Balperisinin yeni evine hosgeldiniz:)

ev o kadar sevimli ki.. gerçek gibi değil sanki.. o koca koca mobilyalar olmayınca bir de pamuk şeker rengi bir masal dünyası havası vermiş eve..
evin birde içinde yaşayanlar gerçekten çok mutlular dedirten bir duruşu var.. rabbim ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin..

Zevkli Hatunmuşsun..
Çok Ferah, Nezih ve Sade Bir Ev Gördüm Karşımda..

Allah Güle Güle Oturmayı Nasip Etsin..

Mutluluklar

Muhteşem abartıdan uzak şirin ve zevkle döşenmiş bir ev bayıldım !!

Güle güle oturun ewinizde cnm

çok ferah ve insanı dinginleştiren bi havası var.. ağız tadıyla oturun inş

belki daha öncede yorum yazmı olabilirim ama olsun :)) çok cici yaa, çok sevimli bir eviniz var.. sevileyecek gibi değilki küçükte olsa.. küçücük tatlı evinizde kocaman mutluluklar yaşayın inş..

ne kadar şanslısın tam da benim hayal ettiğim gibi bir evde yaşıyorsun kıskandım bak şimdi

mutluluğunuz hiç bitmesin dilerim

ay cok sırın bır ev masaldakı evler gıbı bayıldım cok tatlı ıcındekı dosemelerde cok seker perdeler vs vs pembeler mavıler ohhhhhhhhh ıcım acıldı

gercektemn sıcacık ve cok ferah bır ev
bahce giriş.. tum detaylar harıka.. kırlanetlerınede bayıldım ..
Allah huzurla oturmanızı nasip eylesin..

daha önce yorum yaptım bu eve ama dayanamdım tekrar yorum yapıcam masal ev gibi evin çok şirin çok huzur dolu... allah bozmasın

Masallardan çıkmış gibi bir ev.Bayıldım çok şatafatlı ....m2 evlerden çok daha şık ve yaşayan bir ev müze gibi değil.Güle güle oturun sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…