Balperisinin yeni evine hosgeldiniz:)

Arkadaslar, cok tesekkur ederim yorumlarinizi okudukca o kadar mutlu oluyorum ki..
Guzel bakan guzel gorur diyecegim sadece, ne evler var insan gozlerini alamiyor.Bizimki universitenin evli ciftler icin verdigi lojmanlardan, ama icine abartisiz olsun, sevimli olsun diye cicili bicili birsey cikarmaya calistik. Bu tarz esyalarda oldukca uygun fiyatlarda, yani Tr deki markali mobilyalara nazaran, benim esyalarin cogu Ikea'dan daha hesapli ve sade seyler, bu tarz dosemek isteyenler varsa fikir olabilir.
Hepinizi sevgiyle kucakliyorum, insallah cok daha guzel ve huzur dolu yuvalar sizlerin olsun..

Evin gerçekten çok güzel. Hep hayalini kurduğum gibi bir ev. Tek katlı bahçeli bir ev hayalim var. Evinin iç dekorasyonu da çok hoş. Ben büyük evleri hep çok soğuk bulmuşumdur. Çok sıcak ve huzurlu bir görünümü var evinin. Herşey çok güzel. O evden bana da alır mısın?

balperisi, shabby chic anca bu kadar tatli olabilir!
eviniz cok sirin olmus, gule gule oturun....cok begendim , Allah agzinizin tadini bozmasin
aklima bi an Wisteria lane geldi, desperate houswive's gillerin oturduklari sokak.
:81: sahane olmus balperisi , sahane!

çok beğendim canım güle güle oturun inşallah çok huzur verici geldi bana

canım bu evınde cok güzel..digerinide cok begenmıstım bunuda cok begendım.. beyazı kullanmanın güzelligi var evde..:)
mutluluıkla oturun inş..

eviniz gercekten cok güzel...
huzur dolu bir yuva oldugu cok belli...
saglikli, mutlu oturmanizi dilerim...

zevkle dosenmis cnm, alan dar belki ama yerinde esya secimi ve yerlesimi ile ev cok ferah gorunuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…