- 3 Şubat 2009
- 10.149
- 17.811
- 823
- 45
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Cok guzel anlatmissin eline saglik. Da bi ortasi yok mu bu isin. Şu atiyede kardeşini oynayan kızın belden aşağısı çok ideal bence melisa şenolsun.Allah Kardaşyanlardan razı olsun diyenlerdenim ben de.
Bir Heroin chic look modası vardı (Kate Moss'tur bu akımın başlangıcı), ortalık anoreksik mankenlerle kaynıyor, zayıf kalma tüyoları dilden dile dolaşıyordu. Gün boyu tok kalmak için pamuk yutanı mı dersiniz, vücuduna hususi bağırsak tenyası salanı mı dersiniz. Sanırım en hastalıklı zamanını yaşadı o dönem look olarak kadınlar, gerçi şimdi de ekstra büyük popolar, dolgun dudaklar tek tip elmacık kemikleri-burun-çene yapısı derken postmodern bir güzellik anlayışı gelişti ama en azından vücut olumlamalar filan başladı, çeşitli bedenlerde mankenler görebiliyoruz artık bir şekilde.
80ler Süpermodeller yine bir nebze sağlıklıydı, sportif bir hayat sunuluyor, jimnastikçi, hafif kaslı bir yapı ile tasvir ediliyordu.
Ama o 90lar sonu, 2000lerin başı, ergenliğimdi, iyi hatırlarım sıfır beden olmak tek kabuldü, heroin chic diye aratsanız zaten o görüntü çıkar ve görürsünüz ne kadar hastalıklı, ölümcül bir şeyin istendiğini kadınlardan. Vücut yapın o denli zayıf değilse zaten mümkün değil öyle zayıf olduğun an hasta olursun.
İyi ki bitti. İyidir kazan gibi totolar, totolarınızı sevin.
Düz olsa da sevin, üzerine oturuyorsunuz rahatça, daha ne olsun. :)
Emzirme bitince kuculecek ama bu sefer hem sarkik hem kucuk olacak. Onu kastediyor bence.Ben kendiminkini aramam emin olunO derece sevimsizlik. Tatilde şişman amcaların benden büyük memesini görünce ağlardım zavallı annem teselli etcem diye ölürdü
Emzirdikten sonra az da olsa büyük olma şansı yok mu gerçekten yaEmzirme bitince kuculecek ama bu sefer hem sarkik hem kucuk olacak. Onu kastediyor bence.
[post: 68644296, member: 1031924"]
Allah Kardaşyanlardan razı olsun diyenlerdenim ben de.
Bir Heroin chic look modası vardı (Kate Moss'tur bu akımın başlangıcı), ortalık anoreksik mankenlerle kaynıyor, zayıf kalma tüyoları dilden dile dolaşıyordu. Gün boyu tok kalmak için pamuk yutanı mı dersiniz, vücuduna hususi bağırsak tenyası salanı mı dersiniz. Sanırım en hastalıklı zamanını yaşadı o dönem look olarak kadınlar, gerçi şimdi de ekstra büyük popolar, dolgun dudaklar tek tip elmacık kemikleri-burun-çene yapısı derken postmodern bir güzellik anlayışı gelişti ama en azından vücut olumlamalar filan başladı, çeşitli bedenlerde mankenler görebiliyoruz artık bir şekilde.
80ler Süpermodeller yine bir nebze sağlıklıydı, sportif bir hayat sunuluyor, jimnastikçi, hafif kaslı bir yapı ile tasvir ediliyordu.
Ama o 90lar sonu, 2000lerin başı, ergenliğimdi, iyi hatırlarım sıfır beden olmak tek kabuldü, heroin chic diye aratsanız zaten o görüntü çıkar ve görürsünüz ne kadar hastalıklı, ölümcül bir şeyin istendiğini kadınlardan. Vücut yapın o denli zayıf değilse zaten mümkün değil öyle zayıf olduğun an hasta olursun.
Ben yeni bitirdim emzirmeyi. Cok ideal tas gibi memelerim vardi. Ne buyuk ne kucuk ve dik. Su anda hic memnun degilim. Eski haline geri gelir mi diye dusunuyorum ama cok zor sanirim.Emzirdikten sonra az da olsa büyük olma şansı yok mu gerçekten yaben biraz ümitliydim
Sen tam konu sahibinin dedigi formdasin işte oyle guzel yani bel ince kalca genis olumca. Benim bel de yagli spor yapmazsam asla kapanmaz pantolonlarim beli. Armut olmak en sagliklisi zaten. Ic organlarin yaglanmio.
Ama öteki arkadaşta nerdeyse 20 kilo var boyuyla arasinda 38 giyiyorum diyor olamaz yani öyle bir matematikBu değişen bişey beden olayı yağ-kas oranıyla bağlantılı. Ben 173 boyundayım hamileliğe kadar 60-62 kg arasında 36 bedendim mesela.
EvetAllah Kardaşyanlardan razı olsun diyenlerdenim ben de.
Yoo hala herkes 0 beden olma derdinde konuyu biraz oku boydan 10 kilo aşağısı icin zayıf değil hatta bi tık kilolu goruyorlarAllah Kardaşyanlardan razı olsun diyenlerdenim ben de.
Salonlarda mesela hocalar hic kilonla ilgileez en azindan benim gittigim öyleydi ne kadar kas kazandim ne kadar yağdan verdim diye bakarlardı bude vucut su oranınaarkadasa yazmıssınız ama cevap vermek ıstedım
herkesın kas yag oranı farklıdır demek kı sızın yag oranınız daha fazla
172 boyum var 36 beden gıyınıyorum kılom 62
Eki Görüntüle 2877651
onemlı olan tartıdakı rakam degıl kas oranı yanı
Cok guzel anlatmissin eline saglik. Da bi ortasi yok mu bu isin. Şu atiyede kardeşini oynayan kızın belden aşağısı çok ideal bence melisa şenolsun.
aynen oyle kı dogrusu da kesınlıkle buSalonlarda mesela hocalar hic kilonla ilgileez en azindan benim gittigim öyleydi ne kadar kas kazandim ne kadar yağdan verdim diye bakarlardı bude vucut su oranına
Allah affetsin cok fecaat bi espri yapmışsın :) Eskiden küçük yuvarlak popolar makbuldü. Bilmiorum belki ben de kilo aldigim için begenmiorum buyuk gotu.
Ben 36 bedenim tam171 51 kiloyum 38 bedenim. Kalça ve göğüs ölçüm büyük çünkü yağ oranı değil vücut tipiyle alakalı bu. Kaldı ki uzun boylu bi kadının omuz ölçüleri de geniştir asıl 36 giymesi imkansız çoğunun.
O kiloda yağ oranı çok düşüktür amaKılosunda yag oranı fazlaysa 40 beden bıle giyer
Yag kas oranı cok seyı degıstırır
Su üst bacakları böyle birbirinden ayrık duran kadınlara bayılıyorum yabenim bu kadar ayrık değil zayıf olmama rağmen malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?