bana beddua etti

evette kimsenin ahını almak istemiyorum ya da almış olmak istemiyorum.

onu da düşünüyorum haksızlık etmiş olmak istemem

evet halamlar babannemler amcamlar karsı çıktılar doğru bende onaylamadım ama karsı çıktılar
O zaman baştan sona haksızsınız hepiniz... O kadının hakkıydı, hakkını yemeye çalışmışsınız... Seninde onayın onun beddua etmesine yetmiş zaten

babama karsı suçluluk hissettim çünkü şayet düşündüğüm gibi değilse onun hakkını aldım bu yüzden etkilendim.

Bence hem babanın hem eşinin hakkına girdin.. İhtimaller üzerine kimseyi karalamayın. Günahtır. Ayıptır.
İnsanlar 1 ayda bile evlenmeye karar verip nikah kıyıyor siz hala evliyken de var mıydı derdindesiniz. O kadın evliyken var olsaydı anneniz bunu adı gibi bilirdi. Yoktu. içinizde bir yerde aynen bunu söylüyor ama inanmak istemiyorsunuz.

Neden ayrıldıkları net değilmi?
Artık çok sertten kastın neyse kadına slm bile vermemişsin.
Burda kadına hakkını vermemek için kavgalar çıkardığınız yazıyor.
Net işte herşey; siz okuyun bi yazdıklarınızı

onu da düşünüyorum haksızlık etmiş olmak istemem

Bu kadar kişi o kadının tuttuğu elemanlar değiliz...
tarafsız bakış açısı aradıysanız buyrun size bir sürü tarafsız yorum...
Hemen herkes ayni fikirde çünkü olayların gidişatı bunu gösteriyor.
İstediniz veya istemediniz o kadına haksızlık yaptınız

nikahıyla kısmı doğru da namus kısmını bilemeyeceğim

Ve şu dediğinizle yapmaya devam ediyorsunuz...
İstediğiniz cevapları almadıkça üslubunuz çirkinleşecek sanırım..

O zaman baştan sona haksızsınız hepiniz... O kadının hakkıydı, hakkını yemeye çalışmışsınız... Seninde onayın onun beddua etmesine yetmiş zaten
evet hakkını yemeye çalıştılar benım onaylamadım dediğim hakkını yemeye çalışmalarını onaylamadım ailemin yaptığını onaylamadım kadının yasal hakkını almasını değil.

evliyken baska kişiler olmuş ama annemde bu kadın var mıydı kesın olarak bılemıyor

Kadın beddua edecek kadar. Haklıymış ailede annelerinin dolduruşuna gelmişler kadının namusu bile söz konusu olmuş en iyisi yaşayıp gorin o zaman beddua tutar mi bakalım tutmaz mi

Peki bişey sorucam, hadi diyelim baban o kadın için boşandı ne yapabileceksin ? Baba toprak olmuş kadn alacağını almış :/ ? Sende yemişsin beddua'yı... Beddua kolay kolay tutmaz, da ben hâlâ halanın orada ne işi olduğunu anlamadım? Sende keske arayıp babandan bir kaç hatıra alacağını söylemiş olsaydın... Babanın rahatsızlığı neydi ?

işte bu ıhtımal üzüyor benı varsayım ama doğru da olablır
Dini içeriğe girmek istemiyorum ama belli bir süre insanlar evlilik hayatını (sadece imzaları atıp boşanmak değil bu.) sürdürmeyen çiftler evli sayılmaz. 1.5 yıl çok çok uzun bir süre ben 25 yaşındaydım geçen yıl 1 yıl içerisinde (ki tam 1 yılda olmadı) evlenmeye karar vermiştik. Sen 40 lı yaşlarda ki insandan bahsediyorsun. Evlenmek için neden 5 yıl beklesin. İnsanlar 3-4 ay içinde evlilik kararı alıyor heleki yaşı epey ileride olanlar. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…