bana beddua etti

sizde hep peşin yargılı mısınız böyle? annemi hiç tanmıyorsunuz dolduruşuna getirdiğini nereden çıkarıyorsunuz?
Pesin yargi mi? Ilk mesajinizi tekrar okuyun lutfen. Orada yazdiklariniz annenizin doldurusuna geldiginizi acikliyor. Eger yanlis yazdiysaniz mesajinizi duzenleyebilirsiniz,benden baska da yanlis anlayanlar olmasin

değil tabi ..
ama minnet var vicdan var sevgi var demek ki babanıza karşı bunların hiçbiri yokmuş sizde..nasıl doldurulmuş olduğunuzu göremiyorsunuz hala..
babamı çok seviyordum ki her zman hayatında oldum görüştüm eşiyle görüşmek zorunda değildim anlıyor musunuz değildim bunun babamı sevmemle ya da annemden etkilenmemle de alakası yok

Annemin alakasi yok nasil diyebiliyorsunuz o zaman? Anneniz istememis o kadinla gorusmenizi siz de gorusmemissiniz. Annenize laf soylemiyorum, yasananlari anlatmissiniz ben de kendimce yorumluyorum
annem bana görüş görüşme demedi benim kararım bu yönde oldu

kusura bakmayın ama ahlak anlayışlarımız farklı
cok buyuk konusmam ben, asla yapmam da demem genel olarak. Biriyle tanissam 5 yildir esiyle ayri yasiyor olsa o benim icin yalniz bir adamdir. Fikrim bu yonde. Adam zaten bosandiktan sonra 1,5 yilini da gecirmis bir basina. Koskoca adam yillarca nisanli kalacak hali yoktu ya. Sizi cok cok doldurmuslar, umarim babaniza karsi yaptiginiz hatanin farkina varirsiniz

yorumunuz için tşk ederim ama ben babama hata yaptığımı düşünmüyorum.

annem bana görüş görüşme demedi benim kararım bu yönde oldu

Bakin bu ilk mesajiniz
Bence kafaniz karisik. Ifadelerinizde celiskiler var

babamı çok seviyordum ki her zman hayatında oldum görüştüm eşiyle görüşmek zorunda değildim anlıyor musunuz değildim bunun babamı sevmemle ya da annemden etkilenmemle de alakası yok

birini tanıyıp hoşlanmadığınızda görüşmek zorunda değilsiniz.
peşin hükümle biriyle iki laf etmeden hakkında fikir sahibi olmadan görüşmek zorunda değildim dediğiniz noktada etkilenmedim kimseden demeniz sakil duruyor..

Bakin bu ilk mesajiniz
Bence kafaniz karisik. Ifadelerinizde celiskiler var
tekrar söylüyorum annem bana görüş veya görüşme demedi. ben babamla her zaman iletişim halindeydim ama eşiyle görüşmek istemedim kaldı ki kimse kimseyle görüşmek veya birilerini sevmek zorunda değil görüşüp görüşmemenin annemle ılgısı yok bu benım özgür irademle aldığım bi karar

ama kağıt üzerinde de olsa bir evlilikti yine de evliydi ve belki de o kadın olmasa hala kağıt üzerinde evli kalacaklardı
Mutsuz iki insanın kağıt üzerinde evlilik adına bir ömür birbirlerini mutsuz etmek ve bu mutsuz ortamda çocuklarında mutsuz edilmesi doğrumu sizce?
Ayrıca rahmetli babanızın ikinci eşiyle,annenizle evliyken veya ayrıldıktan sonra tanışması bence çokda önemli değil,sonuçta babanız annenizle gönül bağını koparmışki arayış içine girmiş,önce veya sonra ne farkeder ki?Burda günah keçisi olarak ikinci eşi hedef göstermeyi doğru bulmuyorum,iki taraflı bir durum sözkonusu çünkü..
Beddua kısmına gelince,kadının canını burnuna getirdiniz demekki beddua etti,inşallah tutmaz ne diyim...

eğerki babanız ve yeni eşi arasında resmi nikah var ise eşi mirastan pay alır.beddua kısmını ise bilemeyeceğim...

evet her daim yanındaydım bende kardeşim de
Bence değildiniz 'amansz bir hastalığa yakalandı ve öldü' bir babaya karşı çok soğuk cümleler. Siz kadının ahından değil babanızın yanında olamadığınız için vicdan azabı çekiyorsunuz.
Ve anneniz memnun olmadığı adamı boşamış evlenmesi neden ilgilendirdide çocuklarını bile dolduruşa getirdiki?
Velev ki anneniz evlenseydi yine aynı tepkiyi gösterirmiydiniz bi düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…