öyle güzel bir ev ki..masal gibi..aydınlık ve ferah..en çok da beyaz koltuğun ve kırlentlerin hoşuma gitti..sağlıklı,mutlu,huzurlu günlerde oturmanı dilerim..
Evin bir harika canım bukadar ufak bir evi böylesine ferha döşemek zevk ve beceri işi olsa gerek evinde ağız tadıyla oturmanı dilerim allah herkesin gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallah ...
Bu aralar k.k da gordugum en guzel ıkıncı ev ..
Harıka ya .. Yabancı ulkelerdeki o kucuk katolog evlerını andırıyor..
Beyaz , pembe cok uyumlu .. sade ama cok guzel bır evınız var ..
Güle güle oturun..
cnm forumda hiç bi evi bu kadar beğenmemiştim. bu kadar güzel bi ev..hele o bakçe,giriş,içerideki renkle,uyum ,huzur...mest etti beni...cnm güle güle sağlıcakla otur güzel ve şirin evinde...
Cnm evin çok güzel,isterse 180 metre olsun zevk olmadıktan sora ne işe yarar.. Çok beğendim kendiniz mi yaptınız? Şehir merkez,inde oturmuyorsunuz galiba..
Merhaba bal perisi, bende Amerikada öğrenciyim türkiyedeki italyan tarzı tep tip evlerden çok farklı ve gerçekten çok hoş tebrik ediyorumm bebeğinizide sağlıkla kucağınıza alın inşallah..
Kizlar hepinize guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim,cok tatlisiniz
ne guzel seyler yazmissiniz.
Simdi aklimda kalan sorulari cevaplayim
evimiz prefabrik degil, bu evler cok cok eski.Esim universitede, bunlarda lojman.Ogrendigime gore bunlar 2.dunya savasinda askerlerin barakalariymis.Sonra askeri lojman olarak kullanilmis,yillar once de universiteye devredilmis.1940 lardan yaniBazen dusunuyorum, kimler gelip gecti ayni evde diye..
Yerini soran olmustu, California da Riverside de sehrin ismi.Yalniz cok sicak kizlar:93:inanin bazen sicaktan uyunmuyor