- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
- Konu Sahibi Shin min ah
-
Eski konusuna baktım. Adamı fake hesaptan işletmiş adam da hemen düşmüş hem aldatmaya meyilli hem açgözlü. Kesin evlenir. Bir daha nerden bulacak böylesi bir aşkı.Ne yapmayı planlıyorsunuz? Arkadaşlar yazılması gereken her şeyi fazlasıyla yazmışlar
Kaçın gerekirse ayrılın
Adamın size ve emeğinize hiçbir saygısı yok ki. İşi siz yapacaksınız, diploma sizin %1 mi bunun hakkı? Gerçekten aile olacaksanız iş ortak olur 50-50 olur. Bu adam sizi adam yerine koymuyor, parayı çıkarıp babama vericem diyor.
Canım kardeşim çok gençsin, okulu yeni bitirmişsin. Çalış, paranı kazan harca gözün dünya görsün. Dünya görünce bu adamdan daha iyisine layık olduğunu anlayacaksın zaten. İlk gördüğün adamla zaten evlenme.
Bence Eskişehirde iş bul, iş çevreni kur güzel networking yap sonra da kendi işini kur. Erkek mi yok allasen boşver bilmediğin yere gidip adamın ailesine hizmetçilik edip ne yapacaksın?
canını verir ama hisseyi vermez"Evlenince nasılsa herşey ikimizin olacak, sen %1 hisse al gerisini bana ver" deyin.
Kabul etmezse hiç düşünmeden ayrılın.
Bu işin fragmanı. Daha evlenmeden yolmaya başlamışlar sizi. Bu muameleyi kabul etmemelisiniz.
Hadi yA bi ilişkide en önemli şey güven maalesef , ilk önce o gelir güven problemi şu yazdığı konudan bile daha ağır bi sorun inş başını yakmaz bu yüzden aşık olmaktan hep korkarım hayatımda biri var seviyorum değer veriyorum ama aşık olup gözümün dönmesini asla istememEski konusuna baktım. Adamı fake hesaptan işletmiş adam da hemen düşmüş hem aldatmaya meyilli hem açgözlü. Kesin evlenir. Bir daha nerden bulacak böylesi bir aşkı.
Aynen bu cümleleri kurducanını verir ama hisseyi vermezaynen söylesin konu sahibi bunu. tepki eğer sen kıymet bilmiyorsun, sen ne anlarsın, ben bizim iyiliğimizi düşünüyorum , sen paragözsün , babam bizim için biriktirdi ,nasıl derim bunu babama,beni hiç sevmiyorsun , beni hiç düşünmüyorsun .... olmazsa bende hiçbirşey bilmiyorum
off aklım burda kalıyor. ya canım güzel kardeşim bu adamdan bir yol olmaz olmazzzzEski konusuna baktım. Adamı fake hesaptan işletmiş adam da hemen düşmüş hem aldatmaya meyilli hem açgözlü. Kesin evlenir. Bir daha nerden bulacak böylesi bir aşkı.
+1Hala nişanlımı seviyorum diyorsunuz.
Sizi enayi yerine koymaya çalışan adamı nasil seviyorsunuz?
Nasıl bir sevgi açlığı var acaba?
Baştan resmen oyun kurmuşlar.+1
Adamlar ayaküstü dolandırmaya çalışıyorlar. Konu sahibi daha seviyorum modunda.
Yok manipüle ediyor mu mesajlara bakayım, yok efendim krediyle açmayı teklif edeyim. He adam da salaktı da kabul edecek. Bu adam babasını sizden çok seviyor işte, anlayın. Onun sözünün yanında sizinki hiç. Hem babasının teklifi "ailece" daha çok karda olmalarını sağlıyor. O ailenin içinde de hiçbir zaman olamayacaksınız. Olacak olsanız, yüzde bir hisse teklif etmezlerdi. Her an kapının önüne koyulacaklar listesindesiniz. İşlerine yaramadığınız anda tekmeyi basacaklar.
Hayatınızı kaydırmak üzeresiniz haberiniz yok. 15 sayfa konuşulacak neyi varsa bu mevzunun, anlamadım ben. Özgüvenli, sağduyulu, ne istediğini bilen bir kadın kendi bile akıl edebilir bu yapılanın yanlış olduğunu. Böyle bir aileyle bir yola çıkılmaması gerektiğini anlamanız gerekirdi. Bir koca uğruna bu kadar taviz verilmez. Ayrıca öyle aşkın da ızdırabına başlarım. Adamın derdi aşk mı sizce? Basbayağı ticarethane kurma peşinde, siz de çalışanlardan biri olacaksınız. Patron da kayınpeder olacak. Böyle evlilik mi olur ya?
İnşallah buraya düşüneceğim edeceğim deyip sonra da gidip evlenmezsiniz bu adamla.
Evet, baştan görüyor, bu büyük şans. Ama bana nedense bu şansı kullanmayacak gibi geliyor. Daha ailesine bile anlatmamış bunları. Niye peki? Bu bulunmaz Hint kumaşından ayırırlar diye korktuğundan.Baştan resmen oyun kurmuşlar.
Güzel tezgah.
Çalışan kadın oh mis diplomaya el koyacaklarmis.
Terbiyesizler yuzsuzler.
Ama kız şanslı çünkü baştan herşey açık net.
Hala görmedim olayı yok.
Bakın ilerde size bunlar köle hayatı yaşatır.
Ne olduma donersiniz.
Ben evlendikten sonra gördüm esimin ailesini.
Önceden sezseydim askindan ölsem girmezdim bu yola.
Şuan bana maddi zararları yok ama yüz vermedim yoksa ne somururlerdi.
Oyuzden bu aileye asla girmeyin.
Kendine açgözlü olmayan bir eş bulsun madem. Eski konularınızda da aldatmaya meyilli bir adam olduğu söylenmiş. Aynı yaşlarda olduğumuzu düşünüyorum. İnsanın dünyada bir hayatı var. Onu da böyle sadakatsiz, çakal bir adam için yakmayın ya.Evet, azıcık olmaz dediğim an ayrılık noktasına geldik benden kötüsü aç gözlüsü olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?