Balperisinin yeni evine hosgeldiniz:)

çok beğendim
güle güle oturun
gerçi kısa süre olmuş ama
pastel renklerden sıkıldınız mı?

Ayyyyyyyyyyy bu ev muhtesemm bayildim yaaa cok sirin. Ben kücük evleri cok severim ama böylesini daha önce hic görmedim harika bir ev, dekorasyon dersen süper. Ayrica evin cok temiz canim masallah bal dök yala:))))) Cok sirin cok! Allah bu güzel evde sizi hep mutlu etsin insAllah.

Evin çok şirin, çok zevkli döşenmiş, harikaaaaa :) Güle güle oturun canım ağız tadıyla maşaallah maşaallah maşaallah :)

herkese guzel mesajlarindan oturu tesekkur ederim.
Tertemiz denmis evim icin fotogrfalrda oyle :)) iki kisiyiz ama sanirsiniz ki 10 kisi yasiyor(iste iki daginik bir araya gelince:))

çok beğendim
güle güle oturun
gerçi kısa süre olmuş ama
pastel renklerden sıkıldınız mı?

Canim tesekkur ederim mesajin icin,sıkıldın mı derken neyi kasdettigini anlayamadim ama yumusak renkler acik tonlari seviyorum.
sevgiyle kal

çok guzel evin ya :) sağlıkla huzurla oturun inş merak ettim nerede oturuyorsun :) şehir ismi vermen mümkün mü

canım evine bayıldım allah güle güle oturmayı nasip etsin salon halına bayıldım markasını söyleyebilirmisin?

Canim evin cok zevkli dosenmis ve cok hos. Sanirim amerikadasin, hangi eyalettesin ogrenebilirmiyim. Ben Texastayim, bizim buralara benzettimde:))

çok zarif pamuk şekeri gibi ve sade beğendim maşallah güzel günlerde oturmayı nasip etsin rabbim

çok güzel allah güle güle oturmayı nasip etsin yatak odasında mor ve kırmızı renkleri beyeniorum ama pembe harika görünüo birgün banada nasip olursa bende pembe rengi tercih edebilirm sayende çok beyendim

Vintage tarzı mı diyorlar,sanırım öyle bi ev döşemişsin çok hoş olmuş gerçekten,güle güle otur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…