Bana bi yardımcı olur musunuz bi akıl verir Misiniz Lütfen?

Aynen öyle haklısınız. Keske böyle insanlar olmasa

Öyle zaten o yaptı hep. Yok ben hiç saygımı bozmadım. Eşime bozdugum zamanlar oldu ama. Bana kuzenimin evinde kaldım diye canın kuzenini çekti mi diye sordu ben sen namussuzsun falan dedim
Tebiyesiz yok oda eşinde bir halt olmaz sen bunlarla hiç ugraşma düzelirmi diye bekleme böyle cümle duymadım git hayatını kur bu lafı söyleyen her türlü iftirayı atar allah yardımcın olsun canım

Tebiyesiz yok oda eşinde bir halt olmaz sen bunlarla hiç ugraşma düzelirmi diye bekleme böyle cümle duymadım git hayatını kur bu lafı söyleyen her türlü iftirayı atar allah yardımcın olsun canım
İşte bende ondan korkuyorum. Ailem inanmaz ama işte yınede ne bileyim ya kolay değil.

Ailen arkandaysa hiç düşünme bosan değilse bile kadın sığınma evine git yine de o ana ile oğlunu daha fazla çekme. Neyi bekliyorsun daha öldürsun diye mi Allah aşkına.

Ailen arkandaysa hiç düşünme bosan değilse bile kadın sığınma evine git yine de o ana ile oğlunu daha fazla çekme. Neyi bekliyorsun daha öldürsun diye mi Allah aşkına.
Ailemin gelmesini bekliyorum. Rabbim yardım etsinde kavga gurultu çıkmasın bunlar gider onuda kullanır

Profilde 1994 yaziyor gercekten 24 yasindamisin yavrum cok gencsin sen daha nedir bu eziyet cok üzüldüm konuna

Bosanirsaniz hayatınız bundan kötü olmaz heralde.Size deger verilmeyen bir ortamda kalmayin. hakkinizda hayırlısı olsun.

Güzel çocuğum kişisel eşyalarını ve nüfus cüzdanını al, çık git o evden ailenin yanına.
Otobüs bileti için paran yok mu?
Yoksa yardımcı olalım.
Niye birilerinin gelip seni almasını bekliyorsun?
Hem böylece kocan olacak adamı da ailenle yüz-göz etmezsin.
Bu adamdan sana koca olmaz, edepsizin teki.
Hiç düzelir diye umma, evliliğimi yürüteceğim diye de uğraşma.
Ailen madem arkanda boşanma davası aç, sonra da kaldığın yerden eğitimine devam et.
Durumuna çok üzüldüm...

Adam bana hiç para vermedi ki şu evlilik süresi içinde. Yeri geldi ekmek alcak param bile olmadı onların eve gelmesini bekledim yemek yemek için. Çok şey var ne bileyim ya

Adam bana hiç para vermedi ki şu evlilik süresi içinde. Yeri geldi ekmek alcak param bile olmadı onların eve gelmesini bekledim yemek yemek için. Çok şey var ne bileyim ya
Kıyamam sana...
Senden 4 yaş küçük oğlum var benim.
Eğer ailenin yanına kendin gitmeye karar verirsen bana özelden yaz lütfen,
biletini internet üzerinden alırım.
183'ü ararsan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından da yardımcı olurlar.

Hayatınız zaten mahvolmuş!!! Sonradan olsa neyse ama en başından böyleymiş eşiniz, bir mucize olması lazım düzwlmesi için oda çoook zor nerdeyse imkansız. Evlilik böyle birşey değil bunu kendinize reva görmeyin.

Biktim artik bunlari gormekten...
Bir kadinin dusmani yine bir baska kadin sozunun kemik bulmuş hali bu durum.
Madem o kadar cok seviyomus oğlunu evlendirmeseymis.siz onlarin hizmetcisi yada kölesi degilsiniz.cocuk olmadan kurtulun bu adamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…