Balık etli olmak ?

Ben de sağlıklı olanın boy kilo arasının 10 kilo fark olduğunu biliyorum. Babam hekim hep bana bunu söyler. 170 boyum var 52 kiloyum. Hep 60 olmalısın der. Ben de sizin gibi biliyorum
Bende öyle biliyorum ve 1.59 boyum 49-50 kilo da iyi oluyorum sonrası göbek çıkıyor

Teşekkür ederim

Ben de sağlıklı olanın boy kilo arasının 10 kilo fark olduğunu biliyorum. Babam hekim hep bana bunu söyler. 170 boyum var 52 kiloyum. Hep 60 olmalısın der. Ben de sizin gibi biliyorum
Ben de 170 im ve sizinle aynı kilodayim ( hamilelikten dolayı bir iki kilo aldım ama normalde aynıyız ) bence almayın yaa, bilmiyorum bana bu boya bu kilo çok ideal geliyor ben mi zayıflığı seviyorum bilmiyorum ama

Bende öyle biliyorum ve 1.59 boyum 49-50 kilo da iyi oluyorum sonrası göbek çıkıyor
Aynen inanın bir ara 55 oldum ya normalde 170 boy kaldırmalı der insan. Ama göbek çıktı minicik. Hemen yemeyi normal düzene çekip verdim 3 kiloyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…