Bakin bu kisimdan annenizin hos niyete sahip olmadigi belli oluyor. Annenize hatalisin annecigim deyip kendi iliskinizi kendiniz duzenlemeliydiniz babanizin esiyleannem babamın yeni evliliğini hiç kabul edemedi bizde babamla görüştük ama evine hiç gitmedik yeni eşi konusunda da babama çok sert bir şekilde bu evliliği asla kabul etmeyeceğim bizi karşılaştırma dedim
benim annemde ya benimsin ya toğrağin demedi hiçElbette sevinirim. Annemle mutlu degilse babam, annem de babamla mutlu degildir. Cunku mutluluk karsiliklidir. Hic bir tarafin tek basina mutlu olduguna sahit olmadim. Ya benimsin ya topragin demeye getirse annem cok kizarim.
yok hayır yanlış olmuş. kadın evlenirken demiş ayrıldğın evliliğinin geri dönüşü var mıydı diye yani bana öyle söyledi ama detayları bılmıyorumPeşin hükümlü değilim hanfendi.. Kadın zaten demiş konu sahibinin babası öldükten sonra.. Okudunuz mu? Adam evliyken hayatına bir kadın almış ve kadın ona demiş ki bu evliliğin biter mi emin misinn? Adam da evliliğimi bitireceğim demiş..? Yani sonuç olarak adam boşanmadan hayatına birini almış mı almış? Bana bunu kimse savunmasın.. Lütfen rica ediyorum.. Ben böyle düşünüyorum.. Yürümüyorsa evliliğin boşanırsın sonra hayatına birini alırsın.. Evliyken hayatına birini alıp aylarca aşk yaşadıktan sonra nasılsa boşanacaklardı demek bana çok adice geliyor.. Kimse kusura bakmasın..
Canim ille o cumleyi kurmasina gerek yok ki. Davranisi aynen oyle olmus. Yazik. Cocuklarinin babasina insan o muameleyi reva gormemeli bence.benim annemde ya benimsin ya toğrağin demedi hiç
Peşin hükümlü değilim hanfendi.. Kadın zaten demiş konu sahibinin babası öldükten sonra.. Okudunuz mu? Adam evliyken hayatına bir kadın almış ve kadın ona demiş ki bu evliliğin biter mi emin misinn? Adam da evliliğimi bitireceğim demiş..? Yani sonuç olarak adam boşanmadan hayatına birini almış mı almış? Bana bunu kimse savunmasın.. Lütfen rica ediyorum.. Ben böyle düşünüyorum.. Yürümüyorsa evliliğin boşanırsın sonra hayatına birini alırsın.. Evliyken hayatına birini alıp aylarca aşk yaşadıktan sonra nasılsa boşanacaklardı demek bana çok adice geliyor.. Kimse kusura bakmasın..
ben kağıt üzerinde evli dahi olsa kişilerin hayatlarına birilerini almalarını doğru bulmuyorum.varsa var..neyi değiştir bir imza kalmış ortada zaten. adam tekrar sevemez mi? evlilik cüzdanıyla mı hayat sürecekti..
çok bencilce düşünüp babanıza çok yanlışlar yapmışsınız..
kadınlada helalleşin babanız yalnız ve mutsuz bir adam olarak ölmemiş..
Ama iste siz dogru bulmuyorsunuz. Aslinda cok normal. Iliski biteli yillar gecmis.ben kağıt üzerinde evli dahi olsa kişilerin hayatlarına birilerini almalarını doğru bulmuyorum.
babama kzıınla tanışmak istiyorum demiş babamda olmaz seni görürse üzülür demiş. ne zaman tanışacağız onunla demiş evlendiği gün beni anlayacaktır demiş babamdaBu konu o kadar hassas ki..
Bir sürü ihtimal var.
-Babanız evli olduğunu saklamış olabilir. Kendine aşık ettikten sonra söylemiş zaten kağıt üstünde evliyiz, çocuklar için diye açıklamış olabilir. Hatta bu senaryo genişleyip annenizin haberi olabilir.
-Kadın boşanana kadar tamamen uzak durmuş olabilir. Tam 1,5 sene üstünden geçmiş 1-2 ay değil, sonra kabul etmiş olabilir.
Abartmıyorum daha 10larca senaryo yazabilirim. Bir sürü ihtimal var. İşin kötüsü babanız öldü ve siz tam gerçeği bu dünyada öğrenemeyeceksiniz.
Tabii ki babanızın eşi tamamen masum, melek biri değildir. Ama en nihayetinde kadın. Siz de kadınsınız.. Her ne olduysa babanızın eşi oldu. Ki anladığım kadarıyla babanızla görüşmenize de hiç engel olmamış. Selam vermemişsiniz belli ki adama tripler atmamış, aranızı bozmamış. Ama üzgünüm anneniz için aynı şeyleri düşünemeyeceğim.. Ne olursa olsun baba ile evladın arasına girilmez. Kendi meseleleri bunlar..
ben kağıt üzerinde evli dahi olsa kişilerin hayatlarına birilerini almalarını doğru bulmuyorum.
galiba ben tüm iyiniyetimle helal edin hakkınız diyebilirimAma muamele yikti gibi olmus yillarca. İcerlemistir, namussuz damgasi yemistir. Birde ustune miras yemeye calisan kadin olunca agzindan cikivermistir. O kadar zaman konusmayip hakkini hrlal et demek de zor ama ben olsaydim derdim. Vicdanim boyle rahatlardi. Siz kendinizce dogrusunu bulursunuz umarim.
en az 5 yıl ayrı yasamıslardır1,5 yil sadece resmiyetteki durum. Bunun daha oncesi de var. kac yil ayri yasadilar? Adam naapsin o surede evlilik cuzdaniyla mi otursun basbasa. Gayet normal. Mahkemeler bile evliligin fiilen bittigine kanaat getiriyor belli bir sure ayri yasayinca
Diyin bencede. Hicbir kaybiniz olmaz. Erdemli bir davranista bulunmus olursunuz.galiba ben tüm iyiniyetimle helal edin hakkınız diyebilirim
çok daraldım yaBenim abimin eşi kendileri suçlu olmasına rağmen beddua etti. Babamıda inandırdırlar, bunu özellikle annem ön ayak oldu oğlunu çok sevdiği için. Ve abimin eşi bana beddua etti. Annemde eşime ediyor ki hiç bşr suçu yok. Koca meraklısı değilim yanlış anlamayın. Kulağımla duyduğum şeyler olmasa boşanmış bilr olurduk. Ben okadar haksızlığa iftiraya uğramama rağmen beddua etmedim. Sonuçmu hepsi burnun üstünde sürünüyorlar. Keşke herkes aklını başına toplasada bu durumda olmasalar. O yüzden köpeğin bedduası kabul olmaz. Zaten beddua etmez haklı insan. sıkma canını sen. Haksızlığa uğrayan sessiz kalır çirkefleşemez Bile. Sen sıkma canını
çünkü görüşmek istemedim çok basit böyle bir hakkım yok mu?Ama adam evlenince kiymete binmis, yazdiklarinizdan o anlasiliyor ilk mesajinizda. Sizi babanizin esiyle gorusturmemek de cabasi. Yetiskin insanmissiniz cocuk da degil. Nasil kabul ettiniz?
çünkü görüşmek istemedim çok basit böyle bir hakkım yok mu?
siz benim içimde neler yasadığımı bılıyor musunuz? size ruhsuz gelmiş olabılır ama ben kaç yıl kabullenemedım ölümünü duygularımı bilip bilmeden yermek ne kadar kolay değil mi?Baban mutsuz olduğu bir evliliği sizler için yeterince sürdürmüş
Mutlu olacağına inandığı bir kadınla resmi nikahla evlenmiş bunun sorgulaması size düşmez. Sevgisiz saygısız kağıt üzerinde bir evlilikle bu dünyadan göçseydi mutlu mu olacaktınız.
Neden 2. evlilik yapılan kadın çocuklar tarafından günah keçisi yapılıyor. Ben de eşimin 2. eşiyim Allah gecinden versin bir gün onu kaybedersem bir iğnesini vermem.. Kocamın hatırası ve sahip çıkacak kişi benim.
İnsanlar yasını tutamadan mal kavgasına düşmek nasıl bir evlada yakışır bırakın da kadın yasını tutsun sizin umurunuzda bile değil öyle ruhsuz öldü demişsiniz ki
Allah eşine sabırlar versin.
bu sözleri babama ben kendi aklımla söyledim annemle alakası yokBakin bu kisimdan annenizin hos niyete sahip olmadigi belli oluyor. Annenize hatalisin annecigim deyip kendi iliskinizi kendiniz duzenlemeliydiniz babanizin esiyle
Çok pardon ben yanlış anlamışım konu sahibi düzeltti beni.. Okurken dikkat etmemişim..PardonBunlar nerede yazıyor??? Adam evliyken hayatına bir kadın almış -- Konu sahibi bilmiyor bunu.
kadın ona demiş ki bu evliliğin biter mi emin misinn? Adam da evliliğimi bitireceğim demiş..? - Nerede yazıyor bu? Tek tek tüm mesajları okudum üstelik...
yasal olarak tüm hakkını aldı zaten. aradaki kavgalar hoş olmadı kabul ediyorum ama eğer babamla evliyken hayatına girdiyse o da hoş olmadıNereden biliyorsunuz kadının babanla anne evliyken ortada olduğu görüştükleri anlayıp dinlemeden annen evliliğini sindiremediği için sizi de soğutmuş bunları yapmış İlla çocuk olmasına gerek yok mirastan kadının da payı var anneniz haksız ne istiyormuş da hakkı yokmuş öyle şey olur mu nikahlı karısı. Öncesinde vardı ya da yoktu bilemeyiz ama evlenmişler ona da pay düşer annenize miras için kavga çıkarmak yakışmamış benim de anne babam ayrıldı evimiz müteahhitteydi babam satmış yemiş haberimiz bile olmadı ama annem gidip kavga da çıkarmadı. Kadın da belli ki miras derdine düşmenize çok kızmış hak hukuk var herkes ne hakediyorsa onu alacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?