Balık etli olmak ?

Benim boyum 170 in üzerinde yine de hoş durmuyor bence . Zayıflamaya karar verdim zaten on gün önce :) Zevkler,renkler tartışılmaz elbette . Sağlıklı kilo alınırsa vücutta eşit bir dağılım olur . Katılıyorum

Böyle bir şey mümkün mü ya çok iyiymiş
Bende böyle oluyor en azından . Vücudunuzu tanımanız lazım sanırım biraz. Yaklaşık 8 yıldır sürekli sağlıksız kilo alan bir insanım. Lise bitene kadar manken gibi bir fiziğim vardı. 168 boyla 49 kiloydum. Asla kalçam memem olmaz sanıyordum . 75A giyiyordum, 95D giyiyorum şu an. O da cup kısmından küçük geliyor aslında DD ya da E deneyeceğim bir dahakine bulabilirsem.

Aslında göbeğim gitse, şekillenerek bir 10 kilo kadar versem sanırım attığınız fotoğraflardaki gibi olabilir vücudum . Hoşuma gitti de attığınız fotoğraflar. Ama tembellikten bu kiloya ulaştım . Göbeğimin gidebileceği kadar abur cuburdan uzak duramazmışım gibi geliyor.

Ben bakmam cidden. Özellikle bacaklari benim için fazla fazla kalın.
Guzel fizik diyince aklima bunlar geliyor. Linc etmen
Kesinlikle katılıyorum, benim için de güzel vücut bu. Hayatımda hiç balık etli olmak istediğimi hatırlamıyorum.

Konu sahibi bu arada beğendiğiniz fotolardaki kadınlar 170-80 gibi duruyorlar. 150de bu kilo afedersiniz topaç gibi durur

Öyle genel bir görüş var diye söylüyorum ben 170 boyunda 63 kiloyum aynı şeyi kendim içinde diyorum 60 kilo olmalıyım diye. internette hesaplayıcılar bu şekilde gösteriyor istisnalar elbette ki vardır, sıskalığı savunmuyorum diyetisyen de değilim

İnternette hesaplayıcı 1.50 boya 43 kilo ideal diyor. Siz hafif bir fazlalık bile var deyince ben şaşırdım

İnternette hesaplayıcı 1.50 boya 43 kilo ideal diyor. Siz hafif bir fazlalık bile var deyince ben şaşırdım
Aslında haklısınız 150 boyunda birinin ideal kilosu 56 ya bile uzayabiliyormuş sanırım 43 çok düşük bir kilo olduğu için boy ne kadar kısa olsa bile daha aşağısı olmaması gerek. Ben de öğrendim

Ben de sağlıklı olanın boy kilo arasının 10 kilo fark olduğunu biliyorum. Babam hekim hep bana bunu söyler. 170 boyum var 52 kiloyum. Hep 60 olmalısın der. Ben de sizin gibi biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…