Bana bi yardımcı olur musunuz bi akıl verir Misiniz Lütfen?

Kızlar hepinizden ayrı ayrı allah razı olsn beni cesaretlendirdiniz. Ben suan yazamıyorum . Size haber veririm.

Bu evliliğin sonunun güzel olabileceğine inancın var mı hiç?
Yaşın zaten küçük.
Git ailenin yanına kimseye de söyleme. Ailenin haberi olsun gideceğinden yeter.
Bir daha da geri dönme. Hayatına baştan başla. Hiçbir şey için geç değil daha hayatının en başındasın.

Diger yorumlari okumadim. Sessizce birsey demeden bir gun o iste iken bavulunuzu hazirlayin, biletinizi alin ve ailenizin yanina gidin. Umarim darp raporu almissinizdir. Bir daha dovdugunde darp raporu alin. Adliyenin icinde savcilik var savciliga gidip esinize uzaklastirma karari cikarabilirsiniz. Darp raporu olursa bosanirken dovuldugunuzu kanitlamis olursunuz ve tazminat bile talep edebilirsiniz.
Ailenizin yanina gittiginizde bir avikat tutup bosanma davasi acin. Bosanmak bundan daha kotu degil inanin. Bu psikolojiyle yasayamazsiniz cunku. Ailenize dondugunuzde geri gondermek isterlerse bir saha donmeyecegim diye diretin.

Oyle yapıcam zaten..

Zaten evliliğnzn ilk günü şiddet gördüğünz bir evlilkten ne bekliyrdunuz? Diğer şeylere gerek bile yok. Şiddet uygulamak karaktersizliktir. Üzgünüm.

Darp raporu alın, kaydedin kavgalarinizi hatta karsi komşunuz falan 3. kişiler dahil oluyorsa resimleri ceksinler.Kamera kaydi yapilsin.
Duygusal ve fiziki siddet.
Hakaret.
Ilgisizlik hepsi bosanma sebebi.
Tazminat davasi ile hakkinizi alıp bu insanlari hayatinizdan çıkarın.

Çoook geçmiş olsun.

Güçlü olun. Benim babam 3 halam daha kundakta iken anneleri hayatini kaybetti.
Buyuduler ve siz de yeniden güzel va dayaksiz hakaretsiz bi hayata baslayabilirsiniz.

Bir dayak esnasinda hayatinizi kaybetme ihtimaliniz de olmaz.

Hayatın mı mahvolacak boşan allasen bu ne yaşamak mı zannediyorsun sen şimdi bunu ?? He boşanmam seviyorum diyorsan o senin hayatını bitirir gibi zaten töbe ya ne karaktersiz insana denk gelmişsin cidden ayrıl ne kadar kötü olsa bundan iyi hissedeceksin yapabileceģin herşeyi yapmışsin bir cacik olmaz ondan ömrüne yazık...

"Hayatım geleceğim herşeyim mahvolacak" derken? Şu an bu mahvolmamış halimi?

Yaşadığınız cehennemin farkında mısınız? Anlattığınız şeyler korku filimi gibi bir an önce kaçın kurtulun..

Doğru söylüyorsunuz. Bü anlık üzüntü ile yazdıgım bir yazı o sadece. Şuan kafamı toparladım daha net düşüncelerim ve neler yapacagımı biliyorum.

4 yılda çocuk olmadıgı için senı tebrık ederım ..
Hemen en yakın polis karakoluna gidip şikayette bulun darp raporu al ve asla ne olursa olsun şikayetınden dönme .

Hayatın mahvolmuş zaten . Daha da mahvolcak dıye dusunme 4 yıldır diptesin zaten ..

Bir kere düşük yaşadım. Hemde onun yuzunden daha sonra deli gibi anne olmak istesemde korktm. Korundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…