Bana fikir verir misiniz?

Size niye bahane bulayim ben. Acilsam hberiniz olmazdi zaten :)) kararsizim. Fikirleri merak ettim. Oyle istiyorum oyle de yapiyorum diyecek kadar net degilim. Yoksa emin olun yapardim esime dahi sormazdim.

yok bize değil zaten. kendinize.

sizde diyosunuz zaten emin değilsiniz. bi arkadaş daha yazmış: boşlukta gibisiniz. onu bi giderin

Bu konulara girip konuyu kapatmayalim. Size gore yok bana gore var boyle bi emir. Soylediklerinizin benim konumla alakali degil ayrica forum kurallarina gore yasak. Yine de tesekkurler fikirleriniz icin.

Bir türlü oturtamadım tarzımı sözünden sonra zaten tarz icin kapalısın acıl bence. Bir kac ay söylenir sonra sende unutulursun. Ama Rabbim unutmaz.

Allahın gözünde ne durumda olacakmış bir anlatın da anlayalım hanımefendi. siz mi soracaksınız ahirette bu ne saçma bir bakış açısıdır.?
profil resmine koyduğunuz kadın ne durumda olacak bir söyleyin bakalım madem siz sorumlusunuz? saçını açan güzelliğini gösterme çabasında mı oluyor size göre

çok meraklıysanız allah ahirette çaldın mı, zarar verdin mi, öldürdün mü diye soracak önce. bunlar pek ilgi çekmiyor tabii.

Bu konulara girip konuyu kapatmayalim. Size gore yok bana gore var boyle bi emir. Soylediklerinizin benim konumla alakali degil ayrica forum kurallarina gore yasak. Yine de tesekkurler fikirleriniz icin.

dinimizin size göresi bana göresi olmaz.
size göre bana göre diye diye bugün ortadoğuda mezhep savaşı yaşanıyor.

Yedi sayfa yazıldı kimse din üzerinden konuşmadi

Sadece siz

Dini boyutunu sormadi sorsada siz ehil misiniz buna?

Başımı acayim mi acmayayim mi dedi bu yanı

İki yorumunda bu şekilde tecavüz çoğaldı yolsuzluk vs

Kapandık diye yanı bravo

Kib

kapandın ya da kapanmadın diye değil dini sadece ritüellere boğduğumuz için oldu bunlar.
din önce ameldir.
önce huydur.
ayrıca o 7 sayfada kaç kere yok allaha nasıl hesap vereceksin yok farz diyenler dini yorum yapmış olmuyor mu?
ve evet bu konuda ehilim. her sayfada farz diye diretenler ehilse ben de ehilim.

Sayfaları iyice okumamış olacaksınız ki o dediğiniz sayfalarda bir çok kişinin dinden sürekli bahsettiğini görememişsiniz. Üstelikte başı açıkları ne şekilde gördüklerini!

Tutup herkesten alıntı yapmak nedir?

Bu saldırı nedir

Sadece bizde mi tecavüz oluyor???

Senin yurt dışında yaşayan tanıdıkların yok galiba oralar çok cici değil

Evet kötülükler dinden uzaklasmaktan oluyor nokta

Herkesten alıntı yapmayın gorusunuzu yazın bitirin millete laf yetiştirmek ne?

Nasil boyle bi emir yoktur dersin iyi bi arastir oyle konus bi kac hocanin lafiyla degil ilgili ayetleri arastirarak

Bir türlü oturtamadım tarzımı sözünden sonra zaten tarz icin kapalısın acıl bence. Bir kac ay söylenir sonra sende unutulursun. Ama Rabbim unutmaz.
Yahu tarz icin kapanmadim. Guzel goruneyim diye de kapanmadim. Gayet bilincli kapandim. Cok zorlugunu cektigim deoldu ama hic pisman olmamistim. Ama simdi kafamda bu fikir var bisuredir. Basortusunun en kriz zamanlrinda hic cikarmyi dusunmedim. yazdiklarimdan cok ilginc anlamlar cikariyorsunuz.

Sayfaları iyice okumamış olacaksınız ki o dediğiniz sayfalarda bir çok kişinin dinden sürekli bahsettiğini göreceksiniz. Üstelikte başı açıkları ne şekilde gördüklerini!

Himm dindariz diye bizde tacavuzler olduğuna ne diyorsunuz peki bayan?

Bem polemiğe girmek istemiyorum herkes gorusunuzu yazsın çekilsin biz sizden alıntı yaptık mı

Bayan! Milletten alıntı yaptı yaptı yazdı

Herkes gorusunu yazsin bitirsin
Cok mu zor

bazı yazarların başı açık kadınları ne kadar kıskandığını bir kez daha anlamış olduk bu konuda.
neler yazılmamış ki aman aman..

alıntı yaparım yapmam size ne?
biri yorum yapıyorsa cevabını almaktan çekinmemeli.

kötülükler dinden uzaklaşmakla oluyorsa bu kadar camisi olan her okulu imam hatibe dönmüş ülkenin pir-ü pak olması lazım değil mi?

Biz kim siz kim? Nasıl ayrımcı bir kafadasınız?

Kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…