- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Deniz anası olmak istiyorum hamsi olmak istemiyorumDeniz anasi gibi
Bencede hoş ama bu kişinin boyu uzun sanmiyorum konu sahibi böyle olabilisinArkadasin balik Etliden kastı boyle birsey sanirim bunun biraz daha fazla kilolusu bazen itici olsada su kilodaki kadin bence harika bir fiziğe sahip su kadina kadin erkek bakmayacak kimse yoktur sanırım
kiz delirdin mi bunlar baya kilolu yani sadece gobekleri kat kat degil diye seni yaniltiyor alt bacaklarina bak
Yok yok anam belki 1.49 bile varım ama 1.51 yokum o kadar boy yok1.50 boyla balık etli olmaz yuvarlak olursum balik etli olmayı kaldirmak için biraz boyun olmalı
Ya şimdi bir arkadaş şişman dedi bana sorsan balık etli çok kilolu birine sorsan zayıf der değişiyor demek ki
Olabilir doğrudurBir de o attiklariniz öyle görünmek için baya spor yapıyordur yani işleri daha zor. Genetik olarak zayıf olanlar gibi değiller.
Şişman mı bunlarBaliketli degil ki sisman bunlar
Sonra vermeye calisirsin zor olur deforme olursun.bu kisilerin boyu uzun 150 boyda boyle goruntu olmasi zor
Teşekkür ederim cevabınıza160 boy 56 kiloyum. 45 kiloda çok zayıf gösterdiğim için 10 kilo aldım sağlıklı beslenerek. Bana göre kilonuz az. Benim boyuma göre bacak boyum biraz daha uzun duruyor ben mesela 57 58 olunca balık etli oluyorum. Ama 55 56 kilo bana göre daha iyi tam s bedenim ama 57 58 kiloda s-m arası olunca kıyafet sıkıntısı oluyor. Kiloyu da göğüs kalça ve baldır kısmından alıyorum.
Atın valla bende fotomu atacaktım da sonra silerim şikayet ederler banlanmak istemiyorumAa bu ben atıyım size fotoğraf
Teşekkür ederimYaa kesinlikle katılıyorum paylaştığıniz fotolara güzel vücut bunlar sonuçta.Konu sahibi o sizin paylaştığıniz fotoğraftaki ikinci vücut benim vücudum ben bayağı sismanim yani . Sağlıklı beslendigimden deformem yoktur sadece ama bildiğiniz sismanim . Güzellik göreceli bir kavramdır elbette ama sizin boyunuz da kısa yani istediğiniz formata ulaşmanız zor geldi bana . Spor yaparak kas kutlenizi artırın daha hoş görünursunuz .
İşte bundan emin değilim gerçekten kısa boyluyum o kiloyu kaldırır mıyım bilmiyorumBegeniyorsan kimseye laf dusmez :)
Tek dusuncem boy cok kisa, acaba kisa boyda da hosuna gidecek mi? Kendi boyunda böyle vucut ornekleri gordun mu mesela?
Neyse asil soruna geleyim genelde evet genetik
Benim belim 50 cm. Basbaya 50.
Annemin de 52.
Ablamin alt gobegi olmasina ve kilosu benden hayli fazla olmasina ragmen 53.
Yani kilo da alsak o bel incecik.
Kollar bacaklar cırpı gibi.
Meme ve alt gobek oluyor bizde.
Bende 74 kiloyum ama şişman değilimkiz delirdin mi bunlar baya kilolu yani sadece gobekleri kat kat degil diye seni yaniltiyor alt bacaklarina bak70 kilo varlardir en az.
ben de boyle cok zayif kemiklerim sayilir sekilde oldugumda kendimi pek begenmiyorum. ama benim ust bacaklarim genetik olarak biraz kalin, sporla sikilastirinca tam istedigim gibi oldu. goguslerim buyuk o da yukariyi kurtariyor. gobege hic tahammulum yok onun icin hep karin calisiyorum ben o duz cizgiyi gormem lazim yani. 1.57 boy 52 kiloda ben tam kaba tabirle “ele gelen” sekilde oluyorum.sen de galiba 48-50de falan olursun.
tavsiyem aletli pilates. cok iyi sekillendiriyor vucudu, kilo alinca bile esit dagiliyor o sekilde. boyle cardioyla falan oldugu gibi erkeksi sekilde sekillenmiyor vucut.
Böyle bir şey mümkün mü ya çok iyiymişBiraz kilonun oturmasıyla ilgili. Ben ilk kilo almaya başladığımda kalça ve göbekten alıyordum sadece. Sonra bir ara yüzümden aldım. Aynı kiloda devam edince bir süre sonra o kilo vücuda düzgünce dağılıyor. İlk kilo aldığımda çok belli oluyor, birkaç ay sonra kilo vermişim gibi görünüyorum aynı kiloda olduğum halde. Çünkü kilo vücuduma dağılıyor.
Yaa kesinlikle katılıyorum paylaştığıniz fotolara güzel vücut bunlar sonuçta.Konu sahibi o sizin paylaştığıniz fotoğraftaki ikinci vücut benim vücudum ben bayağı sismanim yani . Sağlıklı beslendigimden deformem yoktur sadece ama bildiğiniz sismanim . Güzellik göreceli bir kavramdır elbette ama sizin boyunuz da kısa yani istediğiniz formata ulaşmanız zor geldi bana . Spor yaparak kas kutlenizi artırın daha hoş görünursunuz .
İşte beni kararsızlığa düşüren bu ben bu kadının bacağı kadar varım yokumBencede hoş ama bu kişinin boyu uzun sanmiyorum konu sahibi böyle olabilisin
Teşekkür ederim sassycim tavsiyelerin içinkiz delirdin mi bunlar baya kilolu yani sadece gobekleri kat kat degil diye seni yaniltiyor alt bacaklarina bak70 kilo varlardir en az.
ben de boyle cok zayif kemiklerim sayilir sekilde oldugumda kendimi pek begenmiyorum. ama benim ust bacaklarim genetik olarak biraz kalin, sporla sikilastirinca tam istedigim gibi oldu. goguslerim buyuk o da yukariyi kurtariyor. gobege hic tahammulum yok onun icin hep karin calisiyorum ben o duz cizgiyi gormem lazim yani. 1.57 boy 52 kiloda ben tam kaba tabirle “ele gelen” sekilde oluyorum.sen de galiba 48-50de falan olursun.
tavsiyem aletli pilates. cok iyi sekillendiriyor vucudu, kilo alinca bile esit dagiliyor o sekilde. boyle cardioyla falan oldugu gibi erkeksi sekilde sekillenmiyor vucut.
Ben beğeniyorum hatta bayılıyorumNe diye tanimladigimiz degil senin begenmen onemli :)
Teşekkür ederimKonu sahibinin attigi fotolarla 1.50 boyu hayalimde seksi şekilde birleştiremiyorum.Hani 170-180 arasi belki kaldirir da 150 boya o kadar kalin olan ve seksi olan gormedim ama konu sahibine seksi geliyorsa ne diyelim. İlla kilo alacaksaniz da cicibebeyle filan almayinn sakin, çok tavsiye ediliyor cunku spor ve beslenmeyi birlikte goturerek kilo alin en azindan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?