Bana göre mi yanlış sizce de yanlış mı?

İnşallah bakalım O değil de ben eşimin benden habersiz bilgisayarı satmasına dellendim konu onun telefon görüşmelerine kadar bakmaya geldi yaf

kuruntularımız saolsun canım birazda arkadaşlar karıştırdı kafanı sende msj görüşmeleri siliyo aklın karışmış yani düşünmezsin diye dedim aman sattıysa sattı sende yaptıklarını ona söylemez misilleme yaparsın onu da öyle halladersin bak sorun bile kalmadı ortada

Özel mesaj attım:)

Beyefendinin en kıl olduğu şeylerden biri missileme yapılmasıdır. Daha çok delirir

O değil çok açım.. Doğru düzgün bir şey yemedim... Çay bile içmedim.. Hiç iştahım yok... Hava zaten çok kasvetli aynı ruhum gibi

ayy şöyle mi huyum vardır neye kıl olunur sinir olunur sevilmezse onu yaparım :) üzmesin beni kırmasın kızdırmasın bende yapmayayım haketmese yapılmaz
ben de çok acıktım acayip başım dönmeye başladı
aslında kasvetleecek bişi yok kendimiz büyütüyoruz :)
ya adam bişi der ben kendi kendime kızarım tavır yaparım da ne oldu bile demez kendime yapıyorum
salla canım eşini de pcnin satılmasını da tlf da havayı da herşeyi salla

Zaten girdiği sitelere bakarsak ben oturup burada dertleşiyorum o girmiş futbol yorumları okuyor, hepsiburada da geziyor.

Zaten girdiği sitelere bakarsak ben oturup burada dertleşiyorum o girmiş futbol yorumları okuyor, hepsiburada da geziyor.

e ne güzel canım ya keşke kötü düşündüğün gibi bişi olmasın..
erkekler hep böyle ya sen düşün onlar tınlamaz bile

ben olsam bende sasirir ve sinirlenirdim. yani böyle seyler lafin arasinda da olsa söylenir ,,bilgisayari satsam mi acaba'' gibisinden en azindan isitilir. paraya ihtiyacim vardi ne demek? ortak degil mi paraniz? nasil bisey ben anlamadim kiz? evlilikte bunlar konusulur. biseyler sata sata da hazira dag dayanmaz

Ben de buna şaşırıyorum işte canım. Her zaman söylerdi. Harcamalar kazançlar ortakken ve ben birikmiş tüm maaşımın 5 kuruşuna dokunmadan ona verirken onun paraya ihtiyacım var deyip bilgisayarı satması. Sonra ben üsteleyince paraya ihtiyacım olduğundan satmadım diye çelişkili konuşması. Niye sattın diyince ona cevap vermeyip abartıyorsun diyip sinirlenip içeri gitmesi. Bunların hepsi bende şüphe uyandırdı

beni yanlis analma ama bu öyle ,,bosver gitsin'' denilcek bisey degil. satmis olmasi degil önemli olan neden bunu söylememesi, neden paraya ihtiyaci oldugunu sen sonradan bu sekilde ögreniyorsun. bu kesinlikle tartisma sebebi ve haklisin bence uzerine gitmelisin konunun

Sabah kalkıp yolcu etmedim. Uyandım diye mesaj da atmadım. Ne o mesaj atıyor ne ben. Tek çekindiğim şey kadınlar kulubunu biliyor. Ara sıra dertleştiğimi. Kullanıcı adımı bilmiyor sanırım ama öğrenmesi zor değil. Girip de misafir olarak okursa casus programdan haberdar olur, velhasıl kaç saattir mesaj gelmiyor programdan

E ama konuda bunları yazmamıştınız ki

Bizde haliyle okuduğumuz kadarına yorum yaptık

Eşim bana söylemeden laptopı satmış dedin, bizde küt diye satması garip en azından satacağımvs. deseydi ama bu kadar uzatmaya gerek yokmuş dedik..

Şimdi bunları yazıyorsun.. Böyle ise elbette haklısın.. Herşeyden önce 'yalan' söylüyor, yalanda durduk yere söylenmez herhalde.. Altından çıkan şeyler umarım sizi üzmez..

Casus neden kurmuştunuz bilemiyorum ama demek ki yeni değil , önceden de sorunlarınız varmış..

Evet avea

Ama ondan şifreyi istersem şüphe çekerim. Hiç kontrol etmiyromuşum gibi davranmak istiyorum

cadıkedi bende arada fatura ne kadar gelmuiş diye bakıyorum benimkide avea. giriyosun avea ya 4 haneli bi no var eşinin telden msj atıyosun o noya, eşinin tele şifre geliyo o şifreyle eşinin no sunu yazdıktan sonra ekrana o şifreyi yazıyosun istenen yere ve giriyosun:) o wc deyken at msjı hemen geliyo zaten. sesi kısmayı msji silmeyi unutma. helal seeis benimde aklıma gelmemişti

Konuyu açarken çok kısıtlı bir zamanım vardı. Tüm ayrıntıları aktaramadım. Aklıma gelenleri hızlıca yazdım.
Ben onu tam olarak yalan saymıyorum. Önce paraya ihtiyacım olduğu için sattım diyor sonra ben üsteleyince onun için satmadım diyor. Bana söyleyemediği bir sebepten dolayı satmış gibi görünüyor ama ne olursa hoşuma gitmedi.

Casus programı kurmamın sebebi de şu an ortak olduğu kişi karısını her seferde aldatan, pavyona falan takılan bir tip. Ona güvenmiyorum. Ve eşim çok uzun süredir telefonunda mesaj saklamıyor, çağrı kaydını temizliyor ve internet geçmişini temizliyor. Bunlar bende şüphe uyandırdı o yüzden o programı kurdum.

Kızlar teknolojiyle aram iyi bu konuda şüpheniz olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…