Balık etli olmak ?

Bu kadınlar balık etli değil kilolu. Muhtemelen fotoğraflarda da az biraz şoplamışlar. 38 40 beden hatlı kadın görüntüsü sizin istediğiniz görüntü ama boyunuz kısa bence bunu istemek için. Çok daha kısa ve tıknaz durursunuz. Hoş attığınız ablalar da 42 44. Gerçekte böyle değiller

Slikon veya popo büyütme estetiği düşünebilirsiniz belki. Kilo almakla olacak şey değil ki zayıf değilsiniz zaten

70 kılo var ama boyu da 175 den az degıl

bu kadında sana guzel gorunen sey hıc catlak selulıt olmaması yoksa balık etlıden daha tombul bır kadın bu aslında
balık etlı dedıgımız shakıra beyonce gıbısı olur fit ama dolgun

bu kadın bıldıgınız tombul fakat kendısıne bakan bırı yanı bellı kı hergun bacaklarını kuru fırcalamıs kremler surmus masajlar yapmıs haftada 1 spor yapmıs cok saglıksız yememıs ama yemesıne de cok dıkkat etmemıs ben kafama gore yasarım vucudu bu
bunu boy kurtarır

Evet oda önemli
Ama 170 boyunda 52 kilo bir kadının yağ oranı düşüktür
38 giymesi imkansız
Sıkı da olmasa vücudu yine de olmaz yani
171 51 kiloyum 38 bedenim. Kalça ve göğüs ölçüm büyük çünkü yağ oranı değil vücut tipiyle alakalı bu. Kaldı ki uzun boylu bi kadının omuz ölçüleri de geniştir asıl 36 giymesi imkansız çoğunun.

Yalnız olmadığımı bilmek güzel sabahtan beri 170-52 kiloyla nasıl 38 giyemeyecegimi yazıyor arkadaşlar ama basbaya giyiyorum yani

Yağlı olduğumu pek sanmıyorum, spor yapıyorum . Bu konuyu ben de pek cozemedim açıkçası ben pes ettim

Kadınların birbirine iğrenç kilo saçmalama rezil rezalet demesini aklım almıyor. İsteyen kilolu olur isteyen zayıf, isteyen spor yapar istemeyen yapmaz.

Bir ara sıfır beden dayatmalar yüzünden anoreksiya olup ölen kızlar oldu. Sağlıklı olun gerisi mühim değil pek.. sağlığını kaybedince anlıyor insan..

Nasreddin hocanın kazanı doğuruyor diye duyduk bir sürü küçük sevimli kazan götümüz olur diye umut ettik ondan.
Allah affetsin cok fecaat bi espri yapmışsın :) Eskiden küçük yuvarlak popolar makbuldü. Bilmiorum belki ben de kilo aldigim için begenmiorum buyuk gotu.

Evet oda önemli
Ama 170 boyunda 52 kilo bir kadının yağ oranı düşüktür
38 giymesi imkansız
Sıkı da olmasa vücudu yine de olmaz yani
Kılosunda yag oranı fazlaysa 40 beden bıle giyer
Yag kas oranı cok seyı degıstırır

Yalnız olmadığımı bilmek güzel sabahtan beri 170-52 kiloyla nasıl 38 giyemeyecegimi yazıyor arkadaşlar ama basbaya giyiyorum yani
Çünkü hayal edemiolar. Zayıf şeftali ile tombul erik gibi düşünün arkadaşlar. 1.70 boydaki insan 40 kilo da olsa 34e giremez kemik genislikleri izin vermez. Ben 168 im 48 kiloyken 36ydim, 53den sonra 38 giymeye başladım 60 kgda 40, 65te 42yi zorluorum yani.

Bence genetigin etkisi büyük. Sporla vs desteklerseniz olabilir.
Kendime bakıyorum,kilo vermeye ilk yüzümden,göğüslerimden başlıyorum,belim ve yukarısı inceliyor ilk. Kalca,basen erimiyor kolayca ama kilo alınca ilk oralara ekleniyor sanki kilolar.
Arkadaşımın bacakları ince bel kısmi kalın mesela benim tersime mide ameliyati oldu,beli hala kalın,poposu duzdü daha da düzleşti şu an
Bacaklar aynı zaten. Kilo verdi ama dümdüz orantısız.

Evet evet kesinlikle ben de 40-50 arasında iken 36 giyiyordum ama şu an mümkün değil yani. Giysem dahi hiç yakışmıyor, şu spor yapıp dapdar giyiyenen kaslı erkekler gibi hissediyorum kendimi komik oluyor

Yağlı olduğumu pek sanmıyorum, spor yapıyorum . Bu konuyu ben de pek cozemedim açıkçası ben pes ettim
Sporu neyle ve nasıl yaptıgınız da onemlı her spor yapan kaslı demek degıl spor yapan bazı insanlarda kas erimesi gorulur mesela
omuz genıslıgı bel oyuntusu da onemlı
Sızın 38 giyinmenızde normal arkadasın 36 gıyılmesı de 70 kıloyken 38 giyiyordum ben ki beni burada goren kısılerde var

Olabılır boyle seyler yanı vucut yapısı herkesin farklı

Sen tam konu sahibinin dedigi formdasin işte oyle guzel yani bel ince kalca genis olumca. Benim bel de yagli spor yapmazsam asla kapanmaz pantolonlarim beli. Armut olmak en sagliklisi zaten. Ic organlarin yaglanmio.

Yok kaslı olduğumu iddia etmedim zaten, attığınız fotoya oranla öyle bir Yağlı-geniş goruntumun olmadığını söylemek istedim sadece.

Aynen herkesin vücut yapısı farklı tabiki, omuzlarım geniş olduğu için üst tarafta 36 yakışmıyor, popo çıkıntımın hattı da altta 36 ya izin vermiyor olabilir. Çünkü bacaklarım, kollarım, belim falan incecik

Katılıyorum
Hafif tombul kadına bu ıgrenc diyen biri kac kısının kalbini kırmıştır acaba

Belkı bunu diyenle resımdekını yan yana gorsek sebebini daha ıyı anlarız

Sımdı anladım
Belkı marka kalıpla ilgilidir ya da yapı olarak dolgunsunuzdur bende hıc popo yok bel incecik ama omuz ve Roberto Carlos gıbı bacak var ayak bileklerim kalın
Bedenler arası 3 cm fark var buyuk fark da yok aslında

Hepimizin vücudu ne kadar farklı ve kendimize özgü. En iyisi ne kilo ne beden karşılaştırması yapmadan sağlıklı halimizle mutlu olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…