- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Valla sevdim güzel benceAl sana balık etlibasenli etli löp löp
Övdün mü gömdün mü bacımAl sana balık etlibasenli etli löp löp
Yok bizzat benim yaBence bu siz değilsiniz bunun neresi 1,50 cm
Bende öyle biliyorum ve 1.59 boyum 49-50 kilo da iyi oluyorum sonrası göbek çıkıyorBen de sağlıklı olanın boy kilo arasının 10 kilo fark olduğunu biliyorum. Babam hekim hep bana bunu söyler. 170 boyum var 52 kiloyum. Hep 60 olmalısın der. Ben de sizin gibi biliyorum
Yaaa ama geri dönerim zaten de bir dönem istiyorum hafif şöyle etli olayımBu vücudu bozmaya çalışarak kafayı yemişsiniz diyip susuyorum
Sen manyaksinBen silcem ama siz attınız diye bende atayım
Birde zayıf olmak her zaman uzun gösterir. Kilo alınca pişman olursunuzYok bizzat benim yapoz hilesi aşağıdan çekim telefonu ters çevirseniz bile fark etiyor ve tek bacak önde fotolarda boylu çıkıyor
Valla istiyorum az şöyle etli olayım ya belki gögüsten de az alırım derdim olmayan mememSen baya yoksun ama güzel vücudunben böyle olmak istemem, dediğin gibi balinalık daha güzel duruyor
Vücudunuz gayet güzel ve sağlıklı görünüyor. Kilo almak değil korumaya çalışmalısınız naçizane
Yok kız övdüm bende senin gibiyimÖvdün mü gömdün mü bacımkarantinada biraz kilo almış olabilirim normalde bu kadar basenli değildim
aa delirdin mi dream body ayol bu
Teşekkür ederimBahsedilen kişi benim galibakilo aldığımda tüm vücudumda alıyorum verirken de öyle bu genetik mesela annem göbekten alıyor ben halalarima çekmişim o konuda bir spor hocası yada diyetisyenle gorusurseniz daha sağlıklı bir şekilde kilo kontrolünüzü sağlayabilirsiniz diye düşünüyorum
Ben de 170 im ve sizinle aynı kilodayim ( hamilelikten dolayı bir iki kilo aldım ama normalde aynıyızBen de sağlıklı olanın boy kilo arasının 10 kilo fark olduğunu biliyorum. Babam hekim hep bana bunu söyler. 170 boyum var 52 kiloyum. Hep 60 olmalısın der. Ben de sizin gibi biliyorum
Aynen inanın bir ara 55 oldum ya normalde 170 boy kaldırmalı der insan. Ama göbek çıktı minicik. Hemen yemeyi normal düzene çekip verdim 3 kiloyuBende öyle biliyorum ve 1.59 boyum 49-50 kilo da iyi oluyorum sonrası göbek çıkıyor
Kalçam olabilecek max seviyede bence boyuma ideali o ama bacak doğru az daha istiyorSen manyaksinazıcık bacak kalça çalışman yeter
bozacaksın guzelim vücutu
Benim derdim de çok olan mememValla istiyorum az şöyle etli olayım ya belki gögüsten de az alırım derdim olmayan memem
Teşekkür ederimBirde zayıf olmak her zaman uzun gösterir. Kilo alınca pişman olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?