bana gelirken kaza yapmış :(

Git diyecektim koşarak taa kiiiii;
Yahu erkeğe baktın diye dövmek nedir? Ne tür psikoloji bu ya? Manyak resmen. Böyle ruh hali bozuk insanların ayrıldıkları insanlar dönsün diye bile bile kendine zarar dahil verebileceğini de düşünüyorum yine de günahı boynuna. Geçmiş olsun demek erdemliktir, git arkadaşın ile ama ümidi kessin gelmesin yanına bunu da ekle gitmişken.

Diyelim ki ziyarete gittin sence barismaz misin? yazdiklarina bakarak ben barisirsin diyorum. Ona o yüzü verme seni haketmeyene neden gidiyorsun ki? Acitasyonu batsin ya seni seven deger veren bir insan sana aci cektirir miydi? Ben gercekten seni dusunerek yaziyorum bunlari uzulmeni istemem

Tatlim tercih senin bu ikilimde kalmaktansa kalbini sogut bittigini kabul et(zor biliyorum)
önemli bir durumdaysa ziyaret edersin vefadir bu..
Ama eger hafif bir durumsa can atarmiscasina gitmemeni tavsiye ederim. .
Aklin kalbin hâlâ onda biliyorum oyüzden gitmek istemen..Buna degecekse git gor..Gidince erime ihtimalin fazla ama..

biliyorum burda ki herkes bnm için yazıyor bişeyler.. yoksa ne amaçları olablir ki.. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler ya o hesap ser yorumlar gelince insan kötü oluyor tıpa tıp gerçeği söleseler bile insanın zoruna gittiği için çıkarması gereken anlamı çıkaramıyor. ama güzel dilli yorumlar olunca insan gerçekten daha iyi görüyor gerççekleri.. haklısınız gitmeyeceğim gidersem yumuşadığımı onu hala önemsediğimi düşünecek.. kaldı ki aileside orda olur zaten hiç yüzlerini göremem valla

hiç gitmemek galiba en doğrusu.. arkadaşına msj attım geçmiş olsun dileklerimi ilet diye.. yanında refakatcı.. bitti gitti bakalım

Adam sevgilisine tokat atiyor o da yetmiyor kendi aptalligi yuzunden bir de trafik canavarligi yapiyor bir insan evladi nasil bu kadar bencil ve kalpsiz olabilir ya bi cocuga carpsaydi ve sen bu adama uzuluyorsun oyle mi sen bu adama

ha iste boyle takma kendine onu. Ciddi biseyide yok zaten.. Haklisin bazi yorumlar sert olabiliyor ama kk boyle bi yer iste binbir turlu insan var burda herkes ayri yazma diline sahip. Onun arkadaslari sana gelip cok aci cekiyo falan diyecektir asla takma bana laf tasimayin de o yuzu onlara verme.

haklısın gidersem geri adım atmış olacağım.. gidince eğer elini yüzüünü sarılı görürsem dayanamam ağlarım falan.. aman aman allah korusun bu kadar basit bi kız değilim

Adam sevgilisine tokat atiyor o da yetmiyor kendi aptalligi yuzunden bir de trafik canavarligi yapiyor bir insan evladi nasil bu kadar bencil ve kalpsiz olabilir ya bi cocuga carpsaydi ve sen bu adama uzuluyorsun oyle mi sen bu adama

Su aralar en çok ihtiyacım olan sizin bakış açıniz..içtenlikle söylüyorum..:) Allah egdirmesin başınızı..

O ne ya tokat atmış daha ne düşünüyorsunuz. Allah ım kızlarımıza akıl fikir gurur ver

evet arkadaş diynce direkt yalancının şahidi şıracı mı çıracı mı öle bi laf var ya o geliyor akla ama arkadaşı aslen bnm arkadaşımdı ben tanıştırdım kesinlikle onu bna karşı savunacak bi tip değildir o yüzden güvenirim doğruluğuna.. hatta bana bu dükanı açmama meselesini söleyince sakın aldanıp barışma sürünsün falan demişti :) neyse ki daha bi haftada adam olmaz adam olsa dahi ben güvenemem buda demektirki barışmam .. bitti gitti belki hiç bi zaman unutamıcam ama yinede gururumu karakterimi çiğneyip barışmıcam öle işte aman ne dediğimide bilmiyorum saçmaladıysam k.bakma lütfen :)

ne kusuru canim.. Bir insan asla unutmaz ki sadece onun yaptigi hatalari dusununce sogur ve ona karsi hissettiklerin kaybolur.. ilerde daha iyi bi insanla tanisinca eski nisanlinin adi gecince hic bisey hissetmeyeceksin inan bana.. Umarim bundan sonra daha iyi olur senin icin.. Soyle dusun ya evlenseydin? seni dovseydi hergun ya da aldattsaydi? ailesinin lafini dinleyip evin icinde huzurunu bozsaydi? herkesin hatasi vardir ama ufak tefek seyler degil bu adamin yaptigi

evet yenilir yutulur cinsten değil.. ama ben 4 senedir öfkesini kontrol edemediğini anlıyordum ama kesinlikle bana vuracağını ihtimal vermiyordum.. araba kullanırken acaip delii biri yanlış sollama yapsa kükreerdi.. çok sinirli zten doktora götürmeye çalıştım kaç kez ama dnlemedi.. evlenince daha kötü şeyler olurdu büyük bi ihtimal anne evine dönmek çok çok yıkıcı bir şey hem kadın için hem ailesi için.. nişan atmak daha hafif kalıyor.. sevgi elbet bitecek yada canını acıtmaz şekle girecek illaki dayak yiyip gururun kişiliğin yerle bir olacağına bir ömür sevdiğim özlediğim için ağlamaya razıyım yeterki kişiliğim sağlam kalsın gerisi gelir :)

Dayakçı nişanlısı olan konu sahibesi yapma

yaparsan yeni dayaklara hazırlıklı ol

Yediğin tokat yiyeceklerinin teminatıdır,duygusal davranma lütfen yeme bu numaraları,geçmiş olsun de yeter...

Su aralar en çok ihtiyacım olan sizin bakış açıniz..içtenlikle söylüyorum..:) Allah egdirmesin başınızı..
Bizim okuldan bir arkadasimizin annesi ve babası öldü adamın savunması polise söylediği kız arkadaşıyla kavga ediyormuş da telefon da kızın yanına giderken hız yapmış o kız birden butun ailesini kaybetti kardeşi de yoktu

El kaldıran adam,adam değildir.inanma bunlara kırocan duygu sömürüsüne vurmuştur,bir şeyide yokmuş zaten.Ayrıca kusura bakma böyle adam geri kafalı,kendini dayı zanneden terbiyesizin teki.asla gitme,kesinlikle kapında yatsa affetme.evlenince bu ona buna niye baktın o niye baktı,niye selam verdi diye afedersin ama ağız burun dalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…