- Konu Sahibi ImTheDevil
-
ıste bunu bılemeyız 52 kılonun 10 kılosu komple yag olabılırO kiloda yağ oranı çok düşüktür ama
52 kilo 171 boya göre çok az
Ne kadar olabilir ki yağ oranı
Üst bedeninden bahsetti heralde
Ben S giyerim mesela bazen de M bile olur büyük durur ama olur yani
Hmm olabilir ama ben yine de şaşırdımıste bunu bılemeyız 52 kılonun 10 kılosu komple yag olabılır
10 kg kas elım kadar 10 kg yag bidon kadar :)
veya yapısal olarak dolgun olabılır bazıları daha kısa ve enlı kaslara kemıklere dokulara sahıp kımısı daha ınce uzun
55 kg kuzenım benımle aynı bedenı gıyıyor kendıme alırken ona da alıyorum begenecegı seyı ve ona da bana da tam oluyor fızıksel olarak yan yana geldıgımızde asla benzemıyoruz halbukı
Ah yaBen yeni bitirdim emzirmeyi. Cok ideal tas gibi memelerim vardi. Ne buyuk ne kucuk ve dik. Su anda hic memnun degilim. Eski haline geri gelir mi diye dusunuyorum ama cok zor sanirim.sonmus balon gibiler.
Dene ve görGöbek değil kuzum balık etli olmak genetik mi onu merak ediyorum şöyle güzel bir 8-10 kilo alıp biraz balık etli gezmek istiyorum ama korkuyorum tüm kilo göbeğe gider diye
Baya inceledim sizin mesajinizdan sonraŞöyle atayım onun da modası ayrıca yapıldı, heroin chic'ten doğup:
thigh gap
özellikle batılı genç kızlar arasında yükselen bir obsesyon. hakkında yazılmış birkaç eleştiri yazısı şuradan veya şuradan okunabilir. tipik modellere/şöhretlere özenme durumları. üzüntü verici…eksisozluk.com
Bir koşul gibiydi thigh gap da bir ara. Çok sağlıksız algılar, diretmeler.
Baya inceledim sizin mesajinizdan sonrahakkaten seven bir ben değilmişim, epey takıntı yapılmış. Ama anladığım kadarıyla zayiflikla pek ilgisi yokmuş.
Aynen canım gördüm mesajını, benim de aşağı yukarı öyleFotoyu ortaya atcaktim ama silerken ban yiyor sana attimzayif olunca daoyle cok ayrik olmuyoi
Ayrık bacak sevmem tabi değmesinde bu ladarda ayrık hoalanmiyorum koreliler mesela çocuk vucudu gibi ama onlarada bayilan var belleri 45 cm oluyordu galiba tabi kendileride minyon genetik birazdaŞöyle atayım onun da modası ayrıca yapıldı, heroin chic'ten doğup:
thigh gap
özellikle batılı genç kızlar arasında yükselen bir obsesyon. hakkında yazılmış birkaç eleştiri yazısı şuradan veya şuradan okunabilir. tipik modellere/şöhretlere özenme durumları. üzüntü verici…eksisozluk.com
Bir koşul gibiydi thigh gap da bir ara. Çok sağlıksız algılar, diretmeler.
Aynen canım gördüm mesajını, benim de aşağı yukarı öyleama ben bir tık daha açık seviyorum galiba o arayı işte zamanında çok kore dizisi izledim sanırım, onların bacak aralarından otoban geçiyor
Çok şükür öyle bir sorunum yokBence yururken fist fist birbirine surtmuyorsa yeterince ayriktir.
Ben de spora baslayinca fark olur diye umut ediyorum.Ah yaBenim memelerim küçük epey ama en azından dik ve diri duruyorlardi. Sarkik halini hayal edemiyorum. Acaba sporla falan düzelmez mi ki
ben lisedeyken falan thigh gap cidden asirii modaydi ben de olsun diye baya ugrasmistim. toparlayici tayt giyince hafif oluyordu sort giyince olmuyorduHerion chic yazdim. Bu vucut benimkine oldukca baya baya benziyor. Sadece ust bacaklarim biraz daha kalin. Heroin chic oluyormusum
ben lisedeyken falan thigh gap cidden asirii modaydi ben de olsun diye baya ugrasmistim. toparlayici tayt giyince hafif oluyordu sort giyince olmuyorduokula hep simsiki tayt veya jean giyip giderdim bacaklarim ayrik dursun diye
ust bacaklarim genetik olarak kalin, bence de kesinlikle kemik yapisiyla alakali bu durum. yani ust bacagim kemikli benim, ne kadar spor yapsam da, ki haftada 4 gun yapiyorum, imkansiz benim bikiniyle boyle thigh gapimin olmasi. ama hala gorunce ozenmiyorum diyemem yillar da gecse icimde ukte
Yapmayın ne olur korkutmayınEmzirme bitince kuculecek ama bu sefer hem sarkik hem kucuk olacak. Onu kastediyor bence.
1,50 boya 43 kilo zayıf.Hanımlar sorum şu balık etli olmak genetik mi yoksa sonradan olunur mu ? Eşit bir şekilde kilo alsam balık etli formuna ulaşır mıyım ? Bu arada 1.50 boy 43 kiloyum ama kilo alırım da sırf göbek olur diye de korkmuyor değilim eğer bu balık etli olmak denilen şey genetikse hiç uğraşmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?