- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Benim boyum 170 in üzerinde yine de hoş durmuyor bence . Zayıflamaya karar verdim zaten on gün önce :) Zevkler,renkler tartışılmaz elbette . Sağlıklı kilo alınırsa vücutta eşit bir dağılım olur . KatılıyorumKonu sahibinin attigi fotolarla 1.50 boyu hayalimde seksi şekilde birleştiremiyorum.Hani 170-180 arasi belki kaldirir da 150 boya o kadar kalin olan ve seksi olan gormedim ama konu sahibine seksi geliyorsa ne diyelim. İlla kilo alacaksaniz da cicibebeyle filan almayinn sakin, çok tavsiye ediliyor cunku spor ve beslenmeyi birlikte goturerek kilo alin en azindan.
At ya nolcak silersin sonraAtın valla bende fotomu atacaktım da sonra silerim şikayet ederler banlanmak istemiyorum
Bende böyle oluyor en azındanBöyle bir şey mümkün mü ya çok iyiymiş
Şikayet ediyolarAt ya nolcak silersin sonrabakalım kim daha balık et
Neyini etcekler vücudununŞikayet ediyolar
birazdan foto aticam contexte uygun buluyimmTeşekkür ederim sassycim tavsiyelerin için
Kesinlikle katılıyorum, benim için de güzel vücut bu. Hayatımda hiç balık etli olmak istediğimi hatırlamıyorum.Ben bakmam cidden. Özellikle bacaklari benim için fazla fazla kalın.
Guzel fizik diyince aklima bunlar geliyor. Linc etmen
Yok silince ediyorlar ya mesajla şimdi atacağım mesela sileceğim bir 10-20 dk ya silinmiş diye şikayet oluyor ban sebebiNeyini etcekler vücudunun
birazdan foto aticam contexte uygun buluyimm
YaaaaKesinlikle katılıyorum, benim için de güzel vücut bu. Hayatımda hiç balık etli olmak istediğimi hatırlamıyorum.
Konu sahibi bu arada beğendiğiniz fotolardaki kadınlar 170-80 gibi duruyorlar. 150de bu kilo afedersiniz topaç gibi durur
Öyle genel bir görüş var diye söylüyorum ben 170 boyunda 63 kiloyum aynı şeyi kendim içinde diyorum 60 kilo olmalıyım diye. internette hesaplayıcılar bu şekilde gösteriyor istisnalar elbette ki vardır, sıskalığı savunmuyorum diyetisyen de değilimHerkesin ozellikle 1.50 birini 10 kilo aşağısı olması demek çocuk bedeni demek su kaliplardan bi çıkın lutfen minyon tipli kısa boylu insanlar ekstra zayıf duruyor cocuk gibiyok bide 35 kilo olsunnen iyisi 15 kilo aşağısı cünkü
İnternette hesaplayıcı 1.50 boya 43 kilo ideal diyor. Siz hafif bir fazlalık bile var deyince ben şaşırdımÖyle genel bir görüş var diye söylüyorum ben 170 boyunda 63 kiloyum aynı şeyi kendim içinde diyorum 60 kilo olmalıyım diye. internette hesaplayıcılar bu şekilde gösteriyor istisnalar elbette ki vardır, sıskalığı savunmuyorum diyetisyen de değilim
Aslında haklısınız 150 boyunda birinin ideal kilosu 56 ya bile uzayabiliyormuşİnternette hesaplayıcı 1.50 boya 43 kilo ideal diyor. Siz hafif bir fazlalık bile var deyince ben şaşırdım
Silme sende kalsınYok silince ediyorlar ya mesajla şimdi atacağım mesela sileceğim bir 10-20 dk ya silinmiş diye şikayet oluyor ban sebebi
Ben silcem ama siz attınız diye bende atayım
Al sana balık etli
Bu vücudu bozmaya çalışarak kafayı yemişsiniz diyip susuyorum
Ben de sağlıklı olanın boy kilo arasının 10 kilo fark olduğunu biliyorum. Babam hekim hep bana bunu söyler. 170 boyum var 52 kiloyum. Hep 60 olmalısın der. Ben de sizin gibi biliyorumÖyle genel bir görüş var diye söylüyorum ben 170 boyunda 63 kiloyum aynı şeyi kendim içinde diyorum 60 kilo olmalıyım diye. internette hesaplayıcılar bu şekilde gösteriyor istisnalar elbette ki vardır, sıskalığı savunmuyorum diyetisyen de değilim
Sen baya yoksun ama güzel vücudun
Bence bu siz değilsiniz bunun neresi 1,50 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?