bana beddua etti

ben şahsen kağıt üstünde de olsa evli iki çocuklu bırıyle ılışkı yasamazdım benım ahlak anlayışıma göre normal değil
Size gore normal olmayabilir. Yasamazsiniz. Ama yasayanlar var ki gayet normal bence. Babaniz rahmetli kac yasinda adam,18 degil ki hata yapacak yasta olsun? Birini sevmis, hayatinin geri kalanini onunla gecirmek istemis. Hepsi bu kadar basit duz mantik

Bu hakkiniz var ama annenizin doldurusuna gelmissiniz. Kadini tanidiniz gordunuz anlasamadiniz olmamis. Size kim ne dese inaniyor musunuz boyle?
sizde hep peşin yargılı mısınız böyle? annemi hiç tanmıyorsunuz dolduruşuna getirdiğini nereden çıkarıyorsunuz?

beddua gbi kozmik güçlere inanmayın allah aşkına. yıl 2017.

ayrıca çocuk olsa da olmasa da resmi olarak evlenmişler kadının tabi ki mirastan hakkı var.

bak annene laf söylenmesin istiyorsun ama seni yetiştiren o..
sende bu yüzden bu şekilde davranmışsın babana..
annen kağıt üstünde evli kalmaya devam etmek istediği için sende bunu normal görmüşsün..
Ya annesine laf soyleyen de yok aslinda. Annesi birsey ogretmis konu sahibine,konu sahibi de kararini bu yonde vermis.

bak annene laf söylenmesin istiyorsun ama seni yetiştiren o..
sende bu yüzden bu şekilde davranmışsın babana..
annen kağıt üstünde evli kalmaya devam etmek istediği için sende bunu normal görmüşsün..
annem tek taraflı kağıt üzerinde evli kalmaya devam etmedi herhalde değil mi?

evet kabullenemedi bu da tamamen kadınsal bir tepki
Annemin alakasi yok nasil diyebiliyorsunuz o zaman? Anneniz istememis o kadinla gorusmenizi siz de gorusmemissiniz. Annenize laf soylemiyorum, yasananlari anlatmissiniz ben de kendimce yorumluyorum

çünkü görüşmek istemedim çok basit böyle bir hakkım yok mu?

annemin bu olaylarla bır ılgısı yok tekrar söylüyorum yok açık mı?

ben şahsen kağıt üstünde de olsa evli iki çocuklu bırıyle ılışkı yasamazdım benım ahlak anlayışıma göre normal değil

Bu konuda son mesajım olmasını istiyorum bu yüzden mesajlarınızı alıntıladım.

Hem kalbiniz kırılmış hem de çok kırmışsınız. Bunun da farkındasınız. Ama şu an kendinizi haklı görecek bir şeyler bulmaya çalışıyorsunuz ve anlamak istemiyorsunuz. Belki de yıllarca inanarak büyüdüklerinizle yaşamak istiyorsunuz.. Bu sebeple daha fazla tavsiye vermemiz boşa.

Dilerim babanızın eşi ya da siz ölmeden helalleşmeniz nasip olur..

kusura bakmayın ama ahlak anlayışlarımız farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…