bana beddua etti

Bakin bu kisimdan annenizin hos niyete sahip olmadigi belli oluyor. Annenize hatalisin annecigim deyip kendi iliskinizi kendiniz duzenlemeliydiniz babanizin esiyle

Elbette sevinirim. Annemle mutlu degilse babam, annem de babamla mutlu degildir. Cunku mutluluk karsiliklidir. Hic bir tarafin tek basina mutlu olduguna sahit olmadim. Ya benimsin ya topragin demeye getirse annem cok kizarim.
benim annemde ya benimsin ya toğrağin demedi hiç

Nereden biliyorsunuz kadının babanla anne evliyken ortada olduğu görüştükleri anlayıp dinlemeden annen evliliğini sindiremediği için sizi de soğutmuş bunları yapmış İlla çocuk olmasına gerek yok mirastan kadının da payı var anneniz haksız ne istiyormuş da hakkı yokmuş öyle şey olur mu nikahlı karısı. Öncesinde vardı ya da yoktu bilemeyiz ama evlenmişler ona da pay düşer annenize miras için kavga çıkarmak yakışmamış benim de anne babam ayrıldı evimiz müteahhitteydi babam satmış yemiş haberimiz bile olmadı ama annem gidip kavga da çıkarmadı. Kadın da belli ki miras derdine düşmenize çok kızmış hak hukuk var herkes ne hakediyorsa onu alacak.

yok hayır yanlış olmuş. kadın evlenirken demiş ayrıldğın evliliğinin geri dönüşü var mıydı diye yani bana öyle söyledi ama detayları bılmıyorum

Pardon Bunlar nerede yazıyor??? Adam evliyken hayatına bir kadın almış -- Konu sahibi bilmiyor bunu.
kadın ona demiş ki bu evliliğin biter mi emin misinn? Adam da evliliğimi bitireceğim demiş..? - Nerede yazıyor bu? Tek tek tüm mesajları okudum üstelik...

ben kağıt üzerinde evli dahi olsa kişilerin hayatlarına birilerini almalarını doğru bulmuyorum.

babama kzıınla tanışmak istiyorum demiş babamda olmaz seni görürse üzülür demiş. ne zaman tanışacağız onunla demiş evlendiği gün beni anlayacaktır demiş babamda

galiba ben tüm iyiniyetimle helal edin hakkınız diyebilirim

1,5 yil sadece resmiyetteki durum. Bunun daha oncesi de var. kac yil ayri yasadilar? Adam naapsin o surede evlilik cuzdaniyla mi otursun basbasa. Gayet normal. Mahkemeler bile evliligin fiilen bittigine kanaat getiriyor belli bir sure ayri yasayinca
en az 5 yıl ayrı yasamıslardır

çok daraldım ya

Ama adam evlenince kiymete binmis, yazdiklarinizdan o anlasiliyor ilk mesajinizda. Sizi babanizin esiyle gorusturmemek de cabasi. Yetiskin insanmissiniz cocuk da degil. Nasil kabul ettiniz?
çünkü görüşmek istemedim çok basit böyle bir hakkım yok mu?

siz benim içimde neler yasadığımı bılıyor musunuz? size ruhsuz gelmiş olabılır ama ben kaç yıl kabullenemedım ölümünü duygularımı bilip bilmeden yermek ne kadar kolay değil mi?

Çok pardon ben yanlış anlamışım konu sahibi düzeltti beni.. Okurken dikkat etmemişim..

yasal olarak tüm hakkını aldı zaten. aradaki kavgalar hoş olmadı kabul ediyorum ama eğer babamla evliyken hayatına girdiyse o da hoş olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…