Balık etli olmak ?

Evet evet anlıyorum malesef. Üniversitede yurtta kaldım, oda arkadaşlarımdan en düz bendim valla, onlar bile dalga geçiyorlardi artik
Benim de oda arkadaşlarım hep maşallah göğüslüydü. Beni teselli ederlerdi kendilerince. İşte rahatça koşamıyoruz, yeterince zayıf görünemiyoruz diye. İçimden Allah'ım Sen hiç sırtınla önünü karıştırdın mı derdim

Ararsın ararsın sünüyor çünkü bu halinin sünmüşünü düşün
Çok saçma olacak belki ama emzirdikten sonra göğüs ucunun büyüklügu de eski haline dönüyor mu ya benimkiler eskiden küçücüktu şimdi büyüdüler bu halde kalırsa diye korkuyorum valla

Hahah Evet haklısın küçük meme zor bir şey ama ben onların teselli amaçlı söylediğini düşünmüyorum. Birçok büyük memeli arkadaşım keşke küçük olsaydı diyor. Kisi zayıf dahi olsa büyük meme insanı kilolu gösteriyor, hareketi azaltıyor, sırt ağrısı Vs. Tabi bizim bu kadar büyük olmasına gerek yok da 75 i desteksiz doldursa yeterdi

Çok saçma olacak belki ama emzirdikten sonra göğüs ucunun büyüklügu de eski haline dönüyor mu ya benimkiler eskiden küçücüktu şimdi büyüdüler bu halde kalırsa diye korkuyorum valla

Off en büyük travmama parmak bastın
Emzirmeden önce sütyensiz tişört giyerdim şimdi ne mümkün. Sadece büyüklük değil uzadı resmen uçları. Ama ben 2 çocuk emzirdim ilkinden sonra bu kadar değildi. Emzik niyetine kullanıldığım için uzadı resmen.

Ama benim eşim de ince uzun yavrum ben kilolu kalsam inan annesi gibi dururum yanında. O yüzden benim o kilolarla kalmam demek gerçekten psikolojimin bozulması demek olur
Allah'tan ben eşimle aynıyım çocuk yokken e eşim derdi bu nasıl kilo kuru odun gibisin et yok birrsey yok sanırım erkeklerin geneli etli kadın seviyor zayıf sevmiyorlar bende zamanla kilo aldım tabi odaaldi birbirimizi tamamlıyoruz

Ah hadi yaa Evet evet benim de öyle, sutyen takmasam dahi uçları belli olmazdı, şu an bile oluyor emzirmedigim halde henüz. Eşim bile dedi geçen bunlar dana gibi olmuş diye hahah ama o zavallı emzirdikten sonra küçülecek sanıyor. Neyse öyle sanmaya devam ededursun

Bence ıyısın su anda .Napıcan balık eti

Ahahah aynen bari desteksiz doldur dimi Onu bari yap. Hani boşluk kalmasın düzeltmek zorunda olmayayım çekiştirip durmayım içerden

Benimki öyle bir şey diyemez çünkü kendisi de zayıf Valla bilemiyorum etli mi seviyor etsiz mi seviyor, etli seviyorsa öyle bulsaydı bekarken de aynı kilodaydim

Benimkiler de zar zor zamanla 85 beden oldu emzirmwdonemi şişerler uçlar çıkar emzirmeyi kesince 85 bedenkik oluyorum tabi o bile büyük aslinda 80 diyelim bence uçlar zamanla kayboluyor şuan bende üç yok çocuk doğunca çıkacak

Oh iyi bari biraz rahatladım canım uc sevmiyorum açıkçası yaa. Kibar kibar durması daha hoşuma gidiyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…