bana beddua etti

Cenaze evinde dedikodu yapandan herşeyi bekle canım... Sen nereden duydun peki o lafı?

Sana neden etti o beddua'yı peki ? Ne yaptınız kadına ki sana geldi beddua ? Hakkını almadı mı? Babanla evli olduğu sürede mutsuz mu oldu ? Annen huzursuzluk mu verdi ?
hayır halamla tartışmışlar ben babamın evıne gıtmeden önce tam tartışmanın üstüne de ben gelmişim babama ait eşyaları alacakken bende tam o evin yolunu bılmıyordum kapıdakı guvenliğe sordum guvenlik getırdı eve benı kadında kapıda benı guvenlıkle görünce sen benım evıme nasıl guvenlıkle gelırsın bıraz önce halan da aradı siz hepiniz mal derdine düşmüşsünüz diye saydırdı

Hala neden gidiyor oraya ? Kadını haklı buldun canım ben burada. Hakkını vermemek için sanki diretmissiniz...

Kesin olarak bilmediğiniz bir konu hakkında sadece öyle olmasını dilediğiniz için ne kadar kolay bir insanı harcıyor, iftira atıyorsunuz. Allah sizi ıslah etsin.
Allah sizi de ıslah etsin. eğer söylediklerim iftira değilse siz benim gunahıma girmiş olacaksınız.

Ne kadar süredir ayrı yaşıyordu anneniz ve babanız?

Bildiğim kadarıyla bir müddet ayrı kalmak, cinsel ilişki yaşamamak vs bile boşanmak için sebeptir ve ortada fiili olarak evli olan bir çift yokmuş zaten. Anneniz ve babanız ayrılmış fiili olarak. Bu durumda kağıt üzerinde evlilerdi, kadın yüzünden mi bitti diye düşünmeniz de yersiz bence.

Eşinin ilk evliliğinden çocuğu var mı? Korkun babanın eşine yaşattıklarını yaşayacak olman mı? Bu beddua bu kadar seni niye etkiledi?

tamamen kendınızden düşünün siz eşinizle ayrı yasasanız ve o arada baska bir kadınla ılışkı kursa bunu normal karsılar mısınız?

O ihtimalle kadına hakkını vermemek için diretmişsiniz ama? Neyse size kızgın kadın ve öfkeli ne dese peki demeniz gerek. Bedduada umarım tutmaz.
hakkını vermemk için diretmedim ben doğru oku. ya da yorum yapma yasal hakkını aldı dedim.

Ben boyle seylere pek itimat etmiyorum. Kendi gormus mu baskasindan mi duymus, soyledigi dogru mu yalan mi, bir baska kadinla mi karistiriyor hic bilemezsin. Once gorusuyorlardiysa da bunu niye mevlutte soyluyor? Mevlutte soylenecek laf mi? Bir de annenle bosandiktan bir bucuk sene sonra evlendiler dememis miydin? Yanlis mi gordum? Doldurusa gelme bence. Her sey gecmis bitmis, baba ölmus miras bile bolunmus.

Arada 1.5 yıllık zaman var ...
öncesi ne kadar oncesi?
Adam zaten yıllarca ayrı yaşayıp öyle boşanmış neden 1.5 yıl beklesin? 6 ay sonra evlense kim ne diyebilirdi?
Bence siz kendinizi rahatlatmak ve öncesinde ilişkileri vardır diye inanmak istediğiniz için yokuşa sürüyorsunuz.
Kadına haksızlık etmişsiniz. Sen veya kardeşlerin yada annen, hanginiz ise, kadının hakkına göz dikmiş, almasını engellemeye çalışmışsınız...
Ki kadın babanızın kötü gününde babanıza da bakmıştır. Beddua tutar mı diye düşüneceğinize kadın hakkını helal etmezse ne yaparım diye düşünmek lazım şu durumda...

Eşinin ilk evliliğinden çocuğu var mı? Korkun babanın eşine yaşattıklarını yaşayacak olman mı? Bu beddua bu kadar seni niye etkiledi?
babama karsı suçluluk hissettim çünkü şayet düşündüğüm gibi değilse onun hakkını aldım bu yüzden etkilendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…