıstım salonda 3 gün pilates 2 gün aletlerle diyelimSporu biraksa direk gobek cikar
Hemen hemen eski haline donuyor
Zaten istek olduğu zaman buyur diyorlar ama
Ablam muhtesemsin toplam kac kilo verdin spor olarak ne yaptin
Evet maalesef yok kendim dikecem artık bu ne ya
Bende atimde şişman görün tirbiyisizlereski halim yani yanlıs olmasin
Aa diş teli takılınca insanın iştahı kapanıyor muAa ben de severim balıketli hatunları
Çırpı bacak sevmem ben. Etine dolgun tipler favorim.
Ben babaannem gibi kilo alıyorum. Sırf göbek ve basen. Kollarim bacaklarim kalin değil. Göğüslerim 70 75 ayarında. Büyük değil.
Ellerim ayaklarım da etsiz.
Ama göbeğim 5 aylık gibi. Çünkü 5 sene spor yapıp bıraktım. Siyah kuşak katateciydim. Civi gibiyfim zamaninda. Şimdi banesim de var ama basenden çok derdim yok.
Benim de boyum yoktur bu arada.
Dişlerime tel taktırdığım zaman hızla kilo vermiştim. Bir ara 37 ye kadar düşüp 42 ye sabitlemistim. Yanaklarim göçmuştü. Beni gören somaliden gelmisim sanıyordu. Harbiden o kadar cirkindim ki. Bazen eski resimler ortaya çıkınca çirkinlikten nasıl intihar etmemiş olduğuma şaşırıyorum.
Teller çıktıktan sonra normale döndüm. Genel olarak 50 civarındayım. Göbeğimden başka zorum yok.
Bel oyuntum da yok bu arada. Çok severim oysaki ama yok.
Babaannemin kopyasıyım.
Atalarinızdan kime benzediginizi tespit etmeue çalışarak başlayın işe.
Hadi bakalim şimdiden su içseniz yarasın
İştahın kapanmıyor, acıdan yiyemiyorsun.Aa diş teli takılınca insanın iştahı kapanıyor muBenim de ayrıklar baya, yaptırmak istiyordum belki bir taşla iki kuş vurulur
Yok iştahım kapanmamıstı da tellerle yemek icmek çok tatsiz bir durum. Yediğinizden de anlamıyorsunuz.Aa diş teli takılınca insanın iştahı kapanıyor muBenim de ayrıklar baya, yaptırmak istiyordum belki bir taşla iki kuş vurulur
Tam olarak ihtiyacım olan şey yediğimden bir şey anlamamak. Cips ve yağlı lezzetli yiyecek düşkünlüğüm var ağır derecede. Emin değilim ama sanırım korona geçirdim nisan ayında. Birkaç gün koku kaybı oldu, belki alerjidendir de dedim. Tat azalması da oldu, hayatta kalmam için yetecek kadar yemek yedim, canım bir şey istemedi. Resmen göbeğim inmiştiYok iştahım kapanmamıstı da tellerle yemek icmek çok tatsiz bir durum. Yediğinizden de anlamıyorsunuz.
Ama bence bir insanin kendine yapacağı en büyük yatirimlardan biridir dişlerini bir hizaya sokmak bi de lazer epilasyon.
Ikisini de herkese israr ederek tavsiye ediyorum
Genetik miYapilan yorumlar inanilmaz sekilde body shaming içeriyor. Ilk sayfada gördüklerim bile yetti. Okuyamayacağim dayanilmaz geliyor.
Imthedevil kuzucum bence vücut tipi genetik. Aldigin kilolar göbekte de toplanabilir. Sonra mutsuz olursan vermek de zor. Ama belki vücudun kilo tutmuyordur. Sanirim hiç kilo almadığın icin sen de merak ediyorsun o hallerini.
İşte o kişiden kişiye değişir. Benim yemekle arama hiçbir şey giremezAa diş teli takılınca insanın iştahı kapanıyor muBenim de ayrıklar baya, yaptırmak istiyordum belki bir taşla iki kuş vurulur
Ben buna niye çok güldümİşte o kişiden kişiye değişir. Benim yemekle arama hiçbir şey giremezTeli taktırdığımın ertesi günü birinin doğum günü vardı evlerine gitmiştik. Arkadaşlarım 'ya sen iki hafta bir şey yiyemezsin ağrıdan, bizde de öyle olmuştu' diye üzülmüşlerdi halime. Oturup cipsleri gömmüştüm Bir tek kola içmiyordum braketleri eritiyor diye. Onun haricinde yedim her şeyi.
Gel beraber sarılıp ağlayalım bir üye bana şey dediYalniz konu sahibinin paylastigi o iki kadina basbayagi sisman vs demissiniz valla oturup aglayasim geldi ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?