bana bir akıl verebilecek olan var mı??

Acaba ev sizin zorlamanızla falan mı alındı..Yani o borca girmeyelim dedi..Siz alalım öderiz dediniz ve bu nedenlemi alındı.
Sonuçta : o akrabaya borç taksit taksit ödencekti e onun yerine bankaya ödencek..Maaşınız düşmüş eşinize demedinizmi
Benim maaşım düştü akrabanın borcunuda ödeyemiyorum falan deseydiniz 4 ay hiç ödememezlik yapana kadar..
Bu saatten sonra işi iyice sarpa sardırmayın..Kızarsada bu son kızışı olsun bırakın çekin gidin kardeşim yaşanırmı böyle korka korkaa

30 yaşıma girdim,bi bu kadar daha yaşarmıyım Allah bilir ama ömrüm bu şekilde mutsuzlukla kaygıyla huzursuz geçsin istemiyorum. kendim için birşeyler yapabilmek istiyorum.
annesi ve kardeşi ile herşeyi olmasa da yaşadığımız bi takım sıkıntıları paylaşıyorum ailesini cok seviyorum onlarında beni cok sevdiğini biliyorum Allah onlardan razı olsun maddi manevi hep yanımızda oldular. annesi hep borçtan harçtan sıkıldınız kızım diyor borçlarınız azcık bitse rahatlayacaksınız diyor.
kardeşi artık , sen benim ablamsın ayrılmanızı tabiki istemem ama böylede hayat geçmez. kendine yeni bi hayat kurarsın böyle çekilirmi bu hayat diyor.
öfke kontrolü yok eşimin. davranış bozukluğu gibi bişey. çok sudan sebeplerle dünyanın sonu gelmiş gibi davranabiliyo. beni hiç beğenmiyo bu arada..... bunuda söyleyeyim.. herkesi herşeyi eleştirme huyu var en cokta ben nasibimi alıyorum sacımı başımı giydiğimi fiziğimi hiçbirşeyimi beğenmez. bana göre çirkin bir kadın değilim etrafımdaki herkes güzel olduğumu söyler. gel görki kim ne derse desin insanın eşinin acımasızca eleştirileri olunca kimin size güzel dediğinin bir önemi kalmıyor.

Altinlarin varsa sat ne bilim valla aklima bisey gelmedi allah yardimcin olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ev benim zorumla alınmadı. evi aldığımız zaman eşimin işleri daha iyi durumdaydı sonra bi takım aksilikler oldu. işten çıkarıldı sonra başka bir işe girdi falan.
onun maaşı ile kredi ödeniyor benim maaşımla faturaları ödüyoruz , benim aylık ev giderleri için biraz harcamam var. onun dışında kalanlada kredi ödemeye çalışıyordum işte ama sizin dediğiniz gibi maaş düşme kısmında sıkıntı var. diğer mesajlarımı okudunuzmu bilmiyorum malesef hatanın büyüğü bende , onunla bunları paylaşmamak veya paylaşamamaktan dolayı bugünlere gelindi.

kimi insanlar şiddet gördükçe normalleşirmiş gözünde
normal gelirmiş duyarsızlaşırmış
acaba sende bu hale mi geldin canım
diğer sorununa değinemiyorum artık bunu görünce
kimseye kolay kolay boşan demem demeyeceğim de
Allah yardımcın olsun.. eşini de hayırlarıyla islah eylesin...

Son düzenleme:

İnan şu iki paragrafta sana ısındığım kadar, eşinden tiksindim. 8 yıldır bu adamı çektiğine göre, bilinçaltında bir ön kabullenme var; bunu kendine layık görüyorsun, daha iyi bir yaşamın seni bekliyor olmasına ihtimal vermiyorsun. Yaşlandıkça daha beter olucak bu adam müsvettesi.

Bilmiyorum ya, tek başına geçinemez misin? Ben senden daha büyük ve bekarım. Bir bu kadar daha güle oynaya bekar yaşarım, eşine benzer bir adamla evli olmaktansa.
.

Son düzenleme:

Tatlım okudumda hala kendinde hata buluyorsun.Kendin böyle suçlandığın için zorlamı alındı dedim..Tamam paylaşmamışsın ama adamdan korkuyon işte ondan paylaşmamışsın anladığım kadarı ile yoksa insan kendi kendine kocasından gizli niye iş yapsın..Kredi çekmek falan ...
Tefeciyi falan aklınızdan bile geçirmeyin.Hiç bulaşmayın böyle işlere .Onlar kocanızdan daha insaflı değillerdir inanın.Bence eşinize durumu anlatın ufak çaplı.Banka ile görüşün. tam olarak icralık olup olmadğınızı öğrenin.Muhtemelenki ihtar çekilmiştir. Gidip görüşün durumunuzu anlatın İcraya verilmeden yeni bir planlama yapın.. Bankada iyi birilerine denk gelirseniz yaparlar mutlaka bankacıların yapamayacakları şey değil yeniden yapılandırma ama yaparlarsa işte.. Hangi banka buarada

AllahAllah siz bu ruh hastasina iyi katlaniyosunuz,caninizi yoldami buldunuz siz..Olamaz yaa shocktayim suann..😳😳😳😳😳

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Yazdiklariniza inanmak istemesemde maalesef birfiil sahit olmasakta haberlerde izliyoruz cogu kez Boyle insanlari yok park yeri icin Adam oldurdu yada cikan tartismada silahini atesledi diyekusura bakmayin ama esiniz resmen bi maganda ve sizde onun icin kendinizi strese sokup borc falan oduyosunuz ustune bide siddet goruyosunuz inanin sizin adiniza cok uzuldum.Buyuk ihtimal Kabul etmez ama tadavi olmasini isteseniz:44:cocuk yokmus bosanin kurtulun diycem ama kisa bir sure sonra kadin cinayetlerine bir yenisi daha eklendi diye bi haber alma olsiligimiz var gibi

Yanlışı eşinize söylemeyerek yapmışssınız tabii ki. Neden bu kadar büyük yükleri tek başınıza alıyorsunuz ki. Sonuçta ortada eşinizinde bildiği bir borç var. İstemişler ve sizde bunu söyleyecektiniz. O sıkıntı bundan daha mı zor olacaktı sanki?

Bence bankayla görüşün yapılandırma falan yapıyorlardır mutlaka. Ama yapılandırma da uygun gelmezse eşinize borç aldığınız akrabanızın borcun kalan tutarını tek seferde istediğini söyleyin. Kavga dövüş bir şekilde çıkacak o para. Adama neden paranı geri istiyorsun diyemez ya? Eşinizin verdiği parayla da ödemeniz gereken meblağı ödersiniz bankaya. Tefeci işlerine falan bulaşıp olayı da kendinizi de çıkmaza sürüklemeyin asla.

AllahAllah siz bu ruh hastasina iyi katlaniyosunuz,caninizi yoldami buldunuz siz..Olamaz yaa shocktayim suann..😳😳😳😳😳

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

yanlış anlamayın ne olur.. hepinize , desteğinize teşekkür ederim burada sizlerle sohbet edebilmek ve hepinizin de benimle aynı fikirde olduğunu görmek bi nebze rahatlattı beni. Ama yine de...
bana sen salaksın demeyin ama , eşime her ne olursa olsun ruh hastası filan gibi şeyleri yakıştıramıyorum ben. iyi kötü bunca yılımız geçti. hiç yüzümü güldürmedi desem yalan olur. iyi günlerimizde oldu ama hep anlık mutluluklar , hatta kahkahalarla gülerken bi anda ne olduğunu anlamadan yerin dibine sokulmak, sözlü şiddet tehdit , uygulamalı şiddet..
ben hayatımda hiç kimse için nefret ettiğim biri bile olsa kötü tabirler söyleyemedim. hepimiz insan evladıyız hatalarımızla yanlışlarımızla çıkamıyo dilimden kötü sözler.içim kan ağlasada dışarıya rol yapıyorum hep. çok yoruldum.. istemezdim severek yaptığım evliliğimin bugünlere gelmesini.. kim isterki zaten.. gerçekten neden kendime bu eziyeti yapıyorum neden katlanıyorum bilmiyorum , bir mucize ise beklediğim olmayacak öyle birşey her geçen gün daha da kötüye gidecek..

Sonuçta akrabanızdan aldığınız borcu eşin biliyor ve birlikte ödüyordunuz.Akraba hepsini istemiş.Bunu neden eşinden gizledin ki.Agresif olsa ne olacak.Karşı taraf istemiş parayı.Sen akrabanı kötü etmemek için kendin daha kötü duruma düşmüşsün.Bak bir hatayı düzelteyim derken,daha beterine bulaşıyorsun.Tefeci senet sepet bunlar tehlikeli işler.Hem eşim agresif diyorsun hem gözü kapalı cesaretin var.Bence otur konuş eşinle.Krediyi söyleyemiyorsan da akraba borcu istiyor de.Kendini bu kadar strese sokma.Bu borç birtek senin borcun değil.

siz bu kocayı kabullenmişsiniz artık...

biz ne desek boş gelir size...

bir şekilde şu borç halledildiği anda, yine kocanızın izinden sessiz sedasız, eleştirmeden, kendinden büyük fedakarlıklar yaparak gitmeye devam edeceksiniz...

üzgünüm ama sizin yaratılışınız bu şekilde... siz kendiniz isteseniz bile birşey yapmaya kalkışamayacak kadar "sakat olanı kabullenme" halindesiniz...

bu durumdayken biz sizin için hiçbir şey yapamayız...

siz kendiniz için bir şeyler yapmak zorundasınız...

şu anda ana sorun borç gibi görünse de aslında sorun sizin kendinize bakışı açınızda ve kendinize neleri yakıştırdığınızda...

evet korku ve hep ört bas etme ailem üzülmesin, huzursuzluk olmasın filan gibi düşünceler canım..

garanti bankası. dilerim dediğin gibi olur, dilerim iyi bir bankacıya denk gelirim..

sizlerin yorumları benim için gerçekten çok önemli gerçekten çok değerli. dışarıdan nasıl göründüğüm, davranışlarımın bunca şeye rağmen günlerimi böyle geçirişim için farklı bakış açıları , farklı gözlemler çok önemli.
tek başıma da geçinirim , ailemde arkamda olur. annem babam üzülür tabi kimse istemez evladının yuvası dağılsın ama oturup doğru düzgün anlattığımda beni anlayacaklardır. evlilikten evli olmaktan nefret ediyorum evlenen herkese acıyan gözlerle bakıyorum sanki herkes benimki gibi bi evlilik yaşayacakmış gibi.. tabiki öyle değil çok mutlu olanlarda var Allah bozmasın..

aslında konu sahibine de bişey diyemiyorum yani kadın eşimden ayrılmalımıyım dememiş bunun altından nasıl kalkıcam diye konu açmış.evet yapmış bir hata ayrıca 1,2 yıllık evli değilki kocasını tanımamış desek 9 yıl bu adamı çekmiş,ayrıca kabullenmiş iyide olsa kötü de olsa, aklı başında kadın istese ayrılır çocuğu yok bişeyi yok.eşin bu banka olayını bilse kabul etmeyip ödemeyeceğinide biliyorsundur eşini tanıyorsun nede olsa ,yani eşine sölediğinde tamam bizim borcumuz deyip ödeyecek olsa kadın zaten söyleyecek,bunu bildiği için söylemiyor belki çok farklı şeyler yaşayacak öğrendiğinde bankacı olan varsa yardımcı olalım kadına üzüldüm gerçekten

Son düzenleme:
evet korku ve hep ört bas etme ailem üzülmesin, huzursuzluk olmasın filan gibi düşünceler canım..

garanti bankası. dilerim dediğin gibi olur, dilerim iyi bir bankacıya denk gelirim..

canım, garanti bankası gıcıktır...

inşallah karşına iyi biri denk gelir...

samimi ol... içtenlikle anlat durumu...

Allah yardımcın olsun

Duygu, bu kadarı da gerçekse artık, resmen "sabır" kavramının vücud bulmuş halisin. Hiç sağlıklı değil ama... senin de kesin bir yardım alman lazım. Biri seni silkeleyip, kendini dışarıdan bir gözle görmeni sağlamalı.

Allah yardımcın olsun. Eşin düzelmek bir yana, muhtemelen kusursuz bir evliliğiniz olduğuna inanıyordur. Sen kanatlı bir melek gibi dolaşıyorsun, o haşmetli kral ilan etmiş kendini. Sen böyle devam edersen belki bir gün bir yere heykelini dikerler; karşılığını neyle ödemiş olacaksın eninde sonunda anlarsın.

Hakkında en hayırlısı olsun inşallah.

.

Bu adam sizin psikolojinizi bozmuş
Sağlıklı düşünemiyorsunuz
Borç sadece size aitmiş gibi de alacaklı kapıya dayanmadan başka bi borca girmişsiniz
Adam pür rahat, siz diyosunuz kağıt gelse ne yapacam
Babanın evinden getirmedin ya bu borcu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…