belkıde hersey daha guzel olur .. hem yardım eder:)
ahhh ahhh aynı dertten muzdaribim :)
sen yine şanslısın şimdi içli dışlı değilsin...
biz hergün dip dibe ya evlerde arası baya var.
zaman bırak çocuk olunca mecbur birine ihtiyacın var bu kayınvalidense kullan canım ya.
ha surat yapıyosa sende surat yap.
benimki hep gülüyü hep kızım yavrum ama ben içine girmem pek.
benimkide ister beraber gezelim edelim gelsin evimi dizip değiştirsin.
ama onu zor bela engelledim.
yemek sorunum var yakında toptan çözücem.
sık sık gitmiyosan boşver surat etsin dursun demekki seni kısaknıyo oğlundan afkursun.
vallahi bendeki kayınvalidede aynı sarra nın ki gibi bende ilksıralar garipsiyordum ama artık takmıyorum ama suratımıda asmıyorum o asık suratlı biri ben güleryüzlüyüm napayım kiiii ben asık surattan vede asık suratlı insandan nefret ederim ama başa gelen çekiliyor napacan işte
bide benim kaynanam bana birşey diyemez eşimi doldurur üzerime salar eşimde gelir bana söylenir üstelik biz birbirimize bayağı uzak oturuyoruz 1 saatlik yol var arada ama oradan bile yetiyor
bide bende arkadaşımızın yaşadıklarının 50 mislini yaşadım halada yaşıyorum ama artık takmıyorum vallahi ne hali varsa görsün ben kazanıyorum o kaybediyor aradaki fark bu
benimki dışardan sevecen anne rolünde ama içine girince yandın ama bende onu öğle kabul etmeye çalışıyorum ama bu kayınvalidelerle yaşanan sorunlar ister istemez eşimizle ilişkilerimizede yansıyor o yüzdende mecburen öğle kabul etmeye çalışıyoruz
hayat işte bazen istemediğin şeyleri yapmak zorunda kalıyorsun
artık bu zamanda kız anneleri ağlamasın.oğlan anneleri ağlasın.oğlumuz başka eve damat gidiyor.artık yüzünü senede bir ya görürüz,ya görmeyiz diye.
senin annen evine geliyor da kocan rahatsız olmuyorsa,kocanın annesi de senin evine gelecek sende rahatsız olmayacaksın.
canım ya bu deveyi güdeceksin,ya bu diyardan gideceksin.
şikayet etmek,kafanda kurmak ancak seni üzer,yıpratır ve eritir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?