Bana bi yardımcı olur musunuz bi akıl verir Misiniz Lütfen?

Çok iyi yapmışsın canım .
Şuan bile bak mahvolcam dıyosun .
Çocuk olsa bıde asla cesaret edemezdın.

En yakın zamanda kurtulursun inşallah
Amin inşallah. Konuyu açtıgım zaman boşluktaydım nasıl düşünecegimi bilmiyordm . Kızların sayesinde birazda cesaretimi topladım. Şuan biraz daha iyiiyim en azından napacagımı biliyorum düşüncelerim kafamda net ve geri dönmeye niyetim yok

Evet. Ve mahkemede konusulacak hersey kanıtlarla. O zmnda inkar etsin.
Önce karakola git, sakın direk ailenin şehrine gitme..

Darbelerin izi geçmiş olsa bile daha önce de darp raporun olduğu için senin ifadene göre de darp raporu verebilirler...

Raporunu aldiktan sonra bin , git

Darbelerin izi geçmiş olsa bile daha önce de darp raporun olduğu için senin ifadene göre de darp raporu verebilirler...
Aynen öyle yapıcam . Konustm ailemle onlarada gelmemelerini söyledim. Sanırım bunların bir planı var. Ailem geldiğinde gidip şikayetci olcak galiba dünki konusmalarından onu anladım "Evime zorla girip beni dövdüler" gibisinden. Bekliyorum herşeyi bunlardan.

Raporunu aldiktan sonra bin , git
Darp izlerinin fotolarını çektim. Duruyor hepsi.

Doğru söylüyorsunuz. Bü anlık üzüntü ile yazdıgım bir yazı o sadece. Şuan kafamı toparladım daha net düşüncelerim ve neler yapacagımı biliyorum.
Çok gençsin kardeşim, evlilik bu yaşadığın değil, evlilik sevgi saygı içinde birlikte yürünen yol, bunu sana bir ablan olarak söylüyorum yanlış yolda ziyan ediyorsun hayatını, ana oğul başka köle bulsunlar kendilerine, bu nedir böyle yazık sana geçen giden günlerine ömrüne...

Onlara göre bu kölelik değilmiş.

Aklım sende biran evvel kurtulmanı istiyorum çünkü şuan en çok seni anlayan yaşadıklarını bilen benim emin ol ne yapacaksın tam olarak ne karar verdin
Kesin kararım boşanmak. Suan polise gitmeyi düşünmüyorum. Zaten süren bir davam var. Ve içerisinde yaralama da var. Darp , sözlü şiddet, psikolojik baskı , vs vs daha fazla ugrasmak isteniyorum. Bi an önce çekip gitme taraftarıyım. Ondan snrası tabiki gelecek.

Mahkeme tarihin ne zmn ilk davan ne zmn avukatın falan varmı

Mahkeme tarihin ne zmn ilk davan ne zmn avukatın falan varmı
Avukatım memleketim de var saolsun baya baya ilgiliydi. Tekrar ona gitmeyi düşünüyorum. 10.ayda dava. Basit bir.dava değil. Kasten yaralama oldugu için işin içinde. Oyle darp falan değil yani. Darpda var ama yaralama daha agır.

Niyetinin ciddi olduğunu görünce seni tekrar kandırmaya çalışacaklardır.Onlar seni aciz görüp bırakıp gitmeye cesaret edemeyeceğini düşünüyorlardı.Sakın seni kandırmalarına izin verme.Bu kadar zamanda doğru gitmeyen bir evlilik bundan sonra da doğrulmaz.

Aynen öyle yok ben bişeyi kafamdan attıktan snra bir daha yapmıyorm onu o yonden seviyorum kendimi gözümü kararttım sonu ölüm dahi olsa bu iş biticek boşanıcam yani.

Mahkemede şikayetçiyim de şikayetimi tehdit altında geri çektim beni korkuttular can güvenliğim yok de sürekli suçla taZminat davası açar muhtemelen avukatın heryerden vur onları maddi manevi yaptıkları yanına kar kalmıcak merak etme korkma güçlü ol herşey çok güzel olcak pekı ailenin yanına ne zmn döneceksin para işini bilet işini ayarlayabildinmi

Bundan snra ben kokrkmam onlar korksun. Kendimi kirletmiyecegim boyle insanlarla artık. Okulumu okuyup kaldıgım yerden devam edip çok çok guzel bir hayat kucağım. Kaynetmiş oldugum hiç bir şey yok. Asıl hayatımı bundan sonra geri kazanıcam bunu anladım.

Hepinizden Allah Razı Olsun..

Destekleriniz İçin Sizlere Minettarım.. Rabbim Kimseyi Kötü İnsanlara Düşürmesin. Bundan Sonra Güçlü Olacagım..
Ve Hiç Bir Şeyin Beni Yıkmasına İzin vermeyecegim !

Bu Zamana Kadar Güçlü Olamamışım. Bundan Sonra Gün Geçtikce Güçlenip Hayatımı Güzelleştireceğim..

Tabiki Öncelikle Hayatımdaki Pislikleri Temizlemekle Başlayacagım..

Çok küçüksün
Bütün bunları sineye çekmek için çok küçüksün
Bu hayatta hicbir sey senden degerli/kıymetli/öncelikli degil
Seni eş olarak görmeyen bir ayı ile berabersin.
Boşan dön baba evine,hazırlan üniversite sınavlarına hem kafan dağılır birseylerle uğraşırsan.
Asla vazgeçme,özür dileyecektir eşek gibi pişmanım ayağına ağlama ihtimali de yuksek. Asla kanma çünkü asla degismez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…