bana bir akıl verebilecek olan var mı??

Kusura bakmayin ama ben sunu anladim sizin psikolojinizde normal degil.Adam yapmis yapacagini..Hic degilse doctora gorunun birlikte..

Boylesi bencil kendini begenmis afedersiniz o.uzle omurmu gecer.

Sizi oldurmesini bekleyin o halde..

😠😠😠😠😠

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

allahim delirecegim simdi!! gercek aklimdan gecenleri yazsam kesin banlanirim. torpuleyip yaziyorum.
be guzel kardesim sacma sebeplerle seni doven, sana sevgi ilgi vermeyen bir adam icin hem disarda hem evde calisiyorsun. karsiliginda aldigin ne? surekli korkarak mutsuz bir yasam.

askindan olsen de sumugunu vermemen gereken adam rahat etsin diye ne dertlere girmissin. belli ki akraban parasini istediginde esinin seni doveceginden korkup boyle bir ise giristin. seni suclamiyorum. ama kardescagizim esin kafana vura vura dusuenme yetini mi kaybettirdi sana?

boyle b*ktan bir hayat surup sonra yaslaninca geride sadece pismanliklarin mi olsun istiyorsun? ailen bir ay uzulur bir yil uzulur sen senelerdir bu adami cekiyorsun.

hazir maasin var gul gibi gecinir ozgurlugun tadini alirsin. kir artik su zincirlerini.

yalvariyorum bas esinin k*cina tekmeyi. hem oyle bir bas ki bir daha hayatinda hic bir kadina el kaldiramasin!

Canım çok üzüldüm yazdıklarına. Umarım en kısa zamanda bu adamdan kurtulursun.
Ben de dört dörtlük biri değilim derken ne demek istedin?

avukata iş kalırsa, avukat mutlaka kendi ücretini almaya bakar.... yani mutlaka borç epeyce katlanır...

şu anda borç 3 ay gecikmede yani temerrüde düşmüş durumda... banka bu duruma düşmüş borcun, tamamını geri isteme hakkına sahiptir. işte bu yüzden yapılandırma yapmayabilir banka... çünkü diğer türlü hem ana parayı geri alır hem faizi alır ayrıca geri dönüşşüz kredi kapsamına sokup devletten de para alıyor... bu yüzden temerrüde düşmüş borç banka için bulunmaz bir fırsattır...

ne olursa olsun eşelr asla gizli saklı iş yapmamalı ,bunun sonuçları her zaman ağır olur.
öyle ki böyle gizli bir iş boşanmaya kadar bile gidebilir yani ,evlilikte gizli saklı mı olur.
eşiniz agresif diye anlatmadığınız konu şimdi karşınıza çıkınca eşiniz agresif olmayacak mı ,on kat daha agresifleşecek.
insanlar neden gizli iş yapar anlamış değilim yaa,bu iş uzamadan eşinize mutlaka anlatın ne olursa olsun
ilerde çok daha kötü sonuçları olabilir.
benim görümcem de ev alıcam diye tüm birikmiş parasını bir müteahhite yatırdı ,ev yapılmadı ,dolandırıldı ve kocasının da haberi yoktu bundan .
kocasının haberi olmadığı için de onun hakkına girdiği için bu para eline dolandı ,olan yıllarca biriktirdiği paraya oldu işte ,hem de ozaman 50.000 tl idi bu para ...
gizli iş asla saklı kalmaz ,en kolayı değil de en zoru neden seçiyorsunuz.acilen kocanıza anlatın bilsin durumu

bende keyfimden yapmadım arkadaşım.. hata ettiğimi böyle olmaması gerektiğini zaten bende biliyorum. yalnız herkesin yaşadığı hayat aynı olmuyor. siz ve sizin tarzınızda yaklaşım gösteren arkadaşlar belliki ya evli değil yada Allah bozmasın ama anlayışlı,konuşabildikleri,onları insan yerine koyan bir eşe sahipler..
düşüncelerinize saygı duyuyor ve teşekkür ediyorum ama inanın bende gurur duymuyorum bökyle gizli saklı bir işe bulaştığım için, bu kadar kendimi zora soktuğum için , kendimi takdir etmiyorum.
hayatta herşey insanlar için.. kimseyi yadırgamayın , ne zaman ne olacağı belli olmaz.. ben herkesinde bu kadar şeffaf bi ilişki/evlilik yaşadığına inanmıyorum. boyutları veya sonrasında yaratacağı sıkıntılar farklı olabilir ama illaki eşlerin birbirinden sakladığı şeyler oluyordur. (illa parasal anlamda benimki gibi bir durumdan söz etmiyorum )

sizin söyleikleriniz "eşler" için geçerli.....
burada biz bir adet "kütükle" evli olan bir kadına yardımcı olmaya çalışıyoruz...

amacım sizi yargılamak değil amacım konuya genel bir yorum yapmak .
sizin yaşadığınız olayı okuyan insanların da yarın aynı şeyi yapmaması için uyarmaktı benim amacım
yoksa hiçkimsenin hayatını bilemeyiz ,koşullarını da ,zaten buraya konu açan arkadaşlar sayesinde bizler de tecrübe ediniyoruz ,başkalarına da örnek olmasın diye yazdım ben .
ayrıca eşiniz ne kadar kötü insan da olsa bu sizin ondan bir şey saklamanızı haklı hale getirmez.
ben 6 yıllık evliyim ,eşimin çok kızacağını bildiğim halde her zaman herşeyi söylemişimdir ,kavgamızı etmiş ,küsmüşüzdür ama içim rahat en azından ,yarın bana söylemedin diyecek birşeyim yok ..
bence herkes de böyle davranmalı çünkü evlilikte gizli saklı olmaz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…