bana gelirken kaza yapmış :(

Ayrılma sebebini bilmiyorum, gerçekten ayrılmanız gerektiği için ayrıldıysan unutmanın bir yolunu bulmalısın. Sebeplerin ne olduğu çok önemli. Bir hatadan dolayı ayrılabilirsin, bu affedilebilir bir şeyse yeniden başlanır. Ama affedilemeyecek, düzelmeyecek bir konuysa kendine de ona da ezyet etmemek için unutmalısın.. Allah yardım etsin,

bence yanında git gör iyi olduğundan emın ol aklnda kalmasın ama geri dönme arkadasım çünkü nişanlıyken döven evliyken neler yapmaz.sevmek güzel sevilmekde ama dayak çoook kötü

lısedeyken sırf bosluktayım dıye cıktıgım cocuk bana asık olmustu. oyle boyle degıl.
daha sonra kaza gecırmıs sakat kaldı benı evlerıne cagırdılar korktum gıtmedım
sımdı dusunuyorumda ne kadar gaddarım dıye.
hatta ben bosandıgımda babası. cocuguyla kabulum demıs bır komsumuza.
ben tekrar baska bırıyle evlendım . o cocuk hala koltuk degneklerıyle gezıyor

Nisan atma sebebin nedir ?? Madem seviyordun neden nisan Attın ?

Şimdi okudum tokat attı diyorsun tokatlik naptin ? Seviyorsan git konuş bence☺

Hastanede olduğuna emin misin...rol kesiyor olmasın. Kaza olduğuna emin misin arabayi gördün mü? ..

Gecmisinizi bilmiyorum, neler yasadiginizi da. Nisan atma sebebiniz vs.yazdiysaniz da okumadim kusura bakmayin. Ama zor bir durum. Cok gecmis olsun. Kazadan sag cikamayadabilirdi. Seni seviyor olabilir evet sen de onu seviyorsun belli ki. Burada karari sen kendi hissettiklerine ve dusunduklerine gore vereceksin. Umarum ne olursa olsun en dogru karariniz olur..

konu nişanlısına oğlanlara bakıyorsun diye tokat atmış. çenesini sıkmış parmaklarını kırmaya kalkışmış.. yani şiddet eğilimli eski nişanlı..

tabi ki gitme.. kesinlikle hiçbir huyu değişmeyecek.. hergün seni birinden kıskanacak ve şiddette bulunacak.. bir de işin içine çocuk girince tam bir kabus seni bekliyor olacak..

kazayı da senin yüzünden yapmadı dikkatsizliği yüzünden, belki de içinde durduramadığı öfke yüzünden yaptı.. boşver bence..

Onca zamanın hatrına bi geçmiş olsun de ve çık bence. Tekrar birleşmeyi kabul etmeyin ama bi ziyaret edin bence.

eski konunun okudum önce şiddet eğilimlisi hatta şiddet uygulayan,ilgisiz,anne düşkünü bir nişanlıdan söz ediyorsun.......... tabiki gitme

konu nişanlısına oğlanlara bakıyorsun diye tokat atmış. çenesini sıkmış parmaklarını kırmaya kalkışmış.. yani şiddet eğilimli eski nişanlı..

Hadi yaa :s bu kotu iste. Siddet bir kere olduysa devami hep gelir. Siddet oyle bir durtu ki malesef sevgi engel olamiyor. Istedigi kadar sevsin karsinsindaki fakat siddet yine olur. Bence bikac kez daha dusunulmeli hareket etmeden..

nisanı atmıssın sana siddette göstermis egilimli bi insan siddete.bence hic yüzgöz olmaya gerek yok...

1. Bende ayrıldıktan sonra 5 ay çok mutluydum sonra bir hüzün çöktü içime hala da onarılmış değil...
2. Siz hala güzelsiniz Rabbin yarattığı neye çirkin diyebiliyorsunuz ki buna hakkınız yok. Siz güzelsiniz yüreğiniz güzel şefkatiniz güzel insanlığınız güzel...
3. İnanın o fotoğraf ve kazayı birbirine bağlamıştır bu olay ve arkadaşının bu şekilde size aktarması hiç samimi gelmedi.
4. Gözyaşlarına inanmayın benim eski nişanlımda ağlamıştı tansiyonu düşmüştü ah aptal kafam nasıl kandım ben...
5.Onu hatırlatan herşeyi atın onun aldığı, onun dokunduğu, ona ait hatıraların olduğu herşeyi ama herşeyi atın veya satın.

Bunları ben yaptım biraz geç yaptım ama yaptım ve çok huzurluyum...

ÇOK GİTMEK İSTİYORSANIZ GİDİN AMA EMİN OLUN EGOSU ONARILACAKTIR VE HATALARI TEKRAR ETMEYE BAŞLAYACAKTIR SİZİN ONU YÜREĞİNİZDEN ÇIKARAMADIĞINA İNANACAKTIR.

Herşey tekrar edecek ve pişman olacaksınız...

Selametle kalın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…