- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
babamın mevlütüne gittiğimizde komşusu olan baska bir kadın babam için evlediği kadın için evlenmeden evvelde görüşüyorlardı öncesi vardı demişti. öncesi demek annemle evli olduğu zamanlar demek
hayır halamla tartışmışlar ben babamın evıne gıtmeden önce tam tartışmanın üstüne de ben gelmişim babama ait eşyaları alacakken bende tam o evin yolunu bılmıyordum kapıdakı guvenliğe sordum guvenlik getırdı eve benı kadında kapıda benı guvenlıkle görünce sen benım evıme nasıl guvenlıkle gelırsın bıraz önce halan da aradı siz hepiniz mal derdine düşmüşsünüz diye saydırdıSana neden etti o beddua'yı peki ? Ne yaptınız kadına ki sana geldi beddua ? Hakkını almadı mı? Babanla evli olduğu sürede mutsuz mu oldu ? Annen huzursuzluk mu verdi ?
bzimki olmuş olabilrsizin ki oldu mu ?? Cevabını verin bende tamm diyeyim ama sadece şüphe diyorsunuz benim babamda boşandıktan 2 yıl sonra evlendi biz kimseyi suçlamadık canim
olabilir le is olmaz ama bunu bilemezsiniz yabzimki olmuş olabilr
Hala neden gidiyor oraya ? Kadını haklı buldun canım ben burada. Hakkını vermemek için sanki diretmissiniz...hayır halamla tartışmışlar ben babamın evıne gıtmeden önce tam tartışmanın üstüne de ben gelmişim babama ait eşyaları alacakken bende tam o evin yolunu bılmıyordum kapıdakı guvenliğe sordum guvenlik getırdı eve benı kadında kapıda benı guvenlıkle görünce sen benım evıme nasıl guvenlıkle gelırsın bıraz önce halan da aradı siz hepiniz mal derdine düşmüşsünüz diye saydırdı
Allah sizi de ıslah etsin. eğer söylediklerim iftira değilse siz benim gunahıma girmiş olacaksınız.Kesin olarak bilmediğiniz bir konu hakkında sadece öyle olmasını dilediğiniz için ne kadar kolay bir insanı harcıyor, iftira atıyorsunuz. Allah sizi ıslah etsin.
bende eşimin ikinci eşiyim ama içim rahat ki bu durumdan gocunmuyorum. çünkü ben hayatına girdiğimde 10 yıl evvel resmi olarak boşanmıştı. yuvan yıkan kadın olmadım kağıt üzerinde de olsa evliliği devam eden biriyle olmadım bu konuda yaram yok yani gocunmuyorum. kimse tarafından günah keçisi de ilan edilmedim.
tamamen kendınızden düşünün siz eşinizle ayrı yasasanız ve o arada baska bir kadınla ılışkı kursa bunu normal karsılar mısınız?Zor günler geçirmenizi anlayabilirim bu farklı bir konu,belki babanız sorumsuz biriydi buda farklı bir konu,ama biz konunun bu kısmını değil,annenizin dolduruşuyla,babanızın hem ruhen hem resmen eşi olmuş birine duyduğunuz düşmanlığı ve ona verdiğiniz rahatsızlığı konuşuyoruz ve siz burda haksızsınız..
hakkını vermemk için diretmedim ben doğru oku. ya da yorum yapma yasal hakkını aldı dedim.O ihtimalle kadına hakkını vermemek için diretmişsiniz ama? Neyse size kızgın kadın ve öfkeli ne dese peki demeniz gerek. Bedduada umarım tutmaz.
yanımda söyledi. x hanım evlenmeden önce de evine geliyordu zaten dedi.Cenaze evinde dedikodu yapandan herşeyi bekle canım... Sen nereden duydun peki o lafı?
Kalbinden,beyninden gittikten sonra,ruhen yanımda değilse bedenen yanımda olsa nolur ki?tamamen kendınızden düşünün siz eşinizle ayrı yasasanız ve o arada baska bir kadınla ılışkı kursa bunu normal karsılar mısınız?
dedikodu kadar iğrenç birşey yok .. Yalan birseyde dengesizmis o kadın dayanımda söyledi. x hanım evlenmeden önce de evine geliyordu zaten dedi.
evet halamlar babannemler amcamlar karsı çıktılar doğru bende onaylamadım ama karsı çıktılarHala neden gidiyor oraya ? Kadını haklı buldun canım ben burada. Hakkını vermemek için sanki diretmissiniz...
Ben boyle seylere pek itimat etmiyorum. Kendi gormus mu baskasindan mi duymus, soyledigi dogru mu yalan mi, bir baska kadinla mi karistiriyor hic bilemezsin. Once gorusuyorlardiysa da bunu niye mevlutte soyluyor? Mevlutte soylenecek laf mi? Bir de annenle bosandiktan bir bucuk sene sonra evlendiler dememis miydin? Yanlis mi gordum? Doldurusa gelme bence. Her sey gecmis bitmis, baba ölmus miras bile bolunmus.babamın mevlütüne gittiğimizde komşusu olan baska bir kadın babam için evlediği kadın için evlenmeden evvelde görüşüyorlardı öncesi vardı demişti. öncesi demek annemle evli olduğu zamanlar demek
babamın mevlütüne gittiğimizde komşusu olan baska bir kadın babam için evlediği kadın için evlenmeden evvelde görüşüyorlardı öncesi vardı demişti. öncesi demek annemle evli olduğu zamanlar demek
babama karsı suçluluk hissettim çünkü şayet düşündüğüm gibi değilse onun hakkını aldım bu yüzden etkilendim.Eşinin ilk evliliğinden çocuğu var mı? Korkun babanın eşine yaşattıklarını yaşayacak olman mı? Bu beddua bu kadar seni niye etkiledi?
siz ailenizin yanlışına uymayın o kadına yazık sonuçta nikâhıyla namusuyla evlenmiş. Babanizlaevet halamlar babannemler amcamlar karsı çıktılar doğru bende onaylamadım ama karsı çıktılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?