Pesin yargi mi? Ilk mesajinizi tekrar okuyun lutfen. Orada yazdiklariniz annenizin doldurusuna geldiginizi acikliyor. Eger yanlis yazdiysaniz mesajinizi duzenleyebilirsiniz,benden baska da yanlis anlayanlar olmasinsizde hep peşin yargılı mısınız böyle? annemi hiç tanmıyorsunuz dolduruşuna getirdiğini nereden çıkarıyorsunuz?
babamı çok seviyordum ki her zman hayatında oldum görüştüm eşiyle görüşmek zorunda değildim anlıyor musunuz değildim bunun babamı sevmemle ya da annemden etkilenmemle de alakası yokdeğil tabi ..
ama minnet var vicdan var sevgi var demek ki babanıza karşı bunların hiçbiri yokmuş sizde..nasıl doldurulmuş olduğunuzu göremiyorsunuz hala..
annem bana görüş görüşme demedi benim kararım bu yönde olduAnnemin alakasi yok nasil diyebiliyorsunuz o zaman? Anneniz istememis o kadinla gorusmenizi siz de gorusmemissiniz. Annenize laf soylemiyorum, yasananlari anlatmissiniz ben de kendimce yorumluyorum
ben artık sizin yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim anlamamakta ve zıtlaşmakta ısrarcısınız çünkü.çok sabit fikirlisin konuyu niye açtığını anlamamaya başladım..
devam etmek istedi ama dimi?
cok buyuk konusmam ben, asla yapmam da demem genel olarak. Biriyle tanissam 5 yildir esiyle ayri yasiyor olsa o benim icin yalniz bir adamdir. Fikrim bu yonde. Adam zaten bosandiktan sonra 1,5 yilini da gecirmis bir basina. Koskoca adam yillarca nisanli kalacak hali yoktu ya. Sizi cok cok doldurmuslar, umarim babaniza karsi yaptiginiz hatanin farkina varirsinizkusura bakmayın ama ahlak anlayışlarımız farklı
yorumunuz için tşk ederim ama ben babama hata yaptığımı düşünmüyorum.cok buyuk konusmam ben, asla yapmam da demem genel olarak. Biriyle tanissam 5 yildir esiyle ayri yasiyor olsa o benim icin yalniz bir adamdir. Fikrim bu yonde. Adam zaten bosandiktan sonra 1,5 yilini da gecirmis bir basina. Koskoca adam yillarca nisanli kalacak hali yoktu ya. Sizi cok cok doldurmuslar, umarim babaniza karsi yaptiginiz hatanin farkina varirsiniz
annem bana görüş görüşme demedi benim kararım bu yönde oldu
annem babamın yeni evliliğini hiç kabul edemedi bizde babamla görüştük ama evine hiç gitmedik yeni eşi konusunda da babama çok sert bir şekilde bu evliliği asla kabul etmeyeceğim bizi karşılaştırma dedim. babamda beni dinledi ve biz evli kaldıkları süre boyunca neredeyse hiç karşılaşmadık zaten karşılaşsam selam bile vermedim. annemde babamın yeni eşiyle görüşmemi istemiyordu. (bende annemle babamın boşanmasının nedeni acaba o kadın olabilir mi sonuçta kaç sene ayrı kaldılar boşanmadılar diye düşündüm ve o yüzden tepki koydum. annemde o kadın birden bire çıkmadı herhalde diye düşünüyordu.
babamı çok seviyordum ki her zman hayatında oldum görüştüm eşiyle görüşmek zorunda değildim anlıyor musunuz değildim bunun babamı sevmemle ya da annemden etkilenmemle de alakası yok
ben artık sizin yazdıklarınıza cevap vermeyeceğim anlamamakta ve zıtlaşmakta ısrarcısınız çünkü.
tekrar söylüyorum annem bana görüş veya görüşme demedi. ben babamla her zaman iletişim halindeydim ama eşiyle görüşmek istemedim kaldı ki kimse kimseyle görüşmek veya birilerini sevmek zorunda değil görüşüp görüşmemenin annemle ılgısı yok bu benım özgür irademle aldığım bi kararBakin bu ilk mesajiniz
Bence kafaniz karisik. Ifadelerinizde celiskiler var
Babaniz öleli ne kadar oldu bilemiyorum,ölürken yaninda miydiniz? Hastaymis,tedavi surecinde yaninda miydiniz?yorumunuz için tşk ederim ama ben babama hata yaptığımı düşünmüyorum.
Ilk mesajinda yazdiklarini bile inkar ediyor,bosa nefes tukettikanlamayan ben miyim ?
oldu peki..
evet her daim yanındaydım bende kardeşim deBabaniz öleli ne kadar oldu bilemiyorum,ölürken yaninda miydiniz? Hastaymis,tedavi surecinde yaninda miydiniz?
birşey inkar ettiğim yok açıklama yapmaya çalışıyorum annenden etkilenmişsin deyip üstüme geliyorsunuz evli biri ilişki yasayablilr diyorsunuz ne dieyyim buna benIlk mesajinda yazdiklarini bile inkar ediyor,bosa nefes tukettik
Neyse iyi bari,adamcagiza cok acidim. Omrunun son gunlerinde nelerle ugrasmis,topragi bol olsun insallahevet her daim yanındaydım bende kardeşim de
Mutsuz iki insanın kağıt üzerinde evlilik adına bir ömür birbirlerini mutsuz etmek ve bu mutsuz ortamda çocuklarında mutsuz edilmesi doğrumu sizce?ama kağıt üzerinde de olsa bir evlilikti yine de evliydi ve belki de o kadın olmasa hala kağıt üzerinde evli kalacaklardı
eğerki babanız ve yeni eşi arasında resmi nikah var ise eşi mirastan pay alır.beddua kısmını ise bilemeyeceğim...merhaba arkadaslar,
benim annem ve babam uzun yıllar ayrı yasadılar evlilikleri bitmişti sürekli kavga ediyorlardı ben o zamanlar yetişkin sayılabilecek bir yaştaydım. sadece bizler için kağıt üzerinde sürdürdüler daha sonra nasıl olduğunu anlayamadığımız şekilde boşanmaya karar verdiler ve ayrıldılar. aradan 1,5 yıl geçtikten sonra babam yeniden evlendi. annem babamın yeni evliliğini hiç kabul edemedi bizde babamla görüştük ama evine hiç gitmedik yeni eşi konusunda da babama çok sert bir şekilde bu evliliği asla kabul etmeyeceğim bizi karşılaştırma dedim. babamda beni dinledi ve biz evli kaldıkları süre boyunca neredeyse hiç karşılaşmadık zaten karşılaşsam selam bile vermedim. annemde babamın yeni eşiyle görüşmemi istemiyordu. (bende annemle babamın boşanmasının nedeni acaba o kadın olabilir mi sonuçta kaç sene ayrı kaldılar boşanmadılar diye düşündüm ve o yüzden tepki koydum. annemde o kadın birden bire çıkmadı herhalde diye düşünüyordu.) herneyse birgün babam amansız bir hastalığa yakalandı , öldü ve bu seferde miras kavgası başladı. yeni eş mirastan payını alıp bizlerle olan bağını koparmak istiyordu ama annemler amcamlar vs hepsi birden işte zaten çocuk yok ne hakkı isteyip duruyor vs gibi sözlerle atıştılar çok kısa bir zaman sonra aramızda miras kavgası çıktı. bütün aile bireyleri de bana baban siz varken evlendi o kadınla işte o kendini ne sanıyor evli biriyle evlendi gibi sözlerle dolduruyorlardı. birgün babama ait hatıra eşyaları almak için evine gittim bu sefer kadın bana ne eşyası almaya geldin siz hepiniz miras derdine düşmüşsünüz hiçbirşey vermeyeceğim inşallah benim yaşadıklarım seninde başına gelir diye bana beddua etti. o söz o gün bugündür kulaklarımda çınlıyor. her ne olursa olsun kimsenin ahını almak istemem istemedim. ama vicdanımda rahat değil. ne yapmalıyım da bu duygudan kurtulmalıyım?
biraz uzun oldu hakınızı helal edin.
Bence değildiniz 'amansz bir hastalığa yakalandı ve öldü' bir babaya karşı çok soğuk cümleler. Siz kadının ahından değil babanızın yanında olamadığınız için vicdan azabı çekiyorsunuz.evet her daim yanındaydım bende kardeşim de
sonuçta boşandıktan sonra evlenmiş .. Kadını ezmişsiniz benceişte ondan emin olamıyorum annemle evliyken mi girdi hayatımıza yoksa sonrasında mı o kısmı bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?