- 3 Ağustos 2018
- 217
- 182
- 18
- Konu Sahibi Last Romance
-
Aynen öyle haklısınız. Keske böyle insanlar olmasaYa boşver sen insanları ne düşünürlerse düşünsünler zaten fesatlık düşünen pislik düşünen insanlar kötü gözle bakar ki onlar evli de olsan bir kulp bulur merak etme. Sen kendini düşün hayatını kurtar bu adamdan ve anasından
Keşke olmasa keşke..Aynen öyle haklısınız. Keske böyle insanlar olmasa
Diyeceğim tek şey Allah Önlerine Getirsin. Eğer haksız olanda bensem benim önüme getirsinKeşke olmasa keşke..
Tebiyesiz yok oda eşinde bir halt olmaz sen bunlarla hiç ugraşma düzelirmi diye bekleme böyle cümle duymadım git hayatını kur bu lafı söyleyen her türlü iftirayı atar allah yardımcın olsun canımÖyle zaten o yaptı hep. Yok ben hiç saygımı bozmadım. Eşime bozdugum zamanlar oldu ama. Bana kuzenimin evinde kaldım diye canın kuzenini çekti mi diye sordu ben sen namussuzsun falan dedim
İşte bende ondan korkuyorum. Ailem inanmaz ama işte yınede ne bileyim ya kolay değil.Tebiyesiz yok oda eşinde bir halt olmaz sen bunlarla hiç ugraşma düzelirmi diye bekleme böyle cümle duymadım git hayatını kur bu lafı söyleyen her türlü iftirayı atar allah yardımcın olsun canım
Korkma kimse bişey demez zaten ama bunlar seni sinir hastası eder böyle cümlemi olurmuya bunlardan başka sana kimseden zarar gelmezİşte bende ondan korkuyorum. Ailem inanmaz ama işte yınede ne bileyim ya kolay değil.
Yaa bu ne ki neler söyledi neler.Korkma kimse bişey demez zaten ama bunlar seni sinir hastası eder böyle cümlemi olurmuya bunlardan başka sana kimseden zarar gelmez
Aynen öyle maalesef.boşanmazsan mahvolacak bir hayatın bile olmayacak
Ailemin gelmesini bekliyorum. Rabbim yardım etsinde kavga gurultu çıkmasın bunlar gider onuda kullanırAilen arkandaysa hiç düşünme bosan değilse bile kadın sığınma evine git yine de o ana ile oğlunu daha fazla çekme. Neyi bekliyorsun daha öldürsun diye mi Allah aşkına.
22 yasındayımProfilde 1994 yaziyor gercekten 24 yasindamisin yavrum cok gencsin sen daha nedir bu eziyet cok üzüldüm konuna
Amiin teşekkür ederim allah razı olsunBosanirsaniz hayatınız bundan kötü olmaz heralde.Size deger verilmeyen bir ortamda kalmayin. hakkinizda hayırlısı olsun.
Adam bana hiç para vermedi ki şu evlilik süresi içinde. Yeri geldi ekmek alcak param bile olmadı onların eve gelmesini bekledim yemek yemek için. Çok şey var ne bileyim yaGüzel çocuğum kişisel eşyalarını ve nüfus cüzdanını al, çık git o evden ailenin yanına.
Otobüs bileti için paran yok mu?
Yoksa yardımcı olalım.
Niye birilerinin gelip seni almasını bekliyorsun?
Hem böylece kocan olacak adamı da ailenle yüz-göz etmezsin.
Bu adamdan sana koca olmaz, edepsizin teki.
Hiç düzelir diye umma, evliliğimi yürüteceğim diye de uğraşma.
Ailen madem arkanda boşanma davası aç, sonra da kaldığın yerden eğitimine devam et.
Durumuna çok üzüldüm...
Kıyamam sana...Adam bana hiç para vermedi ki şu evlilik süresi içinde. Yeri geldi ekmek alcak param bile olmadı onların eve gelmesini bekledim yemek yemek için. Çok şey var ne bileyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?