annemin bu olaylarla bır ılgısı yok tekrar söylüyorum yok açık mı?Canim ille o cumleyi kurmasina gerek yok ki. Davranisi aynen oyle olmus. Yazik. Cocuklarinin babasina insan o muameleyi reva gormemeli bence.
Bu hakkiniz var ama annenizin doldurusuna gelmissiniz. Kadini tanidiniz gordunuz anlasamadiniz olmamis. Size kim ne dese inaniyor musunuz boyle?çünkü görüşmek istemedim çok basit böyle bir hakkım yok mu?
ben şahsen kağıt üstünde de olsa evli iki çocuklu bırıyle ılışkı yasamazdım benım ahlak anlayışıma göre normal değilAma iste siz dogru bulmuyorsunuz. Aslinda cok normal. Iliski biteli yillar gecmis.
orası kesın değil malesef artık hiç emin de olamayacağımyahu işte boşanmış 1,5 yıl sonra evlenmiş.. evliyken olsa boşanır boşanmaz evlenirlerdi koskoca adam 1,5 yıl flört edecek hali yok ya..
Annenizin babanizin evliligini kabullenememesi var mi peki? Ilk mesajinizda oyle yazmissiniz o da yeterince acikti o yuzden.annemin bu olaylarla bır ılgısı yok tekrar söylüyorum yok açık mı?
kimse kimseyle zorla görüşmek zorunda değilsadece kendinizi düşünürseniz var tabi..
annemin bu olaylarla bır ılgısı yok tekrar söylüyorum yok açık mı?
Size gore normal olmayabilir. Yasamazsiniz. Ama yasayanlar var ki gayet normal bence. Babaniz rahmetli kac yasinda adam,18 degil ki hata yapacak yasta olsun? Birini sevmis, hayatinin geri kalanini onunla gecirmek istemis. Hepsi bu kadar basit duz mantikben şahsen kağıt üstünde de olsa evli iki çocuklu bırıyle ılışkı yasamazdım benım ahlak anlayışıma göre normal değil
sizde hep peşin yargılı mısınız böyle? annemi hiç tanmıyorsunuz dolduruşuna getirdiğini nereden çıkarıyorsunuz?Bu hakkiniz var ama annenizin doldurusuna gelmissiniz. Kadini tanidiniz gordunuz anlasamadiniz olmamis. Size kim ne dese inaniyor musunuz boyle?
evet kabullenemedi bu da tamamen kadınsal bir tepkiAnnenizin babanizin evliligini kabullenememesi var mi peki? Ilk mesajinizda oyle yazmissiniz o da yeterince acikti o yuzden.
Ya annesine laf soyleyen de yok aslinda. Annesi birsey ogretmis konu sahibine,konu sahibi de kararini bu yonde vermis.bak annene laf söylenmesin istiyorsun ama seni yetiştiren o..
sende bu yüzden bu şekilde davranmışsın babana..
annen kağıt üstünde evli kalmaya devam etmek istediği için sende bunu normal görmüşsün..
annem tek taraflı kağıt üzerinde evli kalmaya devam etmedi herhalde değil mi?bak annene laf söylenmesin istiyorsun ama seni yetiştiren o..
sende bu yüzden bu şekilde davranmışsın babana..
annen kağıt üstünde evli kalmaya devam etmek istediği için sende bunu normal görmüşsün..
kimse kimseyle zorla görüşmek zorunda değil
Annemin alakasi yok nasil diyebiliyorsunuz o zaman? Anneniz istememis o kadinla gorusmenizi siz de gorusmemissiniz. Annenize laf soylemiyorum, yasananlari anlatmissiniz ben de kendimce yorumluyorumevet kabullenemedi bu da tamamen kadınsal bir tepki
çünkü görüşmek istemedim çok basit böyle bir hakkım yok mu?
annemin bu olaylarla bır ılgısı yok tekrar söylüyorum yok açık mı?
ben şahsen kağıt üstünde de olsa evli iki çocuklu bırıyle ılışkı yasamazdım benım ahlak anlayışıma göre normal değil
kusura bakmayın ama ahlak anlayışlarımız farklıSize gore normal olmayabilir. Yasamazsiniz. Ama yasayanlar var ki gayet normal bence. Babaniz rahmetli kac yasinda adam,18 degil ki hata yapacak yasta olsun? Birini sevmis, hayatinin geri kalanini onunla gecirmek istemis. Hepsi bu kadar basit duz mantik
annem tek taraflı kağıt üzerinde evli kalmaya devam etmedi herhalde değil mi?
yasal hakkını aldı zatenbeddua gbi kozmik güçlere inanmayın allah aşkına. yıl 2017.
ayrıca çocuk olsa da olmasa da resmi olarak evlenmişler kadının tabi ki mirastan hakkı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?