Bana göre mi yanlış sizce de yanlış mı?

kocam bana söylemeden bilgisayarı satsa bende bozulurum canım sıkılır ama konuyu büyütme
hemen aklına olumsuz şeyler getirme

tüm yorumları okudum.
haklısın sana bahsetmemesi hiç hoş olmamış.
ama iyi düşünmeye çalış ve sabırlı ol takipte ol bekle.
mutlaka vardır bi açıklaması
bende çok merak ettim bunun altından ne çıkacak diye.

kendimi senin yerine koyarak düşünüyorum ve öyle yorum yapıyorum canım haklısın arkadaş arkadaşı bozuyo ve zaman kötü insan kime güveneceğini bilmiyo ama vardır bi sebebi kötü düşünme yaa bak bende eşimden şüphe duymaya başlıcam oda arama kaydını msj sılıyo ve benım yanımda tlf konusma yapmıyo apt cıkınca balkondaan goruyorum elınde tlf konusuyo..
insanız aklımıza herşey geliyo ama canım kötü düşünme sen bize destek veriyosun vaji konusunda bizde sana destek olalım lütfen kötü düşünme eşine güven yapan adam zaten sana gelip de pavyona gittiğini söylemez.
ve sana bi fikir eşinin hattı faturalı ıse netten görüşmelerine bak dün kimle konuşmuş görmüş olursun içinde rahatlar

ayrıca casus programı kurmaya neden gerek duymuştun daha önce

Dediğim gibi ortağı çok güvenilmez eşini sürekli aldatan pavyona falan takılan bir tip. Onla çok takılmaya başladıktan sonra ve sürekli mesajları silip, geçmişi temizleyip , çağrı kayıtlarını temizlemeye başladıktan sonra şüphelenmeye başladım. Bir de numaraları hiç kaydetmez. Yok şu kamyoncunun numarası, yok şu sigortacının numarası. Telefon rehberi gibi maşallah ezberi süper.

Aaa bak bu hiç aklıma gelmedi. Bakalım görebilecek miyim :)/ baktım da şifre falan istiyor, yanlış şifre girerim telefonuna mesaj falan gider şimdi , casus programda da yok onun şifresi

Son düzenleme:

hımmm anladım canım. akşam eve geldiğinde nasıl davranacak bakalım. sen sakin ve anlayışlı olmaya çalış ama hep de takipte kal

ortağı öyleyse sizin de böyle şüpheli olmanızı anlıyorum. ama size söylediğine göre ve uzun zamandır da eşinizi tanıdığınıza göre sağlam karakterli biri olmasa evlenmezdiniz heralde. umarım yakın zamanda gerçeği öğrenip rahatlarsınız.

Aaa bak bu hiç aklıma gelmedi. Bakalım görebilecek miyim :)/ baktım da şifre falan istiyor, yanlış şifre girerim telefonuna mesaj falan gider şimdi , casus programda da yok onun şifresi

ben bazen bakıyorum canım
bak canım inşallah kötü bişi yoktur için rahatlar
varsa da şüphe edeceğin bişi bin tepesine arkandayız yani ben arkandayım

ben bazen bakıyorum canım
bak canım inşallah kötü bişi yoktur için rahatlar
varsa da şüphe edeceğin bişi bin tepesine arkandayız yani ben arkandayım

ayy özel msj da atamıyorum herşey ortada yafff
canım eşin gelince şifreyi iste gelen mesajı da sil gir netten bak avea ise nete girince tekrar msj geliyo tlf yanında dursun silersin o gelen mesajıda :)

Beni aradı ve şunu söyledi (pavyona gittiği zamandan bahsediyorum)

"Aşkım sana bir şey söyleyeceğim. Senden gizlemek istemiyorum içim rahat etmiyor. Ahmetle pavyona geldik. Çok ısrar etti. Yanımızda mehmet de var. O da şimdi Ayşe'ye söylüyor telefonda. Onun da içine sinmedi. Burası çok komik bir yer. Tiyatro gibi , çok gülüyoruz."

Ben de tamam bitanem söylediğin için teşekkür ederim, yine gözlerine hakim ol diye espri yaptım.

Vallaha çok güveniyordum. Ailemle falan tanıştırdım. Babamın onun için "adam gibi adam" dediğini duydum başkasından. Bunlar beni etkilemişti. O yüzden de güvendim evlendim. Karakterinin çok sağlam olduğunu düşünüyorum dilerim yanılmam

ayy özel msj da atamıyorum herşey ortada yafff
canım eşin gelince şifreyi iste gelen mesajı da sil gir netten bak avea ise nete girince tekrar msj geliyo tlf yanında dursun silersin o gelen mesajıda :)

Evet avea

Ama ondan şifreyi istersem şüphe çekerim. Hiç kontrol etmiyromuşum gibi davranmak istiyorum

bu casus programı kullanan kişi farketmiyor mu bilgisayarında bu arada :S

farketmiyo canım ya program kendini saklıyo :) eşimde bizim pc indrmiş de program kurulmamış
bi gördüm zaten kafasını şişirdim tavır üstüne tavır trip

bu casus programı kullanan kişi farketmiyor mu bilgisayarında bu arada :S

Programı kurarken , başlat menüsünden, program ekle kaldırdan, çalışan programlardan, şundan bundan falandan filandan gizle diye bir seçenek var. Onu tıklayınca program kendini gizliyor ve sen kurarken oluşturduğun şifreyi yazmasan ortaya çıkmıyor

Evet avea

Ama ondan şifreyi istersem şüphe çekerim. Hiç kontrol etmiyromuşum gibi davranmak istiyorum

şifreyi eşinden değil canım eşinin telefonunu al sessize almayı unutma msj gelince sesi duymasın madem gizli bakacaksın.
*952# tuşla şifre ekrana gelir zaten fatura sorgulama sayfasına noyu ve şifreyi yaz giriş yapınca tekrar msj gelir tlf giriş yapıldı diye onu da sil bak kimle ne zaman ne kadar süre görüşmüş. her girdiğin zaman sayfaya tlf msj gelir aklında olsun kontrol için girersen msj gdeceğini unutma :) bazen kontrol şartt

Tamam O zaten hep tv izlerken uyuyakalır o zaman bakarım

hımm bende böyle bişi arıyordum aslında :)
peki programın tam sürümü nedir internetten indirebiliyor muyuz. ücretli bir program mı ?
nişanlım bilgisayar öğretmeni zaten ama elime yüzüme bulaştırırsam vay ki halime :) :)

herşeye bak canım msj görüşmelere inşallah için rahatlar :)

İnşallah bakalım O değil de ben eşimin benden habersiz bilgisayarı satmasına dellendim konu onun telefon görüşmelerine kadar bakmaya geldi yaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…