Balık etli olmak ?

Size de şaşırdım kardeşim de 48 kg 170 boyunda. O 36 giyiyor mesela eyvallah, giydiği de yakışıyor ama şahsen ben 52 kg kendime 36 beden t-shirt, gömlek, elbise vs yakıştırmıyorum. Oversize kalıpları severim evet ama yine de bu kadar fark olması enteresan

Cok afedersiniz ama ben 170 boy 52 kg ile 38 beden giyerken siz nasıl 36 beden giyiyorsunuz ya ben çok bol takılıyorum ya siz çok vücudunuza yapisanlari tercih ediyorsunuz, aksini pek sanmıyorum
Sen 38 olduğuna emin misin
34 falan olman lazım o şartlarda
Ben 170 boy 55-56 kiloyum
36 bedenim tam

Çünkü ulaşılması daha kolay
İnce olmak daha zor ve az
Uzun boylu ince kadın sayısı ne kadar ki dünyada
Bende yazdım mesajımda. Çünkü gerçek ve biz gibi. Bende 160 cm 58 kg.um Tabii spor yapmadığım için o kadar sıkı bedenim yok.
Ben şahsen onların başlattığı bu akımı seviyorum.
80’lerde supermodel akımı vardı. Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Kate Moss. Dergi kapaklarında hep onlar olurdu.
2000’lerde bir anda yerini dolgun, kıvrımlı kadınlara bıraktılar.

Eklentiler

• D383FB21-44D3-4DFD-BF28-8B02D908467A.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 33
  • 078A34B4-2CE3-4FF7-9F51-4660510FB5A1.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 35
  • E2144A1E-4239-4EB8-B74E-3CBB2597DCF9.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 34
  • 1F1E2CBC-DD0C-4AE6-B17C-44A63745B892.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 38
Eminim galiba kendimden şüphe ettim o kadar çok kişi yazınca
38 beden kot bana asla olmaz mesela
Belim 62-63 falan belimden düşer
36 bedenin bile belli bol geliyor bazen
Benim kalçam var o yüzden 34 e asla giremem de
Sen benden de zayıfsın 34 falan olman lazım
Gerçi giyim tarzını bilmiyorum belki dökümlü bol şeyler giyiyorsundur

Kim ‘in fiziğini beğenmiyorum ben zaten kalçası estetik
Hiç güzel durmuyor bir insan bilerek kendini o hale nasıl getirir ilginç

Teşekkür ederim

28 ,bekar şöyle eklemek isterim bir ara kilo alayım dedim full kalça ve göbek aldım o yüzden geri verdim hoşlanmadım ben istiyorum ki kol yüz bacak hepsi eşit olsun ve bu genetik mi bunu merak ediyorum
genetik demeyelim de vücut yapısı diyelim. Tabiki o da genetikten geçer ama bu bir anne-baba karışımı da olabilir, hala-teyze karışımı da olabilir. Yani anneye bakarak bunu pek anlayamayız mesela önceden. Siz kendiniz kilo aldığınızda nerenize gidiyorsa sizin vücut tipiniz odur. Bu arada eklemek istiyorum 150 boy için 43 kg az değil. 150 boy için balık etli olmaya çalışırken tostoparlak olmayın da

Genetik mi Kilo aldım ama ben göbekten alıyorum hiç kol bacak gelmiyor
Anne tarafıma bakiyorum hepimizin vücut tipi aynı. Üst bacaklarimiz etli hep. Bel oyuntumuz hepimizde var, şişman olsak bile. Ben genetik olduguny düşünüyorum. Degilse bile ayni beslenme alışkanlıkları ile ilintili olabilir.

Ama şöyle birşey var senin boyun kısa olduğu için kemik yapında boyuna göre
Kısa boylu bir kadın 50-55 kilolarda 36 hatta 34 giyebilir
Ama uzun boyluysa işte anca 50 -55 olucak ki ince dursun
Boy uzun olunca kemik yapısı ona göre olur
Yani uzun boylu kadınla kısa boylu kadın aynı beden bile olsa uzun olan daha ince gözükür
Kemikler irileşir boy uzayınca

150 boya 43 kılo normal .
siyahi kadınlarda çok güzel duruyor ve en çok onlara yakışıyor onun harıcınde aman aman yakışanı nadir bence.

Benim eşimin kuzeni 56 kilo, 1.75 boyunda. Aynı beden giyiyoruz onunla. Ama tabi ki o benden daha ince görünüyor. Normal yani. Benim onun kadar ince görünmem için 35 kilo filan olmam lazım sanırım :))) ki yine de sanmam güzel bir inceliğe sahip olacağımı, kilo kadar kemik yapısı da mühim dediğiniz gibi.

80’lerde supermodel akımı vardı. Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Kate Moss. Dergi kapaklarında hep onlar olurdu.
2000’lerde bir anda yerini dolgun, kıvrımlı kadınlara bıraktılar.
Bir anda olmadı. Çünkü 90larda Türkiye’de Sibel Can vardı her yerde eski dansöz ve şarkı söylerken kocaman kalçalarını kıvırırdı, gözümde canlandı şimdi dansı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…