Balperisinin yeni evine hosgeldiniz:)

Vintage tarzı mı diyorlar,sanırım öyle bi ev döşemişsin çok hoş olmuş gerçekten,güle güle otur

herkese cok tesekkur ederim,daha da guzelleri sizlerin olsun insallah..
Evet vintage, shabby tarzi deniliyor.Ben cok seviyorum, biraz olsun benzetmeye calistim.

hem sade,hem cok luks duruyor.cok kaliteli ve shik da.cok ferah ve rahat.milyarlar bulmamis ama,milyarlar harcanan evlerden cok daha guzel bence.gule gule oturun..

çok şirin ya. diğer evinide hatırlıyorum. mutfakta kırmızı renkler hakimdi, yeşilde çok güzel olmuş. bu arada kırlentlerine bayıldım.

tam hayalimdeki ev tipi :) küçük ama sana ait iyi günlerde otur cnm inş.

sen amerikada yasiyorsun ve bu bir mobil home.. hehehe ben amerikada universite okudum canim.. cokkkkk sirinnnnn bayildim... allah mutlulugunu dahada arttirsin insallahhhh

evinizi çok beğendim...huzurla yaşayın inş...yalnız sizin bloğunuza giremiyorum bir sorun mu var acaba merak ettim:26::26:

evine bayıldım, çok güzel..yatak odasındaki pembe kelebekleri nerden aldığını öğrenebilir miyim??

evin çok şirin çok guzel cnmi güle güle oturun bayıldım, birşey sorabilir miyim,

yatak odan ikeadan sanırım beyaz karyolada ikeadanmı ikeada bulamadım ondan, memnunmusun cnm kalitesinden bende düşünüyorumda.

birde o kırlentleri nasıl yaptın çok guzeller benimde hep aklımda öyle yastıklar cnm ya, renkleri inanılmaz güzel olmuş.

Harika, bayıldım

Şirin, sıcacık ve huzur dolu bir evin var canım.

Ailenize katılacak meleğinizle eviniz daha da şirin olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…