AminNeyse iyi bari,adamcagiza cok acidim. Omrunun son gunlerinde nelerle ugrasmis,topragi bol olsun insallah
siz benim içimde neler yasadığımı bılıyor musunuz? size ruhsuz gelmiş olabılır ama ben kaç yıl kabullenemedım ölümünü duygularımı bilip bilmeden yermek ne kadar kolay değil mi?
Ayyy cok fena yaa, kesinlike katiliyorum. Benim annem de babamin ikinci esi. Iki cocuguna bakmis yine yaranamamis. insanin basina gelebilecek en kotu sey anlasilamamak benceSizin yıllarca ikinci eşe (babanızın nikahlı karısı) yaptığınız muameleyi sadece bir dakika hissettiniz sözlerimle güzel bir şey mi? Babanızda insandı duyguları vardı, evlendiği insan da duyguları olan biri bunu asla unutmayın.
Bir gün ikinci eş olur ve bununla sınanmazsınız umarım.
yasal olarak hakkını aldıkadın haklı yani. çocuk olsa da olmasa da o onun hayat arkadaşı olmuş adamın neyi varsa ortaktır. belki en mutlu günlerini o kadınla yaşadı rahmetli. kadına çok zulm ettiyseniz maalesef beddua etmesi normal.
annemle babamın ayrılmasına sebepse eğer bizde çok krııldık çünkü bizde zor günler geçirdik. tabi ki gönül bağı bitmiş iki kişin kağıt üstünde de evli kalmasını doğru bulmuyorum. ama kağıt üstünde de olsa evli kişilerin başka kişilerle iliki kurmalarını da doğru bulmuyorumMutsuz iki insanın kağıt üzerinde evlilik adına bir ömür birbirlerini mutsuz etmek ve bu mutsuz ortamda çocuklarında mutsuz edilmesi doğrumu sizce?
Ayrıca rahmetli babanızın ikinci eşiyle,annenizle evliyken veya ayrıldıktan sonra tanışması bence çokda önemli değil,sonuçta babanız annenizle gönül bağını koparmışki arayış içine girmiş,önce veya sonra ne farkeder ki?Burda günah keçisi olarak ikinci eşi hedef göstermeyi doğru bulmuyorum,iki taraflı bir durum sözkonusu çünkü..
Beddua kısmına gelince,kadının canını burnuna getirdiniz demekki beddua etti,inşallah tutmaz ne diyim...
yasal hakkını aldı.eğerki babanız ve yeni eşi arasında resmi nikah var ise eşi mirastan pay alır.beddua kısmını ise bilemeyeceğim...
bence değildiniz gibi bir yorum yapamazsınız çünkü siz benim içimde neler yasadığımı bilmiyorsunuz.Bence değildiniz 'amansz bir hastalığa yakalandı ve öldü' bir babaya karşı çok soğuk cümleler. Siz kadının ahından değil babanızın yanında olamadığınız için vicdan azabı çekiyorsunuz.
Ve anneniz memnun olmadığı adamı boşamış evlenmesi neden ilgilendirdide çocuklarını bile dolduruşa getirdiki?
Velev ki anneniz evlenseydi yine aynı tepkiyi gösterirmiydiniz bi düşünün.
boşanmadan evlenmesi mümkün değil zaten söz konusu durum boşanmadan mı ilişki yasadı biz bunu tartısıyoruzsonuçta boşandıktan sonra evlenmiş .. Kadını ezmişsiniz bence
bende eşimin ikinci eşiyim ama içim rahat ki bu durumdan gocunmuyorum. çünkü ben hayatına girdiğimde 10 yıl evvel resmi olarak boşanmıştı. yuvan yıkan kadın olmadım kağıt üzerinde de olsa evliliği devam eden biriyle olmadım bu konuda yaram yok yani gocunmuyorum. kimse tarafından günah keçisi de ilan edilmedim.Sizin yıllarca ikinci eşe (babanızın nikahlı karısı) yaptığınız muameleyi sadece bir dakika hissettiniz sözlerimle güzel bir şey mi? Babanızda insandı duyguları vardı, evlendiği insan da duyguları olan biri bunu asla unutmayın.
Bir gün ikinci eş olur ve bununla sınanmazsınız umarım.
Yasal hakkini aldiysa ben ne olur ne olmaz diye bir de ekstradan sadaka verirdim bir miktar. Bir kaybin olmaz ve korunmus olursun boylece. Helallik olayi zor ve karisik bence cunku babanin hayatina ne zaman girdigini kesin bilemiyoruz. En iyisi guzel bir miktar sadaka vermek hem garibanlar sevinir.yasal hakkını aldı.
bu sözünüz o kadar insanlık dışı ki hiç tanımadığınız insanlar hakkında nasıl böyle vicdansız yorumlar yapabiliyorsunuz?Alma mazlumun ahını demişler .. Kadının tek sucu boşanmış ve miras derdine düşen çocuklarının olduğu bi adamla evlenmesi ..
Yapabilirim çünkü;bence değildiniz gibi bir yorum yapamazsınız çünkü siz benim içimde neler yasadığımı bilmiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?