Bana da yardım lütfen....

Geçen hafta kaynanam geldi akşam 21.30da...neyse geldi surat 5 karış yineee....
eşimin kardeşinden dert yandı borcu varmış icra gelcekmiş falan filan...onlar konuşurken hiç konuşmadım ben . baya tartıştılar eşim ben napayım diyoo. anlamıyooo...
sonra bana geldi sıra. işte niye böyle davranıyon falan baya bişiyler söyledi. baya bişiy demedim tutamadım kendimi ; arkamdan konuşmana gerek yoktu başkalrından duydum falan dedim.şaşırdı tabiiiiiiii .... geldiğimizde hiç konuşmuyosun suratını asıp iş örüyosun dedim. size geldiğimiz kadar kendi aileme gitmiyoruz gitmeyincede hiç laf yapmıyorlar senin gibi dedim . sustum.....
eşimde ;doğru söylüyor belki 1 ay gitmediğimz oluyo ama onlar hiç bişey demiyorlar falan dedi..sonra eşim bu yüzden çok tartıştık dedi . siz benden de dertliymişiniz dedi. benim evde huzurum yok dedi. bende senın huzurun yok gelip bızımde huzurumuzu kaçırıyosun böyle konuşunca dedim...nyse eşimde bişiyler dedi bütün suç bendeymiş dedi gitti. 2 hafta gitmedik tabiii herkese anlatmış yınee başkalarından duyduk bız.
2 gün önce gittik yine aynı yapçak bişey yok !!!!!!!mirmirmirmir

bundan 1 ay önce falanda ben 20lik dişimden ameliyat oldum . eşim aramış evde yokalrmış ertesi günü yine aramış ablası çıkmış söylemiş ; ameliyat oldu haber vereyım demiş...oda söylememiş gezmekten annesineee
1-2 hafta sonra dayıalrı geçmiş olsuna geldiler.onlarada haber vermişler haberi yokya..daha kapıdan girmeden bizim niye haberimiz yok biz elmiyiz dedi!!!!!
bende arasaydınız haberiniz olurdu dedim ....
anlayıp dinlemeden böyle yapıyo işte. sonra eşim anlattı aradım haber vermemiş biz napalım dedi . ağlamamak için zor tutmuştum kendimi okadar milletin içinde ayıp yaniii:1no2::1no2:

vallahi bendeki kayınvalidede aynı sarra nın ki gibi bende ilksıralar garipsiyordum ama artık takmıyorum ama suratımıda asmıyorum o asık suratlı biri ben güleryüzlüyüm napayım kiiii ben asık surattan vede asık suratlı insandan nefret ederim ama başa gelen çekiliyor napacan işte
bide benim kaynanam bana birşey diyemez eşimi doldurur üzerime salar eşimde gelir bana söylenir üstelik biz birbirimize bayağı uzak oturuyoruz 1 saatlik yol var arada ama oradan bile yetiyor
bide bende arkadaşımızın yaşadıklarının 50 mislini yaşadım halada yaşıyorum ama artık takmıyorum vallahi ne hali varsa görsün ben kazanıyorum o kaybediyor aradaki fark bu
benimki dışardan sevecen anne rolünde ama içine girince yandın ama bende onu öğle kabul etmeye çalışıyorum ama bu kayınvalidelerle yaşanan sorunlar ister istemez eşimizle ilişkilerimizede yansıyor o yüzdende mecburen öğle kabul etmeye çalışıyoruz
hayat işte bazen istemediğin şeyleri yapmak zorunda kalıyorsun

bende surat asıyorum zaten. o öyle suratsız otururken ben nasıl gülerim ki . haftada 1 kere falan gidiyoruz.ama o hergün oraya gidelim orda yiyelim içelim istiyor..ben hergün nası çekerim onuuuuuuu :1shok: neyseki eşimde herşeyin farkında o da ısrar etmiyor sık sık gidelim fln die....bilmiyorum kıskanıyomu . bunu bana eşimin amcasının kızıda demişti kıskanıyomu yoksa seni fln die hiç öle düşünmedim .
ama oğlunun mutluluğunu istiyen birisi eve gelip böyle birşey yapmaz ! :umursamaz::umursamaz:

benim kaynanamda başkasının yanında sarılır öper şap şuppp kızım fln der . ama başbaşayken konuşmaz bile. millete gösteriş yapıyooo . banada başkasının yanında annecim annecim de başka şey istemem demişti ilk başta.....hiç kusura bakmasın walla bana surat yapana bende yaparım bende güler yüzlüyüm herkes çok sever beni o öyleyken ben gülemiyorum ama:umursamaz:

bide.. anneler gününde hediye aldım. gittik hediyeyi verdim yanına koydum . hala iş örüyoooo... baya aradan zaman geçti yarım saat falan .
açsaydınya hediyeyi beğencenmi bakalım dedim. hıııı dedi açtı .
ben demesem açmıcak yani.. öyle sinir oldum ki. normalde öyle söyliyemem ama sinirden dedim .
bize kavgaya geldiğindede eşim hediye almış kız, sana açmadın bile söylemese aççağın yok dedi. o gün benim kafam yerinde değildi fln dedi. ne alaka ? hediye açmakla....
bize geldiğinde de kola, bisküvi falan koydum ne içti ne yedi . sinir olmuştum ozamanda . kötükedihüso

muhtemele her gü gitmediğiniz için surat asıyordur
kendi istediği şey yapılmadığı için
onu öyle kabul edip kocanla araın bozulmasına izin vermeyeceksin
başka yolu yok bunun.
doğal duruşu buymuş gibi davran
görme biraz da
bence şimdiden hamilelik sonrasını düşünmen saçma olmuş
çalışmadığına göre kayınvaliden de her gün yanında olmaz muhtemelen
hayırlısını iste bence
en önemlisi bu

benimkini ben daha tam çözemedim cicim balım konuşuyo ama hep onun dediği olsun istiyor ben de karşı karşıya gelmemek için hep eşime anlattım çoğu zaman kızdğımda ona söledim o annesine çattı.validede bunu farketmiş ki bana gçeen bi laf arasında diyo herşey erkeğe söylenmezmiş evlilik çocuk oyuncağı değilmiş :) işine gelmiyor tabi

yani dicem o ki takma gitsin hatta karşı karşıya sen gelme eşini öne sür bu daha etkili oluyor:)

canım hareketlerınde sunu dusun benım erkek kardesımın hanımı anneme boyle davransa annem uzulur
senınde olcun buolsun onlar buyuk bızler kucuk
oluyor olacak tarıhten berı gelın-kaynana cekısmesı olur
ama bunu sabırla ıdare etmek lazım
hemdaha cocugunolmadan onu babnnesınden esırgeme senın annenden kocan esırgese olur mu?
kayınvalıdene ıstekjlerını anlat daha resmı olamk ıstedıgını belırt ama
çocugu bannesınden ayırma
hem sen bebekle kosustrmadan bırsey yapamayacaksın kayınvalıdende bebge bakar sende ısıne ıyı taraflarından olaya bakmaya calıs

valla seni cok iyi anliyorum canimm yaaa.... ahhhh ahhhh konussam valla kimseler tutamaz beni. neyse yarami desmeyim. yoksa sinirlerim tepeme cikiyor!

uzun zamandır yazamadım kızlarrr.
sorun hala devam ediyor çok dertliyim çoooookkkkkkkk

Bence sana karsi cok kotu degilse birak suratmi asiyo geliyomu neyapiyorsa yapsin birgun kendisi dusunur ben bukiza neyapsan bu hep guleryuz saygisiz degil kendisi utanir yaptiklarindan

ben yine konuşuyorum,gülüyorum saygısızlık etmiyorum.
ama o ne konuşuyo ne bişi . konuşmaları ters ters zaten. benim yanımda küfür ediyor başkasına . beni çok rahatsız ediyor..
gideriz kapı açık durur mutfakta olur sonra gelir. insan bi bekler hoşgeldiniz falan der ama öyle değil işteee..:1closedeyes:
görümcem desen aynı : ramazanda yemeğe çağırdım evdeydi aslında ama gelmedi.kaynanamda eskiden biyerde çalışıyodu ordan çağırdılar oraya gitti dedi..ertesi günü facebookdan baktım o saatlerde birsürü video paylaşmış..bayramda gittik..ablası odadaydı sanırım.. yanımıza gelmedi.sabah sabah nereye gitçek..( arife günü eşimi arayıp para istedi o da yok dedi ona bozuldu galiba ) bide para verseydi çok büyük kavga çıkacaktı ama:mymeka:

Şekerim kaynananın mizacı bu demekki...Düşünsene bizi doğuran büyüten annelerimizle bile zaman zaman uçukluklar yasıyoruz kaynana tamamen farklı ne kan bagın var ne baska bı oglunu alıyorsun. Bence kaynanaları sevmek için özel çaba harcıyoruz karşılık bulamayıncada üzülüyoruz.Gamsız olmak vardı hayatta valla ömrümüze bir 10 yıl daha eklenmezse ne olayım :):):):)

artık bu zamanda kız anneleri ağlamasın.oğlan anneleri ağlasın.oğlumuz başka eve damat gidiyor.artık yüzünü senede bir ya görürüz,ya görmeyiz diye.
senin annen evine geliyor da kocan rahatsız olmuyorsa,kocanın annesi de senin evine gelecek sende rahatsız olmayacaksın.
canım ya bu deveyi güdeceksin,ya bu diyardan gideceksin.
şikayet etmek,kafanda kurmak ancak seni üzer,yıpratır ve eritir.

benim annem geldiğinde güleryüzle geliyor.yada gittiğimizde güler yüzle karşılıyor.bi eksiğimiz gediğimiz olduğunda getirmesini biliyor.ama kaynanam öle değil daha da elimize bakıyor.düğüne gideriz okadar kalabalıkta ne takçanız diye sorar.cevabınıda alır tabii. size vermişler parayı biz bişey takmıcaz siz takçanızya gerek yok diyorum.biz taksak o takmıcak heralde (AKLIMA BU GELDİ BIRDEN)annemlerle gittiğimizde annem biz takçaz siz takmasanızda olur diyor.yada babam ben vereyim falan diyor...
ben gelmesin demiyorum . gelsin kapım herkese açık ama geldiğinde derdini evde bıraksın güselce sohbet etsin istiyorum... ama öle değil işte :1no2::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…