- 21 Şubat 2021
- 924
- 3.062
- 63
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Benim de oda arkadaşlarım hep maşallah göğüslüydü. Beni teselli ederlerdi kendilerince. İşte rahatça koşamıyoruz, yeterince zayıf görünemiyoruz diye. İçimden Allah'ım Sen hiç sırtınla önünü karıştırdın mı derdimEvet evet anlıyorum malesef. Üniversitede yurtta kaldım, oda arkadaşlarımdan en düz bendim valla, onlar bile dalga geçiyorlardi artik
senin eksikligini hissettik yolla hemen bi hot mama fotosu
Çok saçma olacak belki ama emzirdikten sonra göğüs ucunun büyüklügu de eski haline dönüyor mu yaArarsın ararsın sünüyor çünkü bu halinin sünmüşünü düşün
Ivet ondan sonrasi zaten buyuk balik hani şu en buyuguSiyah bikinili olan bi tık tatlı
Ama beyaz bikinili olan resmen şişman ya, balik etli böyle bisey mi
Ahahah korkutmayın beniArarsın ararsın sünüyor çünkü bu halinin sünmüşünü düşün
ben az kalsin kamu mali olucaktimCıks çok gizliyim ben
HahahBenim de oda arkadaşlarım hep maşallah göğüslüydü. Beni teselli ederlerdi kendilerince. İşte rahatça koşamıyoruz, yeterince zayıf görünemiyoruz diye. İçimden Allah'ım Sen hiç sırtınla önünü karıştırdın mı derdim
Çok saçma olacak belki ama emzirdikten sonra göğüs ucunun büyüklügu de eski haline dönüyor mu yabenimkiler eskiden küçücüktu şimdi büyüdüler bu halde kalırsa diye korkuyorum valla
Allah'tan ben eşimle aynıyımAma benim eşim de ince uzun yavrumben kilolu kalsam inan annesi gibi dururum yanında. O yüzden benim o kilolarla kalmam demek gerçekten psikolojimin bozulması demek olur
Ah hadi yaaOff en büyük travmama parmak bastın
Emzirmeden önce sütyensiz tişört giyerdim şimdi ne mümkün. Sadece büyüklük değil uzadı resmen uçları. Ama ben 2 çocuk emzirdim ilkinden sonra bu kadar değildi. Emzik niyetine kullandığım için uzadı resmen.
Bence ıyısın su anda .Napıcan balık etiHanımlar sorum şu balık etli olmak genetik mi yoksa sonradan olunur mu ? Eşit bir şekilde kilo alsam balık etli formuna ulaşır mıyım ? Bu arada 1.50 boy 43 kiloyum ama kilo alırım da sırf göbek olur diye de korkmuyor değilim eğer bu balık etli olmak denilen şey genetikse hiç uğraşmayayım
Ahahah aynen bari desteksiz doldur dimiHahahEvet haklısın küçük meme zor bir şey ama ben onların teselli amaçlı söylediğini düşünmüyorum. Birçok büyük memeli arkadaşım keşke küçük olsaydı diyor. Kisi zayıf dahi olsa büyük meme insanı kilolu gösteriyor, hareketi azaltıyor, sırt ağrısı Vs. Tabi bizim bu kadar büyük olmasına gerek yok da 75 i desteksiz doldursa yeterdi
Benimki öyle bir şey diyemez çünkü kendisi de zayıfAllah'tan ben eşimle aynıyımçocuk yokken e eşim derdi bu nasıl kilo kuru odun gibisin et yok birrsey yok sanırım erkeklerin geneli etli kadın seviyor zayıf sevmiyorlar bende zamanla kilo aldım tabi odaaldi birbirimizi tamamlıyoruz
Benimkiler de zar zor zamanla 85 beden oldu emzirmwdonemi şişerler uçlar çıkar emzirmeyi kesince 85 bedenkik oluyorum tabi o bile büyük aslinda 80 diyelimAh hadi yaaEvet evet benim de öyle, sutyen takmasam dahi uçları belli olmazdı, şu an bile oluyor emzirmedigim halde henüz. Eşim bile dedi geçen bunlar dana gibi olmuş diye hahah ama o zavallı emzirdikten sonra küçülecek sanıyor. Neyse öyle sanmaya devam ededursun
Ben oldum korkma sende olben az kalsin kamu mali olucaktimama bence de sen atma forumun kalp sagligi icin
Aynı kişi olamazBende atimde şişman görün tirbiyisizlereski halim yani yanlıs olmasin
Oh iyi bari biraz rahatladım canımBenimkiler de zar zor zamanla 85 beden oldu emzirmwdonemi şişerler uçlar çıkar emzirmeyi kesince 85 bedenkik oluyorum tabi o bile büyük aslinda 80 diyelimbence uçlar zamanla kayboluyor şuan bende üç yok çocuk doğunca çıkacak
Gerçekten o senmisin gıBende atimde şişman görün tirbiyisizlereski halim yani yanlıs olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?