- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.095
- 598
- Konu Sahibi Shin min ah
-
Somuruluyorsunuz. Kendi isinizi kurun.Nişanlım var evlenmek üzereyiz. Üniversiteden arkadaşız ben Eskişehir de oturuyorum ailemde buralı nişanlımın ailesi Erzurumlu nişanlım tek çocuk bitirince ailesinin yanında yaşamak istiyor ve babasının sermayesiyle benim ve kendisinin diplomasını kullanarak iş yeri açmak istiyorlar buraya kadar sorun yok fakat sadece nişanlım ve ben çalışacağiz her ay elde ettiğimiz karın yarısını babasi istiyor üstelik benimde diplomam kullanılıyor olmasına rağmen bana sadece %1 hisse verecekler ve zaten onu da vermek zorunda oldukları için şimdi bu şartlar altında çalışmak yerine Eskisehirde kendi yerimi açıp çok başarılı olabilirim. Biraz kredi ve borca girerim an en niyetinde benim olur siz olsanız ne yapardınız? Ben bu durumu kabul etmiyorum diye ayrılma noktasına geldik çok üzülüyorum ama bi yandan da aptal yerine mi konuyorum diyorum bilmiyorum nişanlımı da çok seviyorum. Ne yapsam çok arada kaldım.
Nişanlım var evlenmek üzereyiz. Üniversiteden arkadaşız ben Eskişehir de oturuyorum ailemde buralı nişanlımın ailesi Erzurumlu nişanlım tek çocuk bitirince ailesinin yanında yaşamak istiyor ve babasının sermayesiyle benim ve kendisinin diplomasını kullanarak iş yeri açmak istiyorlar buraya kadar sorun yok fakat sadece nişanlım ve ben çalışacağiz her ay elde ettiğimiz karın yarısını babasi istiyor üstelik benimde diplomam kullanılıyor olmasına rağmen bana sadece %1 hisse verecekler ve zaten onu da vermek zorunda oldukları için şimdi bu şartlar altında çalışmak yerine Eskisehirde kendi yerimi açıp çok başarılı olabilirim. Biraz kredi ve borca girerim an en niyetinde benim olur siz olsanız ne yapardınız? Ben bu durumu kabul etmiyorum diye ayrılma noktasına geldik çok üzülüyorum ama bi yandan da aptal yerine mi konuyorum diyorum bilmiyorum nişanlımı da çok seviyorum. Ne yapsam çok arada kaldım.
Ne uyanıklarmış onlarBende aynen bu soruyu kendisine sordum. Babası yıllarca biriktirdiği parayı bana mı verecekmiş bide evlenince zaten her sey ikimizin olmayacak mı şeklinde cevaplar verdi beni geçiştirdi
Bende aynen bu soruyu kendisine sordum. Babası yıllarca biriktirdiği parayı bana mı verecekmiş bide evlenince zaten her sey ikimizin olmayacak mı şeklinde cevaplar verdi beni geçiştirdi
herkes gibi okurken bende gerildim 1000₺ iş yap sana 10₺ versinler o ne öyle yapma kardeşim kal ailenin yanında çalış gözün açılsın hayatı gör kendi paranı kazan ne kadar kıymetli şeyler anlarsın. bu kadar planı programı yapan aileden uzak durBenimde aklıma bu kurcalıyor. Demek ki ileride benimle boşanma ihtimali için böyle bir yol izliyorlar diyorum ama sonradan bu şekilde aptal yerine konulmak çok ağırıma gidiyor.
Çok çekersin yol yakından dön . Okumuş kızsın kendi ayaklarının üzerinde durursun. Onlar köle arıyor . Ayrıca sizin ikinize ait bir hayatınız olmayacak varsa yoksa annesi babası onlar ölene kadar onlarla yaşayacaksın sen dayanamazsın. Burda çok forumda evliliklerin bitişlerinin en büyük nedeni eşin ailesi . Sonradan üzüleceğine bir ömür keşke diyeceğine şimdiden üzül boşverNişanlım var evlenmek üzereyiz. Üniversiteden arkadaşız ben Eskişehir de oturuyorum ailemde buralı nişanlımın ailesi Erzurumlu nişanlım tek çocuk bitirince ailesinin yanında yaşamak istiyor ve babasının sermayesiyle benim ve kendisinin diplomasını kullanarak iş yeri açmak istiyorlar buraya kadar sorun yok fakat sadece nişanlım ve ben çalışacağiz her ay elde ettiğimiz karın yarısını babasi istiyor üstelik benimde diplomam kullanılıyor olmasına rağmen bana sadece %1 hisse verecekler ve zaten onu da vermek zorunda oldukları için şimdi bu şartlar altında çalışmak yerine Eskisehirde kendi yerimi açıp çok başarılı olabilirim. Biraz kredi ve borca girerim an en niyetinde benim olur siz olsanız ne yapardınız? Ben bu durumu kabul etmiyorum diye ayrılma noktasına geldik çok üzülüyorum ama bi yandan da aptal yerine mi konuyorum diyorum bilmiyorum nişanlımı da çok seviyorum. Ne yapsam çok arada kaldım.
Şimdiden size sormadan ve sizi saymadan planlar yapılmış nişanlınızın gelecek planlarında siz yoksunuz sizin kariyerinizi eğitiminizi kullanmak var bence babasında da aynı şekilde sizi saymıyorlar gibi geldi bana şimdiden böyleyse ileride çok pişman olursunuz bence yol yakınken dönmek daha hayırlı gibi duruyorNişanlım var evlenmek üzereyiz. Üniversiteden arkadaşız ben Eskişehir de oturuyorum ailemde buralı nişanlımın ailesi Erzurumlu nişanlım tek çocuk bitirince ailesinin yanında yaşamak istiyor ve babasının sermayesiyle benim ve kendisinin diplomasını kullanarak iş yeri açmak istiyorlar buraya kadar sorun yok fakat sadece nişanlım ve ben çalışacağiz her ay elde ettiğimiz karın yarısını babasi istiyor üstelik benimde diplomam kullanılıyor olmasına rağmen bana sadece %1 hisse verecekler ve zaten onu da vermek zorunda oldukları için şimdi bu şartlar altında çalışmak yerine Eskisehirde kendi yerimi açıp çok başarılı olabilirim. Biraz kredi ve borca girerim an en niyetinde benim olur siz olsanız ne yapardınız? Ben bu durumu kabul etmiyorum diye ayrılma noktasına geldik çok üzülüyorum ama bi yandan da aptal yerine mi konuyorum diyorum bilmiyorum nişanlımı da çok seviyorum. Ne yapsam çok arada kaldım.
Bir kavga anında dımdızlak sokakta kalırsınız bu evlilikte. Para vs kayınpederin üzerinde olacak hiç bir hak iddia edemeyeceksiniz. Bedava karın tokluğuna eleman gibi çalıştıracaklar sizi açın gözünüzü biraz. Sonu kötü bu evliliğinZaten nişanlıma orta yol bulalım diyorum. Bana ben senin kötülüğünü ister miyim, hani ikimiz için bankadan kredi mi çekelim onu mu ödeyelim zar zor diyor tek çocuğum babama versekte yine bizim için biriktirir bize kalır diyor. Bide elimden daha fazlası gelmiyor diyor. Çıkıyor işin içinden bende kızıp kızıp oturduğumla kalıyorum.
Yıllarca ders çalış diş hekimliğini kazan 5 yıl oku emek ver sonra da aşığım diye bir ailenin kölesi bedava çalışanı ol. Valla şaştım kaldım konuyaBu konu beni aşırı gerdi. Bak ölümü gör evlenmeashdjfkfl seni ne kadar boktan bir hayatın beklediğini tahmin bile edemezsin eskisehirde dis kliniğinde bedava calıssan bile daha karlısın inan abartmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?