- 14 Ağustos 2016
- 1.575
- 3.089
- 133
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Hay ağızına sağlık ya.. beden enteresan bi hadise kalıpları yok. Ben şu an 55 kiloyum. Boyum 1,59. Normal şartlarda tombik görünmem lazım. Ama ben 36/s beden giyiyorum. Genelde 50 kilodan fazla göstermediğimi söylerler. Her bedenin oluru farklı.Herkesin ozellikle 1.50 birini 10 kilo aşağısı olması demek çocuk bedeni demek su kaliplardan bi çıkın lutfen minyon tipli kısa boylu insanlar ekstra zayıf duruyor cocuk gibiyok bide 35 kilo olsunnen iyisi 15 kilo aşağısı cünkü
Kim niye balık etli olmak ister ya :) kazan gibi gotler baldirlar niye moda oldu?
Sanirim o genetiğin kurbaniyim. Doğum yapana kadar ailedeki herkes 57 barajını geçmemişken doğumdan sonra istisnasız 65in altına düşen yok.Göbek değil kuzum balık etli olmak genetik mi onu merak ediyorum şöyle güzel bir 8-10 kilo alıp biraz balık etli gezmek istiyorum ama korkuyorum tüm kilo göbeğe gider diye
Spor yaparak diyetisyen ile kilo al. Evde hamburger cips kola börek ile kilo almaya çalışırsan göbek kaçınılmaz. Birde balık etli olmak genetiktir bence. Ben elli kiloyken bile balık etliydim.Hanımlar sorum şu balık etli olmak genetik mi yoksa sonradan olunur mu ? Eşit bir şekilde kilo alsam balık etli formuna ulaşır mıyım ? Bu arada 1.50 boy 43 kiloyum ama kilo alırım da sırf göbek olur diye de korkmuyor değilim eğer bu balık etli olmak denilen şey genetikse hiç uğraşmayayım
Çünkü ulaşılması daha kolayKum saati vücut senelerden beri ideal kadın vücut tipi olarak gösterildi. Ben 2000’lerin başında Amerika’ya gitmiştim. Özellikle siyahilerde büyük popo saplantı derecesindeydi. Popo kaldırıcı giyiyorlardı.
Sonrasında Kim Kardashian çıktı. Kadın 157 cm boyunda 58 kg bir kadın. Senelerce süregelen uzun, ince, Victoria Secret melegi güzellik kavramını değiştirdi çünkü gerçekti, herkes gibiydi. Ve inanılmaz ticari zeka ile sosyal medyayı da kullanarak çok güçlü bir imparatorluk kurdu. Sonra kendinden 20 yaş küçük kardeşi Kylie Jenner takip etti onu. 165 boyunda 60 kg dolgun vücutu ile yine icon oldu. Kardeşi Kendall Jenner kusursuz fiziğiyle top model iken Kylie çok daha merak edilen bir kadındı.
Kim Kardashian, Kylie Jenner, Beyonce, Jennifer Lopez ve Rihanna başta olmak üzere dolgun kadınların başı çektiği kozmetikten, iç çamaşırına, bikiniden, protein tozlarına kadar çok geniş bir endüstri oluştu.
Ah ah keske bende versem 15 kilo daha50 ye yakın ağırlikli olarak pilates bence kadinlar için efsane birsey birazda aletlerle çalıstım salonda 3 gün pilates 2 gün aletlerle diyelim
Cok afedersiniz ama ben 170 boy 52 kg ile 38 beden giyerken siz nasıl 36 beden giyiyorsunuzHay ağızına sağlık ya.. beden enteresan bi hadise kalıpları yok. Ben şu an 55 kiloyum. Boyum 1,59. Normal şartlarda tombik görünmem lazım. Ama ben 36/s beden giyiyorum. Genelde 50 kilodan fazla göstermediğimi söylerler. Her bedenin oluru farklı.
Yok gayet normal üzerime oluyorlar. Mavi jeans pantolon bedenim esnemeyen kumaşta 24/27, eğer daha esnek ise 23/27.Cok afedersiniz ama ben 170 boy 52 kg ile 38 beden giyerken siz nasıl 36 beden giyiyorsunuzya ben çok bol takılıyorum ya siz çok vücudunuza yapisanlari tercih ediyorsunuz, aksini pek sanmıyorum
1.70 52 kilo 38 giyiyorsanız bence sorun sizde mümkün mü boyle birseyCok afedersiniz ama ben 170 boy 52 kg ile 38 beden giyerken siz nasıl 36 beden giyiyorsunuzya ben çok bol takılıyorum ya siz çok vücudunuza yapisanlari tercih ediyorsunuz, aksini pek sanmıyorum
170 boy ve 52 kilo birinin 38 giymesi anormal olan. Yani ilk defa sizden duyuyorum ben açıkçası. Ben de 52 kiloyum ve boyum 1.55 her zaman 36 giyerim. Ayrıca genelde bol takılmak oversize kalıplardan giyinmek oluyor. Yine o da bedenlere göre ayarlanır.Cok afedersiniz ama ben 170 boy 52 kg ile 38 beden giyerken siz nasıl 36 beden giyiyorsunuzya ben çok bol takılıyorum ya siz çok vücudunuza yapisanlari tercih ediyorsunuz, aksini pek sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?