- 10 Ekim 2014
- 32.558
- 146.345
- 798
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Benim de bu şekilde vücut[post: 68644296, member: 1031924"]
Ayrık bacak sevmem tabi değmesinde bu ladarda ayrık hoalanmiyorum koreliler mesela çocuk vucudu gibi ama onlarada bayilan var belleri 45 cm oluyordu galiba tabi kendileride minyon genetik birazda
Benim anatomik yapimdan dolayi var. Ergenlikte cok zayiftim cok belirgindi, nasil kapatacagim diye dusunurdum hep. Pantolon almak cok zordu. Simdi o kadar degil ama yine de var. O zamanlar tayt giyemezdim, yeni yeni basladim tayt giymeye ama giydigimde de hep acaba cok mu belirgin diye dusunuyorum. Hala kompleks yapiyorum. Moda olduguna inanamamistim.ben lisedeyken falan thigh gap cidden asirii modaydi ben de olsun diye baya ugrasmistim. toparlayici tayt giyince hafif oluyordu sort giyince olmuyorduokula hep simsiki tayt veya jean giyip giderdim bacaklarim ayrik dursun diye
ust bacaklarim genetik olarak kalin, bence de kesinlikle kemik yapisiyla alakali bu durum. yani ust bacagim kemikli benim, ne kadar spor yapsam da, ki haftada 4 gun yapiyorum, imkansiz benim bikiniyle boyle thigh gapimin olmasi. ama hala gorunce ozenmiyorum diyemem yillar da gecse icimde ukte
Bir arkadasim duzelir zamanla dedi ama pek ihtimal veremedim. Insallah duzelir.Yapmayın ne olur korkutmayınBir kabusum da bu olsun istemiyorum.
Muhtemelen kilo alsan bile
başkalarında hemen belli olan bizde anca 5 kg sonrası belli oluyor...birde zayıflığı da zaten bizimkiler taşıyabilir dediğin gibi,ölümcül diyete giren şak diye kiloyu atanda tabiki sağlıksız duracak
yapı o değil ki kaldıramaz yani...ünlülerde görüyorum allah affetsin tarzında duruyor çoğu ...niye? Bundan işteCiRiLLA
Gözünü sevem senin vücut de çok iyi
Sana zayif iy uy diyen varsa kıskancın dik alası backlarin tam istediğim gibiCiRiLLA
O zaman hiccc ciddiye almaEşimin ailesi daha dogrusu en çok kaynanama göre zayifliktan ölmek uzereyim.
O zaman hiccc ciddiye alma
Tam ideal oransın bana göre
Bacak kalınlığın hoşuma gitti benim onu elde etmem icin bu 165 boyuma 60 kgyu gormem lazim zira anca 56 57 gibi durur...
Senin boy kilo kaçtı
Tmm iste doğru hesaplamışım almam gerekeni157 46 idi en son.
Tmm iste doğru hesaplamışım almam gerekeni
Istahsiz değilim ama üşeniyorsam yememEvet. İştahsizsan kolay gelsinZira zor oluyor iştah olmayinca. Ben eskiden daha biraz daha zayiftim. Sagliksiz fastfood vs yiyorum ama az yiyince onlar bile kilo aldirmiyor.
cok modaydi ya boyle tayt giyip aynadan selfie yapmak o bacaktaki ayrikligi gostererekBenim anatomik yapimdan dolayi var. Ergenlikte cok zayiftim cok belirgindi, nasil kapatacagim diye dusunurdum hep. Pantolon almak cok zordu. Simdi o kadar degil ama yine de var. O zamanlar tayt giyemezdim, yeni yeni basladim tayt giymeye ama giydigimde de hep acaba cok mu belirgin diye dusunuyorum. Hala kompleks yapiyorum. Moda olduguna inanamamistim.
ay buna ben de imzami atayim. masallahGözünü sevem senin vücut de çok iyi
Sana zayif iy uy diyen varsa kıskancın dik alası backlarin tam istediğim gibiCiRiLLA
ay buna ben de imzami atayim. masallahCiRiLLA
dedim ya ben artik daha thicky sayildigim icin hiii yok ya thigh gap istemem falan diyorum ama boyle olmak isterdimtam ayarinda bence.
Ben de nasil saklayacagim diye dusunuyordumcok modaydi ya boyle tayt giyip aynadan selfie yapmak o bacaktaki ayrikligi gostererekben zorlaya zorlaya toparlayici taytla biraz bosluk oluyor diye seviniyordum off ergenlik
Dünya capinda yapilan bir arastirmada ,sizin de bahsettiginiz gibi balik etli kadinlarin cok daha cekici oldugu sonucu cikmis evet.Bi yerde okumustum.Ama su var ki ,balik etli kadinlarin hepsi armut tipli.Yani bel ince,göbek yok ,kilolari belden asagi daha cok toplanan tipler.Siz zaten zayif da olsaniz kendi tipinizi bilirsiniz.Elma mi,armut mu vs.Bel kalca orani 0.7 civari olan kadinlar o sizin dediginiz.Ne kadar kilo alsalar da bel ve kalca oranlari degismiyor.Yani kıvrımlı,yuvarlak hatlari hep mevcut ,kilo da verseler ,alsalar da.Bel kalca oraninizi bi hesaplayin önce ,sonuca göre hareket edin derim ben.Sizin de dediginiz gibi alacaginiz kilolar göbege gidebilir.Mesela ben istiyorum işte daha sexi geliyor gözüme moda beni çok ilgilendirmiyor ve bende kilolu durmadıktan sonra tüm vücut eşit balık etli kadınlar zayıf kadınlardan daha sexi bu tamamen kişisel görüşüm
Tut yakalaKonuda gördüğüm 42-53-56-39 kiloları gördükten sonra pilates seti aldım.
Aranızda bir ben şişkoyum
Hepiniz 5 er tl atın bana
Teşekkür ederim mune cevabın için ve ben eşit alamıyorum sırf göbeğe gidiyor mesela kol yüz alamıyorum1,50 boya 43 kilo zayıf.
Ben de aynı boydayım evlendiğimde 39 kiloydum herkesin giyip içini doldurduğu taytlar bende pantolon gibi duruyordu haliyle komik bir görüntü oluyor, epey süre garson boy denilen reyonlardan giyinmek zorunda kaldım hala bile 15-16 yaş grubu kıyafetler oluyor ama çok şükür 27 yılda 10 kilo alabildim, alınca eşit alıyorum, vücudun eşit kilo alması için sporla kilo almanız gerekir sanırım tabii vücut tipinizin de önemi var, vücut yapısı, ne kadar kilo alabileceğiniz, hangi bölgelerin kilo alacağı bence genetik, genetiği babadan mı anneden mi aldınız acaba?
Bir de metabolizmanızın ne kadar çalıştığı faktörü de var, hızlı çalışıyorsa kilo almakta zorlanırsınız, kilo almak için sağlıksız beslenmenizi de tavsiye etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?