Balık etli olmak ?

Hamile kalinca al. Gobege alirsan bebekten dersin, meme ve popo zaten aliyo dogumdan sonra karin egzersizleri yap. Saka bi yana kilo herkes de ayni durmaz. Ben genetik oldugunu dusunuyorum. Genetiginizde orantili kilo alimi yoksa sporla sekillendirin.

Kim ne derse desin kazan göt, tencere kıç :)
Önemi yok.
Size katılıyorum.
Bence de balık etli kadınlar daha seksi.

Ben fazlalıkları epey olan bir kadınım. Liseden beri de hiç çok zayıf biri olmadım. Boyum da yok yani. 1.62. 38 beden altına düşmek istemem.
Bu arada erkeğin de çok zayıfı gözüme hitap etmiyor.
Popo pantolonu dolduracak.
Et seviyorum herhal

Kimi insanların kilo alımı bölgeseldir sizin nasil ondan anlayabilirsiniz aslında.
Mesela ben hep popo baldır göbek ekliyorum. Ust
Bedenim ince ve armut tip Cok sinir bozucu..

kendınızde ıstedıgınız vucut beyonce shakira kıvamıysa onun ıcın squat yapmalısınız baldır bacak kalca kaslarını yogunlastırıyor sıkı ama etlı gorunum saglıyor

şişmanlamak saglıklı degıl nereden ne kadar yaglanacagınızı bılemezsınız yag dokusunu cogaltmanın hıc bır anlamı yok onun yerıne sporla kas ıle sekıllendırın kı hem daha estetık gorunsun hem daha saglıklı olsun

yemekle vucut sekıllenmıyor yanı
kılonuzda gayet normal suan

Kusura bakma canım ama o 150 cm boyla hiç özenme balık etli olmaya. Çünkü olamazsın tombiş derler sana balık etli değil. Zaten boydan kısasın bari vücudunu ince ve diri tut ki güzel görünesin. Ne yağdan nede sırf kemikten hiç kimse hoşlanmıyor. Sağlıklı yiyecek ve düzenli sporla ince sıkı ve diri vücut hayal et,güzel olan bu.

Gogus bel ve kalca olcunu al googlede vucut tipi yaz vucut seklin ortaya cikar kuzum sonra arastirirsin mesela elma diyorlardi onlar ust bolgeden kilo aliyorlar bacaklar ince oluyor ,kum saati olanlar kalca ve basenden vs fakat kilo alma alacaksan diyetisyen esliginde al yani saglikli sekilde al insulin direnci pco vs olmayasin

Hay ağızına sağlık ya.. beden enteresan bi hadise kalıpları yok. Ben şu an 55 kiloyum. Boyum 1,59. Normal şartlarda tombik görünmem lazım. Ama ben 36/s beden giyiyorum. Genelde 50 kilodan fazla göstermediğimi söylerler. Her bedenin oluru farklı.

Genetiği bilmem ama vücut yapısı var ve sporla bile değişmediği oluyor.

Mesela benim belim yok bildiğin dümdüz iniyorum Popom da tahta gibi. İlk hamileliğimden sonra 30 kilo verdim düzenli sporla. Son aylarda ekstra sıkılaşma programları yaptım hepsinin üzerine bel için ekstra çalıştım amaaaaaaa 161 boy 55 kiloyken bile belim 72 cm den aşağı inmemişti.

Şimdi 2.den sonrakileri vermeye uğraşıyorum 25 kadar verdim 4 aydır neredeyse sabitim ama 2 çocukla ve evden çalışmayla sıfır spor o yüzden bıngıl bıngıl moddayım. Sağlam spora ihtiyacım var.

Göbek değil kuzum balık etli olmak genetik mi onu merak ediyorum şöyle güzel bir 8-10 kilo alıp biraz balık etli gezmek istiyorum ama korkuyorum tüm kilo göbeğe gider diye
Sanirim o genetiğin kurbaniyim. Doğum yapana kadar ailedeki herkes 57 barajını geçmemişken doğumdan sonra istisnasız 65in altına düşen yok.
Genetik mi suçlu yoksa Agop'un kazı gibi yiyen bizler mi bilemiyorum.
170 boy 71 kg. Balık etli ifadesinin tam karsiligiyim.
Iyi bir şey değil. Tavsiye etmiyorum

Balık etli göğüsü kalçası dolgun beli görece ince kadınlara deniliyor
Mesela jennifer Lopez iyi bir örnek balık etli hatunlara
Shakira falan
Senin kalçan Yoksa kilo alsanda balık etli durmazsın iri durursun

Spor yaparak diyetisyen ile kilo al. Evde hamburger cips kola börek ile kilo almaya çalışırsan göbek kaçınılmaz. Birde balık etli olmak genetiktir bence. Ben elli kiloyken bile balık etliydim.

Çünkü ulaşılması daha kolay
İnce olmak daha zor ve az
Uzun boylu ince kadın sayısı ne kadar ki dünyada

Cok afedersiniz ama ben 170 boy 52 kg ile 38 beden giyerken siz nasıl 36 beden giyiyorsunuz ya ben çok bol takılıyorum ya siz çok vücudunuza yapisanlari tercih ediyorsunuz, aksini pek sanmıyorum

Cok afedersiniz ama ben 170 boy 52 kg ile 38 beden giyerken siz nasıl 36 beden giyiyorsunuz ya ben çok bol takılıyorum ya siz çok vücudunuza yapisanlari tercih ediyorsunuz, aksini pek sanmıyorum
Yok gayet normal üzerime oluyorlar. Mavi jeans pantolon bedenim esnemeyen kumaşta 24/27, eğer daha esnek ise 23/27.
Zara, oysho, mango, trendyol milla gibi mağazalardan online 36/s aldığım ne varsa üzerime tam.

Demek istediğim tam da bu işte. Tartıdaki rakam bir anlam ifade etmiyor, genelleme yapmamak lazım.

170 boy ve 52 kilo birinin 38 giymesi anormal olan. Yani ilk defa sizden duyuyorum ben açıkçası. Ben de 52 kiloyum ve boyum 1.55 her zaman 36 giyerim. Ayrıca genelde bol takılmak oversize kalıplardan giyinmek oluyor. Yine o da bedenlere göre ayarlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…