Balık etli olmak ?

Gel beraber sarılıp ağlayalım bir üye bana şey dedi ama sen zayıf değilsin ki
Yav en son ilkokulda 43 kg filandim herhalde. Sizden daha zayifi nasil oluyor aklim havsalam almaz Kilomu hic yazmayayim simdi siradan iki kk hatununun toplam kilosu olabilir ama resimdeki hatunlardan farkim yok benceğğ

Maalesef tam tersi. 75 A-B’de braletler cicili dantelliler çiçekliler dolu. Bize de bu modelleri layık görüyorlar . 90D ve üzerinden bahsediyorum ben büyük olarak .
Kız bende yıldızlı mıldızlı bi sütyen var, beğenirsin belki dur bulursam atıyım

Yav en son ilkokulda 43 kg filandim herhalde. Sizden daha zayifi nasil oluyor aklim havsalam almaz Kilomu hic yazmayayim simdi siradan iki kk hatununun toplam kilosu olabilir ama resimdeki hatunlardan farkim yok benceğğ
Burada paylaşılan fotoğraflarda siyah bikinili kadının kolları benimkilere göre incecik . Bacakları da benden ince. Üzüldüm onlara kolları bacakları kapkalın öğğğk yapanları okurken.

43 kg ama kötü bir zayıflığı yok gayet güzel...foto koydu bi ara

Boyunuz standartların bayağı altında zaten minyon tiplisiniz sanırım. 150 boya 43 kilo fena değil fazlasını alırsanız balık etli olayım derken mini boy silindir görüntüsü verebilirsiniz ve bu durum sizi hiç mutlu etmez.

Burada paylaşılan fotoğraflarda siyah bikinili kadının kolları benimkilere göre incecik . Bacakları da benden ince. Üzüldüm onlara kolları bacakları kapkalın öğğğk yapanları okurken.
Ben de biraz yorumları okuyayım dedim gözyaşım pıt 1.55 boyundayım kilom 52-54 değişiyor. Buradaki yorumlar beni gaza getirdi pazartesi diyet ve spora başlayacağım

Bibibella abla çok güzelsinn, ikimizi yan yana koysalar ve kim 19 yaşında deseler seni seçer insanlar

Gatsbycim tellerin arasına yemek kaçıyordu diye hatırlıyorum. Ben diş fırçasıyla dolaşıyordum. Sert elma filan ısırmak yasaktı. Üzerinden 24 sene geçtiği için tam net hatırlayamıyorum. Kontrollerde telleri sıkıyordu. Dişleri birbirine yaklaştırıyordu. Gerçekten çok canım yanıyordu. Lastikler yüzünden ağzımı tam açamıyordum. Bir de insanlar tükürük sanıyordu lastikleri

Yok ya yasliyim ben keşke daha erken olsaymışım sen simdi ne çıtırsındır kütür kütür erük gibi

Teşekkür ederim

Sizin kilonuzda ideal kilo 52 çıkıyor . Ama tabi kilonun dağılımı, yağ-kas oranı fark ediyor. Onları da incelemek lazım.

Ben 90’a merdiven dayadım, 168 boyum. İdealim 57-60 aralığıydı . Aileme bağımlıyken imkansız duruyor. Maddi hiçbir şeye bir 100-200₺ ekstra veremiyorum şu an. Umarım çalışmaya başladığımda diyetisyen desteğiyle verebilirim. Bana ciddi bir hayat tarzı değişikliği lazım.

Beslenmem çok düzensiz. Bazı günler tek öğün besleniyorum, çoğunlukla iki. Ama mesela dün ekmek arası döner yaptım evde, yanında patates kızartması . Bugün fırından pizza aldık “kahvaltı”da onu yedim. Akşam yemeğinde iki koçan mısır yedim ve cips kola yaptım.

Ben resmen burada paylaşılan iki fotoğrafı “seksiymiş, şöyle olacak kadar kilo versem yeter” dedim, üzdü o yüzden yapılan yorumlar

Yok sen bilmezsin zayıf değilmişim öyleysen efsanesin bence

Sanırım benim de böyle olur, amaan bişi olmaz deyip kola içmeye kalkabilirim gibi geliyor . Bu yaştan sonra tel taktırmak da garip durur mu diye de düşünüyorum arada bir .

Ay evet yemekler araya kaçıyor tabii ama bir yerden sonra sürekli diş fırçalamaya alışınca zorlanmıyor insan. Rutin kontrollerdeki ağrılara toleransım yüksekti ama lastikler cidden çok zor. Ben sadece bir gün takabilmiştim, doktor da çok gerekli değil diye lastik yerine başka bir tedavi uygulamıştı. Sonuç olarak benim kiloma hiç etki yapmadı ve beslenmemi değiştirmedi, zorlansam bile yedim her şeyi

Yok sen bilmezsin zayıf değilmişim öyleysen efsanesin bence
Yahu insanlar zayıf değilsiniz derken yani kilo almak isteyecek kadar zayıflıktan bahsediyor çünkü pek çoğumuz için ( en azından kendi adıma) boynunuza oranla kilonuz çok normal. Yoksa tutup da 170 bir kadın için 43 kg elbette normal olmazdı

O dedigin imkansiza yakin..
Gobek illa ki cikacak?
Sarkmasa da etlenecek ..
Hic sevmem kiloyu, balik etini de (siz seviyorsunuz saygi duyarim) ama dolgun olmasi gereken yerler de dolgun olmali
Mesela popo.
Squat onermiyorum, squat popodan cok bacak kasi yapiyor.
Hip thrust diye aratin nette; ben o harekete bayildim. Direkt kalca ve arka bacak calistiriyor.
Boylelikle popo buyur
173 boya 60 kiloyum.
Hamileliklerimi saymiyorim dehset kilolar almistim, normalde max 67 yi gordugumu bilirim.
Gobek oluyordu , kalca yaglaniyordu evet buyuk ama yagli cirkin, albenisi yok. Goren kilolusun demiyordu, sanirim balik etli denilen sey oydu.
Kollar lop lop..
Hedefim 60 di. Su an tam istedigim formdayim.
Egzersizlerime devam ediyorum.

Balık etli olmayı kim ister ki, balık etli olmak kötü bir şey gibi yorumlar görüyorum. Öncelikle kilolu olmak ve balık etli olmak arasındaki farkı iyi anlamak lazım :) ben zamanında çok zayıf da oldum, inanılmaz kilolara da çıktım ama kesinlikle balık etli olmaya bayılıyorum. Kıyafetler balık etli kadınlarda daha hoş duruyor genel olarak bence tabi. Kıvrımlar vs benim hoşuma gidiyor :) kilo alma meselesine gelince ben de çok orantılı kilo almadım çoğunluk kalçaya gitti ve şansıma iri kalçalar moda oldu tabi abartılı olmayacak şekilde. Chloe ting hourglass challenge deneyebilirsiniz hem kas yaparsınız hem kum saati formunu alırsınız ama bu esnada kesinlikle temiz beslenin fazla fazla protein almaya özen gösterin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…