yaşın kaç bilmiyorum ama 10 aylık bi evlilik için bu zamanda çocuk çok erken..
bunu eşine anlat dicem ama oda annesi yapacak bişi yok. aynısı benim başımdada var. tek yapacağın kendini ezdirmemek. sen kendi anneni çağır bebek olunca ama dediğim gibi neler geliyo insanın başına hemen bebek yapma derim Şeniza.s.
Canım sen bir git sana bin gelir belki sen güler yüz göster çok seviyomuş gibi davarn sevmesen bile bunun sonu yok anca o şehri terk etmen lazım kurtulman için....
Ister simdi yap cocugu ister 2 sene sonra...bebek olduktan sonra gayet tabi kayinvaliden gelicek...torununu görmek onunda hakki...
Bunu simdiden sorun etmene anlam veremedim..yani biraz dereyi görmeden pacalari siviyorsun arkadasim..ortada henüz bir hamilelik bir cocuk yokki? benneyaptımki
Bu denli ileriyi düsünmen bana göre anlamsiz...ha birde su var...bebek olduktan sonra belki kayinvaliden degilde sen onunla cok icli disli olmak istersin!!
Ben cok öyle önceden aman uzak kalsin deyipte cocuk olduktan sonra kaynanasnin dizinin dibinden ayrilmayanlari gördümyerimseniben
9 ay da çocuk doğar 2yıllık evli olmuş oluyosun zaten.bende 9 aylık evliyim hemen ha deyince çocuk olmuyoki.sen bişey düşünme canım herşeyi akışına bırak bence
26 yaşındayım canım .ilk başta bende öyle düşünüyodum 1,5 - 2 sene sonra falan diyodum . çalışmıyorumda . eşimde bende çok seviyoruz çocukları . oda istedi . hap kullanıyordum hapı bıraktım bakalım nezaman kalacam hamile.fisfisfisyerimseniben
bence yaşında genç sen en doğrusunu bilirsin ama bu bebek işini biraz ertele derim ben..
hem sende eşine, ailesine daha fazla alışırsın.. bu süre senin için bi hazırlık dönemi olur..
Hamilelik döneminde daha hassas olacaksın o zaman bebeğinde üzülecek.. bence sen sabret az daha kim ole kim kala...
çalışmıyosun şu an bak yaz geliyo eşinle bu yazın keyfini çıkar tatile git. evliliğin ilk yılları çok önemli bebekte öenemli ama o olunca herşeyiniz kısıtlanacak.
bak kriz dönemindeyiz ya eşin işinden olursa bebekle herşey daha zor olacak. ya herşey kötü giderde kayınvalidenin yanına taşınmak zorunda kalırsan...her ihtimali düşün ama bebeği ertele biraz tabi Allahın işine karışılmaz ol derse olur..
İnşallah çok daha mutlu olursun a.s.
Yasadiklarini çogumuz yasadik
Fakat sirf bu sebeplerden dolayi oraya gidip surat asman yanlis.
Onlari evine istememen yanlis?
Ne olursa olsun, et tirnaktan ayrilmaz, esini seçtiysen, ailesiyle birlikte seçtin demektir.
Biliyorum için içine sigmiyor, onlari gordugunde yasattiklarini aklina gelip sinirleniyorsun.
Fakat hayat bu...Mesafeli davran, çok fazlada gidip gelme ama gittigin zamanda saygisizlik yapma bence.
Inan kazanan sen olursun.
Cocuk içinse, çocugun onlarin torunu olacak...Istemesende gelip gorecekler ki haklari...
eşimle hiç bir problemimiz yok Allaha çok şükür . oda diyomuş zaten ben herşeyin farkındayım diye . o da biliyo yani annesini . Allah korusun onun yanına taşınmak mı :1shok::1shok: tek sorun annesi yani . . . anlatmak istedikelrimi tam olarak yazamıyorum buraya içim çok dolu gerçekten senağlama
hiç sanmıyorum canım yaaa... benim annemlerde bana yakın oturuyolar onlarla çok farklılar ama gerçekten. bide onun istediği gelin onla birlikte gezmeler gitçekmiş ona misafir gelince bende gitçekmişim hergün onalra gitçkmişiz . benim işim gücüm yok onla gezmeye gitçem onlar eskide kalmış. bi tuhaf yaniia.s:bbo:
gelince ne olucak gelsin.....tabiki torununu görmeye gelicek.............
en dogal hakkı.ayrıca daha hamile bile degilsiniz.....
bi hamile kalın çocuk dogsun bu süreçte belki.....ilişkinizde düzelir kaynananızla...........o size güler yüz göstermiyorsa inadına siz elinizden geleni yapın.............
Yok vallaha hicte tuhaf degil....yeni gelin sayilirisin daha...tabikide kaynanan seninle misafirlige veya gezmeye gitmek ister, misafir geldigi zaman seninde orda olmani ister..bunda hic abes birsey yok...eski kafalimiyim ne?CADIARZU
Ayrica sana öyle soguk davranmasinin sebebi yine kendinsin güzelim...sende
AEG buzdolabi gibi duruyorsan karsisinda oda sana öyle olur...tamam can ciger olma fakat birazcik sicak davransan belkide araniz cokta iyi olabilir...
Hem sen yine beni dinle...ve büyük konusma...yarin öbür gün cocuk oldugunda sen onunla iyi olmak istemeyesin sakin..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?