- 30 Ocak 2014
- 325
- 67
- 38
- Konu Sahibi amylee000752
-
Beni anlamıyorsunuz.Şahsen ben evlenecek olsam, altımda da BMW alacak kadar arabam olsa, ve onun benzini idi şuyuydu buyuydu onlara gereksiz masraf yapacagıma, annemden babamdan kv kp den beş kuruş para almayıp arabamı satıp evimi kurardım. Ayrıca bu arbalara binen insanların da sıkıntı çekeceğim demesine şaşırıyorum. Daha evlenmeden maddiyatın peşine duşmuşsunuz 5bin tl nin hesabını yapıyorsunuz. Forumları okursanız gelinlik giyemeden evlenenler var siz borcu odemekten kaçıyorsunuz. İlerde evleneceğim gün geldiğinde babamdan annemden kv kp den masraflarımı karşılamasını istemek benim zoruma giderdi açıkçası, BMWye bineceğim ama dugun masrafını sıkıntı çekerek odeyeceğim akıl mantık almıyor.
Valla son dediğin tehdit vari oldu sankiEvlenince öğreniceksin canım. Zaten yorumlarından evli olmadığını anlamıştım. Çok mantıklı konuşuyorsun.ama mantıkla yürümüyor iş ciddiye bindikten sonra. Evlen öyle görüşelim :)
Bende tam olarak bundan bahsediyorum sabahtan beri. Yeni anlaşabildik.Herkes ayağını yorganına göre uzatsın biz yeni evliyiz borcumuz var dersiniz - hem yeni eşya aldı arabaları da var dediğine göre durumları iyi
Bu insanlar tam olarak bizim dünürlerimiz canım.Kv seni istemiyor oyleyse
Durumu oldugu halde hangi insan evladindan para alir evi yeniler?
Hangi insan evladi da ailesi dugun yapsin siye kendine araba alir
Sanırım sizi herkes çok iyi anladı..Beni anlamıyorsunuz.
ikinci el 50binlik arabanın sıfırı kaç paradır kim bilir....vay anasınıPeheey dün biri ehliyete verecek 150 liram yok ama kocam bana ikinci el 50 binlik araba alacak der. Bugün diğeri hondadan incem bmwye bincem ama düğünümü kaynanam yapsın der. Farklı dünyalarda yaşıyoruz sanırım.
Evlenmeyi totonuz yiyorsa düğününüzü de kendiniz yapın bi zahmet. Kadıncağızın da evine aldığı koltuğa perdeye laf söylemeyin. Sanki sizin paranızla almış.
Para var huzur var arkadaşikinci el 50binlik arabanın sıfırı kaç paradır kim bilir....vay anasını
Asla ne beddua ne tehdit sadece tecrübe diyeyim. Ahh benim de üniversitedeyken böyle düşüncelerim vardı benm gibi düşünenlere gei kafalı derdim modern düşünürdüm kendimce. Kimseye eyvallah etmezdim. Ama el kapısına gidince sana yıllardır okulda verdikleri eğitim tüm hayat tecrübelerinle tanımadığın bi kadının karşısında apışıp kalıosun :)Valla son dediğin tehdit vari oldu sankimaksat bu olmasa da sanki beddua almışım gibi hissettim
Evlendiğimde de böyle mantıklı olacağımı düşünüyorum, oldum olası kendi hayatımı kendim kurmak istemişimdir ailem hayatıma minimum müdahale etsin düşüncesinde oldum ki ben yalnız yaşıyorum ve birşeyleri yavaş yavaş kendim yapıyorum evime aldığım bir mum bile benim için değerli çünkü kendim birşeyler yapabilmenin keyfine varıyorum. Eşim olacak insanın da önce kendine güvenmesi lazım yani altında arabası varken babam para versin düğün yapsın mantığında olmamalı. Satsın arabasını yapsın düğünü bana ne ailesinin durumundan.
"BMW almayı biliyorsun, düğününü de yap o zaman" diyebilirler.Bence siz arabayi alırsanız ailesi düğün masraflarına hiç karışmaz. ..
CaNını yerim. Bana böyle gelin yawhondanı sat güzelce alnın açık gerine gerine düğünü yap...sonra kredi çek BMW al......istediğin fikir olsun al sana fikir
Bizde bunu araba alırsak deriz diye düşünüyoruz.Düğününüzü kendiniz yaparsanız dönüp "yardım edemeyiz, borcumuz var düğün yaptık" da deme şansınız olur.
Ben olsam öyle derdim valla."BMW almayı biliyorsun, düğününü de yap o zaman" diyebilirler.
Bizde bunu araba alırsak deriz diye düşünüyoruz.
shot .!.:"BMW almayı biliyorsun, düğününü de yap o zaman" diyebilirler.
Kadıncağız dediğiniz kadını tanısaydınız televiztonlara çıkar şu söylediğinizden özür dilerdinizz :)Peheey dün biri ehliyete verecek 150 liram yok ama kocam bana ikinci el 50 binlik araba alacak der. Bugün diğeri hondadan incem bmwye bincem ama düğünümü kaynanam yapsın der. Farklı dünyalarda yaşıyoruz sanırım.
Evlenmeyi totonuz yiyorsa düğününüzü de kendiniz yapın bi zahmet. Kadıncağızın da evine aldığı koltuğa perdeye laf söylemeyin. Sanki sizin paranızla almış.
Aynı anda benzer şeyleri yazmışız : )Ben olsam öyle derdim valla.
Yok yok doğru anladın canım :) senden başka bi kaç kişi dışında anlayan yok konuyu zaten herkes kendi havasında :)Madem nisanliniz sizi bukadar dinliyor ozaman evlenincede kv ye para verditmeyin olsun bitsin... Yapin dügününuzü kendiniz para istedilermide herseyi kendimiz yaptik borcumuz var veremeyiz deyin cikin isin icinden... Benmi anlamadim sorunu anlayamadimki
sen o BMW yi al arka cama karpuzu ben örecem.....C
CaNını yerim. Bana böyle gelin yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?