Bana görümcemin altınlarını takmışlar!!

Gorumceniz bayagi fedakarmis. Ben olsam bunu omur boyu unutamazdim, minnettar kalirdim, nerde kaldi hesap soracam...
Sakin ha sakin bunu esinize ya da bir baskasina anlatip gun yuzune cikarmayin diyorum. Uzerinden 1 yil gecmis, dugun dernek biteli cok olmus, uzerine konusmak gereksiz artik. Insanlar yanlis anlayabilir, mahcup olabilir, bosu bosuna kimsenin huzurunu kacirmayin.

Bence üzülmemeli sevinmelisin eli darda olduğu halde kendi kızına takılan altınları sana takmış boynu bükük kalma diye görümcen de hiç ses etmeden vermişş kaç görümce bunu yapar ki banane benim altınlarım der vermek zorunda değil sonuçta ve sen farketmeden de asla benim setimdi onlar dememiş. Senin incinmeni istemiş istese bunu daha baştan söylebilirdi böylece altınları istemeden verdiği de ortaya çıkardı bence bu da takdir edilesi bir davranış. Senin haberdar olmaman çok daha iyi dememişlerdir sana üzülürsün görümcenin setini aldın diye. Yoksa kötü niyet arama kötü niyet olsa hiç almazlardı durumumuz yok derlerdi ya da direkt bak görümcenin setini takıyorum sana kıymetini bil gibi laf söylemeler olurdu teşekkür etmelisin bence tam tersine çok şanslısın.

Bozulmakta haklı olabilirsin, kim olsa bozulur.. Ama hic takmasalardı daha mı iyi olurdu??
Bence takma kafana

Aileyi de görümceyi de takdir ettim. Keşke benimkiler de elimizde yok deyip köşeye çekileceklerine ufacık bir şey de olsa taksalardı. Şu an sana garip geliyor ama hiç sorun edilecek bir şey değil

Gorumcen cok dusunceli bi insanmis birde bozulmaktan bahsediyosun. Benim esimin ailesi set falan takmadi durumlarida vardi. Senin esinin ailesi dusunceliymis yine bence bozulacak bi durumun yok.

Ünlem işareti dolu konu başlığını görünce neler neler geldi aklıma.. Girdim okudum birde ne göreyim, nankör bir gelin..
Kendisi söylemiş zaten durumları sıkışıktı bende verdim diye.. Bozulmak yerine üzülür insan.
Bence içinizi bu kadar fesatlıkla doldurmayın..

Olan sana olmamış ki tatlım, görümcene olmuş.İnşallah eşinin ailesi görümcenin altınlarını yerine koymuştur.

Olan sana olmamış ki tatlım, görümcene olmuş.İnşallah eşinin ailesi görümcenin altınlarını yerine koymuştur.

yani bence de tek mağdur görümce... bu arada görümceninde kocasının ailesini tebrik ediyorum kendi taktıkları altın için hiç laf etmemişler... olacak iş değil bu devirde.. bence iyi bir aileye gelin gitmişsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…