- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.146
- 548
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
UnutmusumBalık etli olmayı kim ister ki, balık etli olmak kötü bir şey gibi yorumlar görüyorum. Öncelikle kilolu olmak ve balık etli olmak arasındaki farkı iyi anlamak lazım :) ben zamanında çok zayıf da oldum, inanılmaz kilolara da çıktım ama kesinlikle balık etli olmaya bayılıyorum. Kıyafetler balık etli kadınlarda daha hoş duruyor genel olarak bence tabi. Kıvrımlar vs benim hoşuma gidiyor :) kilo alma meselesine gelince ben de çok orantılı kilo almadım çoğunluk kalçaya gitti ve şansıma iri kalçalar moda oldu tabi abartılı olmayacak şekilde. Chloe ting hourglass challenge deneyebilirsiniz hem kas yaparsınız hem kum saati formunu alırsınız ama bu esnada kesinlikle temiz beslenin fazla fazla protein almaya özen gösterin
Yok ya hiç garip olmaz. Benim taktırdığım yerde büyüklerden de baya bir kişi vardı. Biraz maddiyata bakan bir iş olduğu için uygun zaman denk geldiğinde yaptırıyor insanlar.Sanırım benim de böyle olur, amaan bişi olmaz deyip kola içmeye kalkabilirim gibi geliyor. Bu yaştan sonra tel taktırmak da garip durur mu diye de düşünüyorum arada bir .
Ben bıngıl bıngılım ya, kilodan çok nasıl durduğu da önemli. Bir arkadaşım var, boyumuz aynı ve benden daha fazla kilosu var. Bacakları falan kalın ama karnı o kadar şekilli ki sanki spor salonlarından çıkmıyor gibi görüntüsü var. Benim de aksine direkt göbeğim pırtlıyor. Babam da zayıf ama tam doblocu enişte göbeği varSizin kilonuzda ideal kilo 52 çıkıyor. Ama tabi kilonun dağılımı, yağ-kas oranı fark ediyor. Onları da incelemek lazım.
Hip thrust tan olumlu dönüş aldınız mı ? Ne kadar süre yaptınız ? Ben buradaki bir programla squata başlamıştım tam 1. Aydan sonra çevremden dönüş gelmeye başladı kalçana naptın diye gerçekten inanılmaz şekillendi ben sanıyordum ki ben kendimi beğenmişlikten oldu oldu diyorum ama çevreden geri dönüş alınca dedim o kadar belli mi yaw ve kimseye böyle bir programa başladığımı söylememiştinO dedigin imkansiza yakin..
Gobek illa ki cikacak?
Sarkmasa da etlenecek ..
Hic sevmem kiloyu, balik etini de (siz seviyorsunuz saygi duyarim) ama dolgun olmasi gereken yerler de dolgun olmali
Mesela popo.
Squat onermiyorum, squat popodan cok bacak kasi yapiyor.
Hip thrust diye aratin nette; ben o harekete bayildim. Direkt kalca ve arka bacak calistiriyor.
Boylelikle popo buyur
173 boya 60 kiloyum.
Hamileliklerimi saymiyorim dehset kilolar almistim, normalde max 67 yi gordugumu bilirim.
Gobek oluyordu , kalca yaglaniyordu evet buyuk ama yagli cirkin, albenisi yok. Goren kilolusun demiyordu, sanirim balik etli denilen sey oydu.
Kollar lop lop..
Hedefim 60 di. Su an tam istedigim formdayim.
Egzersizlerime devam ediyorum.
Teşekkür ederimBalık etli olmayı kim ister ki, balık etli olmak kötü bir şey gibi yorumlar görüyorum. Öncelikle kilolu olmak ve balık etli olmak arasındaki farkı iyi anlamak lazım :) ben zamanında çok zayıf da oldum, inanılmaz kilolara da çıktım ama kesinlikle balık etli olmaya bayılıyorum. Kıyafetler balık etli kadınlarda daha hoş duruyor genel olarak bence tabi. Kıvrımlar vs benim hoşuma gidiyor :) kilo alma meselesine gelince ben de çok orantılı kilo almadım çoğunluk kalçaya gitti ve şansıma iri kalçalar moda oldu tabi abartılı olmayacak şekilde. Chloe ting hourglass challenge deneyebilirsiniz hem kas yaparsınız hem kum saati formunu alırsınız ama bu esnada kesinlikle temiz beslenin fazla fazla protein almaya özen gösterin
Hip thrustu sonradan kesfettim diyebilirimmHip thrust tan olumlu dönüş aldınız mı ? Ne kadar süre yaptınız ? Ben buradaki bir programla squata başlamıştım tam 1. Aydan sonra çevremden dönüş gelmeye başladı kalçana naptın diye gerçekten inanılmaz şekillendi ben sanıyordum ki ben kendimi beğenmişlikten oldu oldu diyorum ama çevreden geri dönüş alınca dedim o kadar belli mi yaw ve kimseye böyle bir programa başladığımı söylememiştin
Ben bildiğin düz tahtaydım tamam abarttım tamam tahta değildim ama böyle kalkık popo yoktu bende . Mutlaka deneyeceğim bunuHip thrustu sonradan kesfettim diyebilirimm
Gecmise dayali spor hikayem var araya dogumlar girdi ama vucut spora yabanci degildi
3 ay once basladim tekrar egzersize , hip thrust baslayali 2 ay olmustur. Ben kalcadan genetik sansliydim, ananeme cekmisti kalca yapim ancak sporsuz sekilsiz yagli selulitli bir şeydi..
Hip thrust ile kalca kenarlarim daha da yuvarlaklasti ve popo nasil desem cizim gibi hani ters kalp gibi guzel oldu
Selulitler , kirisikliklar tamamen gitti diyebilirim.
Squatin yanina hip thrustu mutlaka eklemelisin
Ben dizlerimde kireclenme oldugundan squat yaptigim an agri cekiyorum maalesef
Youtoube da yabanci bir kadin 2 yildir squat yaptigini ama istedigi sonucu alamadigini, 2 ayda hip thrust ile sonuca ulastigini anlatmisti bir videosunda. Ondan cok etkilenmistim. Dene mutlaka. Ama bak kalca buyuten yiyecekler de var sadece sporla olmuyor. Ozellikle fistik ezmesini oneririm , yulaf, yumurta, avakado.. bunlarla ve bol protein ile takviye yap ki sonuc alasinBen bildiğin düz tahtaydım tamam abarttım tamam tahta değildim ama böyle kalkık popo yoktu bende . Mutlaka deneyeceğim bunu
O videoyu atma şansınız var mı bulup , az gaza geleyimYoutoube da yabanci bir kadin 2 yildir squat yaptigini ama istedigi sonucu alamadigini, 2 ayda hip thrust ile sonuca ulastigini anlatmisti bir videosunda. Ondan cok etkilenmistim. Dene mutlaka. Ama bak kalca buyuten yiyecekler de var sadece sporla olmuyor. Ozellikle fistik ezmesini oneririm , yulaf, yumurta, avakado.. bunlarla ve bol protein ile takviye yap ki sonuc alasin
BakicamO videoyu atma şansınız var mı bulup , az gaza geleyim
Çooook teşekkür ederimSansina hemen buldumkaydetmisim
Kum saati vücut senelerden beri ideal kadın vücut tipi olarak gösterildi. Ben 2000’lerin başında Amerika’ya gitmiştim. Özellikle siyahilerde büyük popo saplantı derecesindeydi. Popo kaldırıcı giyiyorlardı.Simdiler de moda kim kardaseyin herhalde böyle yaziliyor o moda ...dolgun vucut hatlari her erkegi bastan çıkarır bende severim
Bence oyleyim ya , dogumdan sonra gobek az daha bingilca ama o kdr kusur kadi kizinda da olurYok sen bilmezsin zayıf değilmişimöyleysen efsanesin bence
Fotolari kacirdim ya43 kg ama kötü bir zayıflığı yok gayet güzel...foto koydu bi ara
Valla ikisi de benim motivasyon amacli buzdolabima asabilecegim tiplerBurada paylaşılan fotoğraflarda siyah bikinili kadının kolları benimkilere göre incecik. Bacakları da benden ince. Üzüldüm onlara kolları bacakları kapkalın öğğğk yapanları okurken.
Ver alırımBen sana kilolarını vereyim
Yapma kardes pişman olursun bir süre sonra kilo vermek istersen çok zor oluyor bak
Kıyafetlerin balık etli gösterenlerinden alsana
Yaaa o zaman siz benim istediğim gibisinizValla ikisi de benim motivasyon amacli buzdolabima asabilecegim tiplerbir tik beyazli gibiyim.ama onun karni benden fit
Ya bence çok seksi ikisi deValla ikisi de benim motivasyon amacli buzdolabima asabilecegim tiplerbir tik beyazli gibiyim.ama onun karni benden fit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?