Bana da yardım lütfen....

YARENn

ZzUuZzUuMmMm ♥ ♥ ♥
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2007
2.654
2
116
Eskişehir
10 aylık evliyim eşimle çok iyiyiz birbirimizi çok seviyoruz.
sorun ; onun ailesi !
onlara hiç gitmek istemiyorum . gidince surat asıyo zaten kayananam sonrada niye gelmıyonuz hergün gelin diyomuş eşime . eşimde bu duruma çok üzülüyor. oda yengesine annem hakkında bişey demiyor gittiğimizde surat asıyo hiç konuşmuyor yinede sesi çıkmıyo demiş ( benden için )
düğünümüzü kendimiz yaptık onların hiç katkısı olmadı . onlara toplanan düğün paraları hediyeleri falan hiç vermediler..borcumuz hala var..bana güler yüz gösterse ben seve seve giderim ama böyle olunca çok soğudum . evimizde yakın onlara.
şimdi benim derdim şu ; bebek istiyoruz eşimle .bebek oluncada sürekli kaynanamın bize gelmesi düşündürüyor beni . çok sıkı fıkı değiliz. bebek olunca çok görüşmemiz canımı sıkıyor..hep bunu düşünüyorum düşünmek istemiyorum ama
kimseye bişey diyemiyorum içime atıyorum çok üzülüyorum
yardım edin ne olur ?:a015:

yaşın kaç bilmiyorum ama 10 aylık bi evlilik için bu zamanda çocuk çok erken..
bunu eşine anlat dicem ama oda annesi yapacak bişi yok. aynısı benim başımdada var. tek yapacağın kendini ezdirmemek. sen kendi anneni çağır bebek olunca ama dediğim gibi neler geliyo insanın başına hemen bebek yapma derim Şeniza.s.

Canım sen bir git sana bin gelir belki sen güler yüz göster çok seviyomuş gibi davarn sevmesen bile bunun sonu yok anca o şehri terk etmen lazım kurtulman için....

10 aylık evlisini çocuk istiorsun erken degilmi sence arkdaşım??
bence şahsen 2 yıl evliligin otursun

Şimdiden bunu mu düşündün be güzelim. Gelsin evine ne olacak ki, belki hatasını anlar sana güler yüz gösterir aranız düzelir.

9 ay da çocuk doğar 2yıllık evli olmuş oluyosun zaten.bende 9 aylık evliyim hemen ha deyince çocuk olmuyoki.sen bişey düşünme canım herşeyi akışına bırak bence

Ister simdi yap cocugu ister 2 sene sonra...bebek olduktan sonra gayet tabi kayinvaliden gelicek...torununu görmek onunda hakki...

Bunu simdiden sorun etmene anlam veremedim..yani biraz dereyi görmeden pacalari siviyorsun arkadasim..ortada henüz bir hamilelik bir cocuk yokki? benneyaptımki

Bu denli ileriyi düsünmen bana göre anlamsiz...ha birde su var...bebek olduktan sonra belki kayinvaliden degilde sen onunla cok icli disli olmak istersin!!

Ben cok öyle önceden aman uzak kalsin deyipte cocuk olduktan sonra kaynanasnin dizinin dibinden ayrilmayanlari gördümyerimseniben

26 yaşındayım canım .ilk başta bende öyle düşünüyodum 1,5 - 2 sene sonra falan diyodum . çalışmıyorumda . eşimde bende çok seviyoruz çocukları . oda istedi . hap kullanıyordum hapı bıraktım bakalım nezaman kalacam hamile.fisfisfisyerimseniben

Canım sen bir git sana bin gelir belki sen güler yüz göster çok seviyomuş gibi davarn sevmesen bile bunun sonu yok anca o şehri terk etmen lazım kurtulman için....

o bana surat asarken ben nasıl güler yüz gösteririm . bende öyle seviyormuş gibi davranamıyorum işte.. benım evime geldiğinde ben güler yüz gösteriyorum elimden geleni yapıyorum ama onlara gittiğimizde surat asıp oturuyo . sonrada hergün gelin diyo niye gideyimki ben ona bana surat asana...bide bize hiç yardımları olmadı düğünde.düğünden önce evime çeyiz serdirdi ben istemediğim halde . bunlar soğuttu :uhm:

hiç sanmıyorum canım yaaa... benim annemlerde bana yakın oturuyolar onlarla çok farklılar ama gerçekten. bide onun istediği gelin onla birlikte gezmeler gitçekmiş ona misafir gelince bende gitçekmişim hergün onalra gitçkmişiz . benim işim gücüm yok onla gezmeye gitçem onlar eskide kalmış. bi tuhaf yaniia.s:bbo:

9 ay da çocuk doğar 2yıllık evli olmuş oluyosun zaten.bende 9 aylık evliyim hemen ha deyince çocuk olmuyoki.sen bişey düşünme canım herşeyi akışına bırak bence

evt canım haklısın bende böyle düşündüm . hemen çocuk olmucak ya . hayırlısı nezmaansa olur elbet. :1hug:

bence yaşında genç sen en doğrusunu bilirsin ama bu bebek işini biraz ertele derim ben..
hem sende eşine, ailesine daha fazla alışırsın.. bu süre senin için bi hazırlık dönemi olur..
Hamilelik döneminde daha hassas olacaksın o zaman bebeğinde üzülecek.. bence sen sabret az daha kim ole kim kala...
çalışmıyosun şu an bak yaz geliyo eşinle bu yazın keyfini çıkar tatile git. evliliğin ilk yılları çok önemli bebekte öenemli ama o olunca herşeyiniz kısıtlanacak.
bak kriz dönemindeyiz ya eşin işinden olursa bebekle herşey daha zor olacak. ya herşey kötü giderde kayınvalidenin yanına taşınmak zorunda kalırsan...her ihtimali düşün ama bebeği ertele biraz tabi Allahın işine karışılmaz ol derse olur..
İnşallah çok daha mutlu olursun a.s.

gelince ne olucak gelsin.....tabiki torununu görmeye gelicek.............
en dogal hakkı.ayrıca daha hamile bile degilsiniz.....
bi hamile kalın çocuk dogsun bu süreçte belki.....ilişkinizde düzelir kaynananızla...........o size güler yüz göstermiyorsa inadına siz elinizden geleni yapın.............

Yasadiklarini çogumuz yasadik
Fakat sirf bu sebeplerden dolayi oraya gidip surat asman yanlis.
Onlari evine istememen yanlis?
Ne olursa olsun, et tirnaktan ayrilmaz, esini seçtiysen, ailesiyle birlikte seçtin demektir.
Biliyorum için içine sigmiyor, onlari gordugunde yasattiklarini aklina gelip sinirleniyorsun.
Fakat hayat bu...Mesafeli davran, çok fazlada gidip gelme ama gittigin zamanda saygisizlik yapma bence.
Inan kazanan sen olursun.
Cocuk içinse, çocugun onlarin torunu olacak...Istemesende gelip gorecekler ki haklari...

eşimle hiç bir problemimiz yok Allaha çok şükür . oda diyomuş zaten ben herşeyin farkındayım diye . o da biliyo yani annesini . Allah korusun onun yanına taşınmak mı :1shok::1shok: tek sorun annesi yani . . . anlatmak istedikelrimi tam olarak yazamıyorum buraya içim çok dolu gerçekten senağlama

çok fazla gidip gelmiyorum zaten akşamları eşimle gidiyoruz. bilmiyorum bikere soğudum işte elimde değil. ben gittiğimde saygısızlık yapmıyorum zaten saygısızlığı kendi yapıyor.çayını da getiriyorum bardağınıda yıkıyorum gülüyorumda konuşuyorumda ama onlar bişey konuşmayınca ben ne konuşayım bizim ordan taşınsınlar diye dua ediyorum:Saruboceq:

anlıyorum zaten için dolu olmasa içini bişiler yemese bu ole büyütülecek bişi yok..
insan karşıdan sevgi görürse sevgi bulur..
sonuçta sen gelinsin aileye bi alışma evren var onların sana yardımcı olması lazımm..
eşin anlayışlıysa sorun yok..
ama kayınvalidenin eve gelmemesini engelleyemezsin malesef napalım onlarda anne sıkma canını sen yeterki

Yok vallaha hicte tuhaf degil....yeni gelin sayilirisin daha...tabikide kaynanan seninle misafirlige veya gezmeye gitmek ister, misafir geldigi zaman seninde orda olmani ister..bunda hic abes birsey yok...eski kafalimiyim ne?CADIARZU

Ayrica sana öyle soguk davranmasinin sebebi yine kendinsin güzelim...sende
AEG buzdolabi gibi duruyorsan karsisinda oda sana öyle olur...tamam can ciger olma fakat birazcik sicak davransan belkide araniz cokta iyi olabilir...

Hem sen yine beni dinle...ve büyük konusma...yarin öbür gün cocuk oldugunda sen onunla iyi olmak istemeyesin sakin..kaydirigubbakcemile3

haklısın tabiki torunu , görecek ama sevmiyorum görmek istemiyorum ya o yüzden bu düşüncelerim . eşim çok iyi ama ailesi değişik . görümcem evime 1 kere geldi . düğünümde bir iğne bile takmadı..giyinip süslenip gezmesini biliyor.en pahalı yerlerden alışveriş yapıyor.evimize geldiğine hatıra olsun diye bişey alamazmıydı yani . kardeşi sonuçta...
eşimin aldığı bilezikleri utanmadan annesi babası taktı.ilk mürüvetleri bişey al hiç mi düşünmezler yaaaaa çok doluyum walla bunlar aklıma geliyor o yuzden sevemıyorummmmmmsenağlamasenağlamakötükedihüso

ben kendi annemle bile gezmeye gitmiyorumda onla mı gidicem yahuuu
bana soğuk davranmasının sebebi ben değilim canım onun karakteri böle...geçen eşimin yengesine diyomuş işte ben gelinimle şuraya gitmek isterim buraya gitmek isterim die . hergün gelsinler falan demiş. o da onlar genç hergün sanamı gelcekler demiş. böyle düşünüyon ondan kurudun demiş şutarafagitti
yengesinin kızlarıda yengemi görünce evlilikten korktuk demişler annesi ölmüş biriyle evlenelim dediler . sen yine sesini çıkarmıyon aferin valla dediler düşün yaneeeeee-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…