- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Oo bibi on numara fıstık olmuşsun haaBende atimde şişman görün tirbiyisizlereski halim yani yanlıs olmasin
Yav en son ilkokulda 43 kg filandim herhalde. Sizden daha zayifi nasil oluyor aklim havsalam almazGel beraber sarılıp ağlayalım bir üye bana şey dediama sen zayıf değilsin ki
Bence vücudunun bu hali çok iyi, öyle olmak için neler vermezdimGel beraber sarılıp ağlayalım bir üye bana şey dediama sen zayıf değilsin ki
Kız bende yıldızlı mıldızlı bi sütyen var, beğenirsin belkiMaalesef tam tersi. 75 A-B’de braletler cicili dantelliler çiçekliler dolu. Bize de bu modelleri layık görüyorlar. 90D ve üzerinden bahsediyorum ben büyük olarak .
Burada paylaşılan fotoğraflarda siyah bikinili kadının kolları benimkilere göre incecikYav en son ilkokulda 43 kg filandim herhalde. Sizden daha zayifi nasil oluyor aklim havsalam almazKilomu hic yazmayayim simdi siradan iki kk hatununun toplam kilosu olabilir ama resimdeki hatunlardan farkim yok benceğğ
43 kg ama kötü bir zayıflığı yok gayet güzel...foto koydu bi araYav en son ilkokulda 43 kg filandim herhalde. Sizden daha zayifi nasil oluyor aklim havsalam almazKilomu hic yazmayayim simdi siradan iki kk hatununun toplam kilosu olabilir ama resimdeki hatunlardan farkim yok benceğğ
Ben de biraz yorumları okuyayım dedim gözyaşım pıtBurada paylaşılan fotoğraflarda siyah bikinili kadının kolları benimkilere göre incecik. Bacakları da benden ince. Üzüldüm onlara kolları bacakları kapkalın öğğğk yapanları okurken.
Gatsbycim tellerin arasına yemek kaçıyordu diye hatırlıyorum. Ben diş fırçasıyla dolaşıyordum. Sert elma filan ısırmak yasaktı. Üzerinden 24 sene geçtiği için tam net hatırlayamıyorum. Kontrollerde telleri sıkıyordu. Dişleri birbirine yaklaştırıyordu. Gerçekten çok canım yanıyordu. Lastikler yüzünden ağzımı tam açamıyordum. Bir de insanlar tükürük sanıyordu lastikleriİşte o kişiden kişiye değişir. Benim yemekle arama hiçbir şey giremezTeli taktırdığımın ertesi günü birinin doğum günü vardı evlerine gitmiştik. Arkadaşlarım 'ya sen iki hafta bir şey yiyemezsin ağrıdan, bizde de öyle olmuştu' diye üzülmüşlerdi halime. Oturup cipsleri gömmüştüm Bir tek kola içmiyordum braketleri eritiyor diye. Onun haricinde yedim her şeyi.
Yok ya yasliyim ben keşke daha erken olsaymışım sen simdi ne çıtırsındır kütür kütür erük gibiBen de biraz yorumları okuyayım dedim gözyaşım pıt1.55 boyundayım kilom 52-54 değişiyor. Buradaki yorumlar beni gaza getirdi pazartesi diyet ve spora başlayacağım
Bibibella abla çok güzelsinn, ikimizi yan yana koysalar ve kim 19 yaşında deseler seni seçer insanlar
Teşekkür ederimBen de zayıf halimi değil balık etli halimi daha güzel ve çekici bulurdum hep gençken. Ama o kilolarda uzun süre kalamadım. Sabitlemesi zor oluyordu biraz kilo alayım desem tombulumsu, yok olmadı biraz vereyim desem sıskamsı oluyordum.. Sizin boynunuza göre 10 kilo almanız da biraz balık etinden çıkıp tombula kaçar sanki. 5 kilo alsanız o sizi balık yapar gibi. Vücut şekli genetiktir ama ben sporla vs ile fazla yerleri eritir, uğraşır şekillendiririm diyorsanız onu bilemem. Bence siz yavaş ve dikkatli bir şekilde kilo alın. Bir kaç kilo alınca bakın bakalım nereler tombişleşiyor, çıkıntılar sizi nasıl yapıyor. Ona göre durur veya devam edersiniz
Sizin kilonuzda ideal kilo 52 çıkıyorBen de biraz yorumları okuyayım dedim gözyaşım pıt1.55 boyundayım kilom 52-54 değişiyor. Buradaki yorumlar beni gaza getirdi pazartesi diyet ve spora başlayacağım
Bibibella abla çok güzelsinn, ikimizi yan yana koysalar ve kim 19 yaşında deseler seni seçer insanlar
Yok sen bilmezsin zayıf değilmişimYav en son ilkokulda 43 kg filandim herhalde. Sizden daha zayifi nasil oluyor aklim havsalam almazKilomu hic yazmayayim simdi siradan iki kk hatununun toplam kilosu olabilir ama resimdeki hatunlardan farkim yok benceğğ
Ahh ahh üşenmesemmm de yapsammm valla bazen 1 gün ara veriyorum bir bakmışım 1 ay spor yapmamışımBence vücudunun bu hali çok iyi, öyle olmak için neler vermezdim. Ağır ama az tekrarlı antrenmanlarla daha şekillendirmelisin bence.
Sanırım benim de böyle olur, amaan bişi olmaz deyip kola içmeye kalkabilirim gibi geliyorİşte o kişiden kişiye değişir. Benim yemekle arama hiçbir şey giremezTeli taktırdığımın ertesi günü birinin doğum günü vardı evlerine gitmiştik. Arkadaşlarım 'ya sen iki hafta bir şey yiyemezsin ağrıdan, bizde de öyle olmuştu' diye üzülmüşlerdi halime. Oturup cipsleri gömmüştüm Bir tek kola içmiyordum braketleri eritiyor diye. Onun haricinde yedim her şeyi.
Ay evet yemekler araya kaçıyor tabii ama bir yerden sonra sürekli diş fırçalamaya alışınca zorlanmıyor insan. Rutin kontrollerdeki ağrılara toleransım yüksekti ama lastikler cidden çok zor. Ben sadece bir gün takabilmiştim, doktor da çok gerekli değil diye lastik yerine başka bir tedavi uygulamıştı. Sonuç olarak benim kiloma hiç etki yapmadı ve beslenmemi değiştirmedi, zorlansam bile yedim her şeyiGatsbycim tellerin arasına yemek kaçıyordu diye hatırlıyorum. Ben diş fırçasıyla dolaşıyordum. Sert elma filan ısırmak yasaktı. Üzerinden 24 sene geçtiği için tam net hatırlayamıyorum. Kontrollerde telleri sıkıyordu. Dişleri birbirine yaklaştırıyordu. Gerçekten çok canım yanıyordu. Lastikler yüzünden ağzımı tam açamıyordum. Bir de insanlar tükürük sanıyordu lastikleri
Yahu insanlar zayıf değilsiniz derken yani kilo almak isteyecek kadar zayıflıktan bahsediyorYok sen bilmezsin zayıf değilmişimöyleysen efsanesin bence
KadinimBende atimde şişman görün tirbiyisizlereski halim yani yanlıs olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?