Balperisinin yeni evine hosgeldiniz:)

Bayıldımmm bayıldımmm :) Hayalimdeki ev resmen o kadar güzel ve dinlendirici ki.. Dekorasyon,renkler falan. Allah'ım güzel günler geçirmenizi nasip etsin rüya evinizde inşallah

Harika Bir Ev.. Maşaallah..
Rabbim içinde mutlu mesut günler nasip etsin..
Pembe beyaz agırlıklı tam hayalimdeki gibi
Rabbim bana da nasip etsin.. (amin..)

çok şirin bir eviniz var ya bayldım,bişe sorucam merak ettim,yatak odanızda başlığınız yok orada öyle mi oluyor:)

çok sıcak,harika yatak odanız,oturma odanız pembelerle buluşmuş çok hoş

mutlulukla,güle güle oturun evinizde

Öncelikle zevkiniz çok hoş,dekor da zevkle yapılmış belli ki ama ben en çok evinizin etrafındaki yeşilliğe takıldım,tek kelimeyle şahane...Yaşadığınız yer Türkiye değil o kesin,hele hele İstanbul hiç değil...Yeşil alan bulmak o kadar zor ki,taş yığını binaların içinde sıkışıp kalmış durumdayız,ruhumuz ölüyor...Çok çok hoş,mutlulukla oturun evinizde...

ayyy izlerken içim bir tuhaf oldu kız bukadar içim açılmamıştı bir dekorasyona bakarken...küçük ama çok şaahane...bursada böylebir ev mükemmel olur birde deniz manzarası ayy çaldım ben bu fikribeyaz güzelde çocuklu olunca koruması çok zor yaaa

bayıldım eve,çok şeker,sıcak ve cici ama bişey merak ettim türkiyemi burası neresi?:44:

allah nazarlardan saklasın..ev muhteşem ve tertemiz ama türkiye değil galiba...neresi burası ya...sen alice misin,burası da harikalar diyarı mı....

57 metrekarelik bir ev ancak bukadar güzel ve kullanışlı ve döşenebilirdi ,türkiyede değilsin sanırım neresi olduğunu merak ettim

Öyle tatlı ev ki kavga bile edemezsiniz, etmeyin de zaten şaka bir yana

bayıldım,resımlere bakınca bıle huzur buluyor insan.kesınlıkle huzur dolu,sıcacık bir ev bayıldımmmmm....abartıdan uzak sıcacık bır ev

Cok sirin ve huzurlu bir eviniz var gule gule oturun ben de Usa deyim siz hangi eyalettesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…