BANA ANCAK SİZ YARDIM EDEBİLİRSİNİZ :(

Beni anlamıyorsunuz.

Evlenince öğreniceksin canım. Zaten yorumlarından evli olmadığını anlamıştım. Çok mantıklı konuşuyorsun.ama mantıkla yürümüyor iş ciddiye bindikten sonra. Evlen öyle görüşelim :)
Valla son dediğin tehdit vari oldu sanki maksat bu olmasa da sanki beddua almışım gibi hissettim

Evlendiğimde de böyle mantıklı olacağımı düşünüyorum, oldum olası kendi hayatımı kendim kurmak istemişimdir ailem hayatıma minimum müdahale etsin düşüncesinde oldum ki ben yalnız yaşıyorum ve birşeyleri yavaş yavaş kendim yapıyorum evime aldığım bir mum bile benim için değerli çünkü kendim birşeyler yapabilmenin keyfine varıyorum. Eşim olacak insanın da önce kendine güvenmesi lazım yani altında arabası varken babam para versin düğün yapsın mantığında olmamalı. Satsın arabasını yapsın düğünü bana ne ailesinin durumundan.

ikinci el 50binlik arabanın sıfırı kaç paradır kim bilir....vay anasını

O zaman annenizin borcunu kapatin ve nisanliniza benim de annem yardim etmemiş say seninkiler de yardim etmeyecek nasilsa biz sifirdan ne yapabiliriz ona bakalim.diyeceksiniz.

Kayinvalidenin zorla hesabindan para alamayacaginiza gore. Durumu esitleyin iki aile arasında ya da nisanliniz arabasini satip erkek tarafin yapmasi gerekenleri kendi yapacak başka cikar yolu yok.

Yaptiginiz plan saglikli değil hem yardim etmezler hem.aldiginiz arabayi aldiginizdan daha ucuza satmak.zorunda birakirlar

Asla ne beddua ne tehdit sadece tecrübe diyeyim. Ahh benim de üniversitedeyken böyle düşüncelerim vardı benm gibi düşünenlere gei kafalı derdim modern düşünürdüm kendimce. Kimseye eyvallah etmezdim. Ama el kapısına gidince sana yıllardır okulda verdikleri eğitim tüm hayat tecrübelerinle tanımadığın bi kadının karşısında apışıp kalıosun :)

Kadıncağız dediğiniz kadını tanısaydınız televiztonlara çıkar şu söylediğinizden özür dilerdinizz :)

Yok yok doğru anladın canım :) senden başka bi kaç kişi dışında anlayan yok konuyu zaten herkes kendi havasında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…